Jump to content
Velasquez

Elevii vor sta mai puţine ore la şcoală

Recommended Posts

Posted

va tot plangeti de orar mai vedem cand o sa ajungeti la facultate sau eu stiu .....munca :)

Presupun ca la facultate nu o sa mai am asa de multe ore... si la munca o sa fie 8 ore de munca si 8 ore somn. si 8 ore timp liber...nu cum am acum 8 ore scoala(ore si dus la si venit de la scoala) si 8 ore somn si 4-5 ore scris si invatat acasa...

Posted

luni si marti cele mai multe si nasoale ore , luni 7 ore , marti 8 :|

Mai cunosc pe cineva ... clasa a 9-a ... 8 ore [luni, marti, miercuri] si 7 ore [joi si vineri] ... si cica "se REDUC" orele ... yeah ... :blink:

Posted

Mai cunosc pe cineva ... clasa a 9-a ... 8 ore [luni, marti, miercuri] si 7 ore [joi si vineri] ... si cica "se REDUC" orele ... yeah ... :blink:

8 ore in clasa 9-a IMPOSIBIL....eu am 7 ore in clasa 10-a dar intr-a 9-a nu...

Posted

nu se poate sa faca 8 ore...nu conteaza profilul de ex eu sunt la mate-info intensiv...si din cate stiu de la prieteni care fac la liceul economic tot 7 ore au dar 7 ore in clasa 9-a in niciun caz..

Posted

nu se poate sa faca 8 ore...nu conteaza profilul de ex eu sunt la mate-info intensiv...si din cate stiu de la prieteni care fac la liceul economic tot 7 ore au dar 7 ore in clasa 9-a in niciun caz..

mate info intensiv clasa a 11-a , si din clasa a 9-a aveam cate o zi in care stateam 8 ore la scoala de la 7-3 :| life sucks si a da , si la mate si la info de abia am trecut :D

Posted

la mate info intensiv e iadul pe pamant..cei care sunt inca in generala nici nu isi imagineaza...

@ dev poate prietenul tau face pregatire mai stiu eu dar sunt sigur ca nu face 8 ore in clasa 9-a decat daca nu este la liceu special...

Posted

Tot mai fain este la Americani ca faci cateva ore pe zi numai si ce iti trebuie pe mai departe nu ca la noi toate materiile si la nici una nu inveti si tot prost vei fi la locul de munca :))

Posted

Eu in clasa a 9 -a Filologie Bilingv Engleza faceam 8 ore pe zii, in afara de vineri cand faceam 7. In fiecare zii aveam ore de la 7 la 3!

no.. prea multe ore frate :|

@ alta chestie: ore multe, unele chiar banale.Normal ca te plictisesti si nu esti activ si de aici iti pierzi interesu.O alta chestie sunt profesorii: unii profesori( vb in cazu` meu) vin doar pt a face si ei prezenta la ore. :blink: In rest se pun pe scaun si vb la tel toata ora :error: Unii zic ca este bine ca nu fac ore, dar la Bac ce drq facem ^:^)^

Posted

Eu in clasa a 9 -a Filologie Bilingv Engleza faceam 8 ore pe zii, in afara de vineri cand faceam 7. In fiecare zii aveam ore de la 7 la 3!

Cam asa are si el ... 2 ore dinaia, 2 ore dinaialalta ... si din 2-n 2 ore nu-i scoate dintr-o materie ... [2 ore mate, 2 ore fizica si 2 ore etc ...]

Posted

la mate info intensiv e iadul pe pamant..cei care sunt inca in generala nici nu isi imagineaza...

@ dev poate prietenul tau face pregatire mai stiu eu dar sunt sigur ca nu face 8 ore in clasa 9-a decat daca nu este la liceu special...

Ok, daca la liceu e iadul pe pamant, imi tai o vena si ma spanzur cu ea. Oameni buni, inca nu v-ati maturizat, inca n-ati vazut viata de dupa liceu, nu stiti cum e la facultate, si deja va plangeti de un amarat de liceu? Nu conteaza cate ore faci, la cate ore te duci, conteaza sa-ti iei bac-ul, si sa ai nota bunicica daca vrei sa aspiri o facultate cat de cat de capul ei. Si-apoi dupa un an de facultate veniti aici si va plangeti.

Posted

@ bunny asa e fiecare la vremea lui sunt sigur ca si tu cand ai fost in clasa a 5 te plangeai ca e greu in generala pe urma la liceu iar te plangeai ....astea sunt etapele vieti te plangi de orice dar intr-un final totul trece si vei privi in urma cu bucurie te vei gandi la old time in school mijto :D

Posted

Dap asta e adevarul ... ne plangem acum ca e greu ...ne plangem dupa ca nu mai e :)

Invatatura nu a omorat pe nimeni inca. Am terminat scoala acum ceva timp si fratilor ... am invatat pe rupte cu profesori care nu aveau nici o jena sa te lase corigent daca nu stiai. Si uite ca am trecut de astea ... inca traiesc. Aveam ore de la 7 la 2 in liceu iar in generala de la 8 la 2 deci am facut un pic de carte (am terminat liceu de mate-fizica ;) )

Dar la facultate abia o sa vedeti ce inseamna cu adevarat invatatura ... cand o sa trebuiasca sa inveti intr`o saptamana materia pe un semestru (pentru ca evident ai chefuit atunci cand trebuia sa inveti =)) )

Apropo ...am terminat si facultatea, iar acum fac parte din clasa muncitoare. Doamne cat de dor imi e de scoala :((

Posted

clasa a 11-a .. "o spune-am".. unde inveti ? RATB?

a...dude..folosesc ' pentru ca are acelasi rol ca, cratima ;)

Si daca tot ma intrebi unde invat, sunt la un liceu vocational, colegiu national de arta regina Maria cta

Posted

la mine in liceu 2 clase d a 9-a .. au in fiecare zi cate 7 ore :| vi se pare normal ?

eu nu ma plang am 30 d ore p saptamana ( 7-6-5-7-5} dar imi e mila d copii d a 9-a cu 35 d ore.. cred k ar trebui sa se ia masuri

Posted

la mine in liceu 2 clase d a 9-a .. au in fiecare zi cate 7 ore :| vi se pare normal ?

eu nu ma plang am 30 d ore p saptamana ( 7-6-5-7-5} dar imi e mila d copii d a 9-a cu 35 d ore.. cred k ar trebui sa se ia masuri

asa faceam si eu intr-a 9-a si nu mi se pare normal.....si acum tot 7 ore

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...