Phyxyon Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 @Roxelly Daca e sa o luam asa chineza si indiana ar treb sa fie printre daca nu cele mai vorbite limbi din lume . Unde e franceza necesara? Franta Canada si Belgia daca ai treaba in partile franceze .....
spam`z`da`name Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 indiana e hindu de fapt .. :) sry nu m-am putut abtine :)
octavian_tavi_3 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Datorita minunatului sistem romanesc de educatie eu cunosc 3 limbi:Germana avansat;Engleza incepator;Franceza incepator;In caz ca nu ati inteles sa va explic, in clasele I-IV am invatat germana, in clasele V-VIII am invatat si germana si engleza, la liceu invat si engleza si franceza...Sincer sa fiu stiu mai multa engleza decat franceza+germana, asa ca ...Engleza e cea mai cunoscuta limba de pe glob asa ca decat sa invatam inca 2 limibi si le invatam si prost mai bine ne preda doar engleza obligatoriu si cine vrea sa invete mai multe limbi, sa invete...
Phyxyon Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 indiana e hindu de fapt .. :) sry nu m-am putut abtine :) scuze atunci , mersi de corectie , chiar nu m-am gandit la aceasta posibilitate .
Fury Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 multe ore sunt facute sa umfle media ... dar si fara ele cred ca ar putea fi scoala ... dupa mine cel mai ok ar fi daca s-ar face profile special in care sa ai pe zi ex :1 zi :chimie / bio / engleza / mate /sport 2 zi :chimie / bio / engelza / romana /germana ( - ||- )3 zi :chimie / bio /engelza / sport / romana4 zi :chimie / bio / engleza / germana (sau franceza sau ce limba ati alege ) / mate sau romana 5 zi :sport / rom / mate / germana ( - || - ) / engelza
Sunrise Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Ar fi frumos sa stam la liceu 5-6 ore.Din alea 5-6 ore chiulim 3-4.Ar fi perfect :cool2:
Roxelly Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 @Roxelly Daca e sa o luam asa chineza si indiana ar treb sa fie printre daca nu cele mai vorbite limbi din lume . Unde e franceza necesara? Franta Canada si Belgia daca ai treaba in partile franceze .....sunt mult mai multe tari in care se vorbeste franceza ...ideea e ca daca te duci in anglia de ex, te mai poti descurca cu franceza ... sa intrebi ceva...dar intreaba tu in chineza, japoneza, araba...sa vedem cine te intelege :P
octavian_tavi_3 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 ideea e ca daca te duci in anglia de ex, te mai poti descurca cu franceza ... sa intrebi ceva...dar intreaba tu in chineza, japoneza, araba...sa vedem cine te intelege :P Si engleza ce are?Nu crezi ca in Anglia o sa intelega engleza, de fapt cred ca in aproape orice tara te-ai duce, te poti descurca doar cu engleza...ce sansa este ca din cele peste 6 milarde de oameni sa nu gasesti pe cineva care sa stie engleza?Sunt 1.8 miliarde de vorbitori de limba engleza, deci din la 3-4 oameni macar unul stie engleza...la franceza este unul la 6 oameni.
BeautifulMind Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Eu stiu doar engleza .... la franceza jucam fotbal , venea profa in clasa...baieti vreti sa jucati fotbal nu ? noi daca ne lasati....(asta se intampla in 5-8)
Mayhem Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Ar fi bine sa stam 5-6 ore la scoala/liceu, sper sa fie adevarat.
andy009 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 nu veniti la sc fratilor cineva trebuie sa faca si munca de jos cineva trebuie sa spele wc-uri gunoieri tamplari etc
Phyxyon Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 nu veniti la sc fratilor cineva trebuie sa faca si munca de jos cineva trebuie sa spele wc-uri gunoieri tamplari etc ti-ai gasit profesia de viata? :rofl2: Oricum nu cred ca se va intampla ceva. Toti zic ca fac cate-n luna si stele nu se intampla nimic . Mai vin si alegerile ... Politicieni de 2 bani ;)
Radu21 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 oare chiar se scrurteaza Scoala ? :-j :yum: :D
Anthyc Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 ar fi excelent sa nu ne mai tina ca pe niste animale 7 ore la scoala, dar nu cred k va fi pusa in aplicare leagea asta prea curand...deci pana atunci inebunim 6-7 ore la scoala
Guard* Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 pana mea sunt ore in excesss .... eu am 7 ore in fiecare zi 1 ora - 50 min pauza 5 min intru la 12 ies la 7 aproape... toata ziua traiasca kiuLuL !! as muri dak as sta atat in fiecare zi la scoala ...
Gandalf Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 in liceu stateam maxim 4 ore pe zi,plecam toti
Roxelly Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Si engleza ce are?Nu crezi ca in Anglia o sa intelega engleza, de fapt cred ca in aproape orice tara te-ai duce, te poti descurca doar cu engleza...ce sansa este ca din cele peste 6 milarde de oameni sa nu gasesti pe cineva care sa stie engleza?Sunt 1.8 miliarde de vorbitori de limba engleza, deci din la 3-4 oameni macar unul stie engleza...la franceza este unul la 6 oameni.huh? tu pricepi pe dos .. era ilogic sa zic de engleza in anglia...era vorba de o alta limba care s-ar putea vorbi in anglia si care la noi se studiaza mult: franceza....spunea cineva ca de ce nu se invata chineza, araba, etc ... pt ca in orice tara te ai duce, in afara de engleza, ai mai multe sanse sa te intelegi in franceza, decat in chineza,rusa,japoneza,araba, bla bla
Guest flyingdutchman Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 ti-ai gasit profesia de viata? :rofl2: Oricum nu cred ca se va intampla ceva. Toti zic ca fac cate-n luna si stele nu se intampla nimic . Mai vin si alegerile ... Politicieni de 2 bani ;)uite cine s-a prins :cool2:
boomeey Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 in sfarsit incepem sa ne ridicam la standardele europene. incep sa se aplice aceleasi metode ca si in occident. suntem pe drumul cel bun ;)
Defenders-Cs Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Totusi incepe luni scoala? :-? :right:
Anthyc Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Totusi incepe luni scoala? :-? nu iti vine sa crezi?
octavian_tavi_3 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 huh? tu pricepi pe dos .. era ilogic sa zic de engleza in anglia...era vorba de o alta limba care s-ar putea vorbi in anglia si care la noi se studiaza mult: francezaOk acum am inteles.
bga Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 nu iti vine sa crezi? sincer nu prea imi vine sa cred
ANdy5 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 deci pana la urma e adevarata chestia cu 5 ,6 ore ?