Jump to content
Velasquez

Elevii vor sta mai puţine ore la şcoală

Recommended Posts

Posted

da :) eu intru in a 9a , si vreau sa vad cat de adevarata e treaba cu "laptopurile" ::)))

Si eu la fel , si nu am auzit nimica de nici un fel de laptop-uri , mai trece multa apa pe Mureş pana o sa faca cei de la Ministerul Invatamantului ceva ...

Posted

Si eu la fel , si nu am auzit nimica de nici un fel de laptop-uri , mai trece multa apa pe Mureş pana o sa faca cei de la Ministerul Invatamantului ceva ...

da , mai trece multa apa prin somesh (satu mare) pana ce o sa primim :)) ,bag pla , la tototot o sa copiez , fara rusine sau nesimtiire , imi pare rau ca in 7-8 nu am copiat :)) (nu la toate)

Posted

eu intru in a 9a , si vreau sa vad cat de adevarata e treaba cu "laptopurile"

Din cauza conditiilor jalnice, 40% dintre scoli nu au primit aviz sanitar.

Ce sa mai vorbesc de laptopuri, eventual daca vi cu el de acasa :pumn:

Sper ca te-am lamurit.

Posted

Ce mint astia din invatamant , dai incolo pe toti cica mai putine ore , uitati orarul meu de boboc (cls9)

Luni

7:00 - OCV

8:00 - Franceza

9:00 - Istorie

10:00 - Romana

11:00 - MPM

12:00 - Ed. Fizica

13:00 - Biologie

Marti

7:00 - Logica

8:00 - Chimie

11:00 - Engleza

12:00 - E.T.G.

13:00 - E.G.E.

14:00 - Educatie Plastica

Miercuri

8:00 - Romana

9:00 - E.T.G.

10:00 - Mate

11:00 - Ed. Muzicala

11:00 - Religie

12:00 - Franceza

13:00 - Fizica

Joi

12:00 - Religie

13:00 - Franceza

14:00 - Geografie

Vineri

8:00 - D.T.

9:00 - D.T.

10:00 - T.I.C.

11:00 - Fizica

12:00 - E.G.E

Deloc incarcat programul :-j .

PS: Pentru cei care nu "stiu" denumirile " Etg,Ege,Tic,etc.." va pot face o legenda sa va dati seama despre ce e vorba :) . Ce parere aveti de programul "deloc incarcat" a elevilor de cls9 ?

Posted

BA!Abia am venit de la scoala si era sa fac infarct :| cum sa am ore de la 7:00 si inca ce ore:3 ore de electrotehnica,o ora de nuj ce rahat,pe urma iar 3 ore de ceva tehnic :| cum mama dracu sa pui 6 ore de aceleasi obiecte in aceeasi zi???

Posted

BA!Abia am venit de la scoala si era sa fac infarct :| cum sa am ore de la 7:00 si inca ce ore:3 ore de electrotehnica,o ora de nuj ce rahat,pe urma iar 3 ore de ceva tehnic :| cum mama dracu sa pui 6 ore de aceleasi obiecte in aceeasi zi???

Deci in loc sa le reduca ei le-au triplat , ce idioti sunt cei de la minister :)) > NAPS

Posted

5 ore maine 8:00-13:00 (cls a 12-a ) , nu stiu daca e un orar stabilit sau tine doar cateva saptamani :) , oricum ar fi o ideea buna sa micsoreze numarul de ore petrecut la scoala :)

Posted

Ce mint astia din invatamant , dai incolo pe toti cica mai putine ore , uitati orarul meu de boboc (cls9)

PS: Pentru cei care nu "stiu" denumirile " Etg,Ege,Tic,etc.." va pot face o legenda sa va dati seama despre ce e vorba :) . Ce parere aveti de programul "deloc incarcat" a elevilor de cls9 ?

in loc de 5 6 ore ai una in plus :)

Posted

Luni

7:00 - OCV

8:00 - Franceza

9:00 - Istorie

11:00 - MPM

12:00 - Ed. Fizica

13:00 - Biologie

Marti

7:00 - Logica

8:00 - Chimie

11:00 - Engleza

12:00 - E.T.G.

13:00 - E.G.E.

14:00 - Educatie Plastica

Miercuri

11:00 - Religie

12:00 - Franceza

13:00 - Fizica

Joi

12:00 - Religie

13:00 - Franceza

14:00 - Geografie

Vineri

8:00 - D.T.

9:00 - D.T.

10:00 - T.I.C.

11:00 - Fizica

12:00 - E.G.E

WTF is: OCV, MPM, ETG, EGE, DT & TIC? :blink: Asteptam legenda. :))

Posted

WTF is: OCV, MPM, ETG, EGE, DT & TIC? :blink: Asteptam legenda. :))

OCV - e scris gresit, de fapt e 0TV

MPM - marsh in [cenzurat]

ETG - euforie tactila generala

EGE - euforie generala exemplificata

DT - Drama si Teatru

TIC - Mişcare convulsivă, bruscă, spasmodică şi repetată, rezultată din contractarea involuntară a unuia sau mai multor muşchi sau Tehnologia Informatiei si Comunicatiei (asta am facut-o si eu intr-a 9-a)

Acu serios, ce naiba sunt materiile astea?

Posted

TIC vine de la Tehnologia Informatiilor si Comunicatilor (microsoft xp, microsoft office, in general microsoft, fara programare....)

Restul nu stiu, dar parca denumirile suna a comert/contabilitate/economie?

Astept si eu legenda...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...