Jump to content
Velasquez

Elevii vor sta mai puţine ore la şcoală

Recommended Posts

Posted

Nimeni nu a murit de la prea multa carte.

si eu sunt clasa 9-a, si eu nu mai am timp de nimic...ore de la 2 la 9...asta e

parca vad ca ne taie 1-2 ore pe zi si ne cheama sambata la scoala <_<

Posted

Lasati ca o sa scapati.

Si eu aveam la jegul ala de liceu vreo 6-7 ore :|

La facultate o boieresc.

Aici nu domina sistemul prezenta/absenta.

Poti sa nu vii 2 luni si n-ai nici pe naiba...

Dar la sesiune ai cam pus-o, e ceva de munca acolo ;)

Posted

Aici nu s-a referit la facultate , ci la elevii claselor 1 - 12

Sa-ti spun ceva , s-a discutat asta pe toate posturile TV , s-a si spus ca NU se mai reduce nimic , cel putin anul 2008-2009 va fi la fel .

Posted

la ce profa am la info , as face si 7 ore pe zi :)

@minimalistic , am primit un mass acum cateva zile..

dymy: u asclti minimal?

happy_girl ~Be HaPpY~: am auzit d ei

joi am mate mate fizica fizica...

Posted

a...dude..folosesc ' pentru ca are acelasi rol ca, cratima ;)

Si daca tot ma intrebi unde invat, sunt la un liceu vocational, colegiu national de arta regina Maria cta

Ah, dude, repeat after me:

Eu spuneam

Tu spuneai

El/Ea spunea

Noi spuneam

Voi spuneati

Ei/Ele spuneau

"spune-am" ala al tau nu se scrie nici in ruptul capului prin cratima. Ai auzit de imperfect? Va rupeti bocancii degeaba la scoala.

Iar "ca, cratima" ala, are o nuanta de cacofonie, pe care n-o eviti scuipand o virgula intre cele doua grupuri de cuvinte.

Posted

Noi aveam 32 de ore in total pe saptamana, dintre care 2 zile cu 7 ore...e destul de mult mai ales ca miercuri avem orarul prea incarcat ...

Posted

4 zile cu 6 si una cu 5 :-??

clasa a 11-a :D la liceu

Sooper lejer...ce profil ai? :D

Posted

vom sta mai putin ore pe draq!!

In fiecare zi eu am cel putin 2 ore din aceeasi materie consecutive si in fiecare zi am ori 7 ori 8 ore!!!!!!!!

Aia or fi dat ei legea dar liceu meu inca face de capu lui

Posted

dupa ce o sa termin eu a 12`a cred ca se vor face mai putine ore pe zi la scoala... ca de cand spun astia ca vor fi mai putine... cred ca eram eu prin a 10`a #-o

Posted

Nu cred ca se va schimba nimic , eu sunt clasa a 9-a si am zilnic 7 ore program de la 13 la 20 si sunt anumite zile cand am ultimele 2 ore de engleza #-o (profil matematica informatica bilingv engleza) . Si faza cu orele de sport mi se pare o prostie , ar trebui sa fie ultima ora pentru ca dupa o ora de sport mai ai inca 3-4? :banghead: WTF ?! Si cat despre folosirea tezelor cu subiect unic ca metoda de repartizare in licee, mi se pare o hotie, anul scolar trecut a fost un intreg scandal cu copiatul si cu diverse "aranjamente" si fraude . Multe lucruri au promis cei de la MECT si nimic bun nu s`a facut .

Posted

tot atatea ore se fac, sunt zile in care se fac 4-5 ore , 3 ore , zile in care se fac 7-8-9, deci tot aia e

eu peste 2 saptamani o sa am 4 ore de laborator si inca 7 ore dupa aceea...

Posted

Ah, dude, repeat after me:

Eu spuneam

Tu spuneai

El/Ea spunea

Noi spuneam

Voi spuneati

Ei/Ele spuneau

"spune-am" ala al tau nu se scrie nici in ruptul capului prin cratima. Ai auzit de imperfect? Va rupeti bocancii degeaba la scoala.

Iar "ca, cratima" ala, are o nuanta de cacofonie, pe care n-o eviti scuipand o virgula intre cele doua grupuri de cuvinte.

Eu asta zic...cati dintre noi stiu sa scrie si citeasca corect romaneste?Fara greseli gramaticale? decat sa predea 1000 de lucruri si sa nu invatam nici 300, mai bine ne invata 100 de lucruri si ne invata ca sa le stim si in somn si sa le stim si peste 100 de ani, nu cum e acum inveti ceva in iunie, pana in septembrie nu mai e in cap.

In Romania e apreciata cantitatea informatiilor nu calitatea lor...

PS daca am gresit in scrierea limbii romane, astept sa fiu corectat

Posted

am 33 de ore pe saptamana , clasa a 12 a

ca sa numai zic directoare comunista , ne inchide "toaletele" in pauza

la pauza "badigarzi cocoalari" deschid usa decat daca vine vro fata mai buna si ii lasa "idu"

aaa si cel mai interesant , uniforma frate :) fara ea ai absenta

Posted

la pauza "badigarzi cocoalari" deschid usa decat daca vine vro fata mai buna si ii lasa "idu"

Uniforme? So, back to the old days inainte de '89, huh? Naspa de tine. :)

Posted

Va plangeti ca stati 6-7 ore la scoala ... am terminat anul trecut liceul, si stiu cat de lejere sunt orele alea, vreau din nou la liceu.

Acuma la facultate am si zile cand sunt de la 9 la 20, alte grupe au de la 8 la 20 ... si prezenta e obligatorie 100% altfel nu intram in sesiune, daca ratam un curs tre sa`l recuperam in timpul liber ... asa ca va plangeti degeaba de alea 6-7 ore in care radeti constant de profesori si mai stiu eu ce.

Posted

:|

intrebare , daca va icnhide toaletele in pauza , unde faceit nevoile ?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...