Cipi_Cipi Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Ca organizare, s-au miscat mai repede asmodienii.Dar asta a fost doar in primele 2-3 saptamani. Avand in vedere ca jocul are 6 saptamani de cand e deschis, e prematur sa faci orice apreciere de felul asta.Au fost zile in care au detinut cei de la asmodea 2 fortarete. La artefacte,s-au succedat puterile.In schimb, in ultimele 10 zile au dominat elyos toate artefactele si fortaretele de pe bottom layer abyss. s-a sumonat mothership de la balaur si o gramada de npc-uri balaur si au luat 2 fortarete de la elyos. e o chestie facuta de server ca sa restabileasca cumva echilibrul din cand in cand,astfel incat sa fie o sansa cat mai apropiata de egalitate pentru toata lumea. super misto gameplay-ul din punctul asta de vedere.Depinde de felul fiecaruia de a juca ce si cum vrea sa faca. Sunt guilde hardcore pvp,care stau non-stop numai pe gank in abyss,sunt guilde standard,care fac de toate,moderat, sunt si guilde cazuale,care joaca mai mult in week-end ceva organizat,in rest fiecare de capul lui.Ca sa trag o concluzie la ceea ce ai intrebat tu, playeri asmodieni sunt 51% pe server, 49% elyos. dar referitor la dominatie,nu e ceva concret,s-au succedat la detinerea fortaretelor.:tiphat:
Aldguth Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Am vazut procentajul. Pe Kahrun guilda mea e pe primul asmo side. Vroiam sa stiu cum e pe castor ca vreau sa incep un chanter pe undeva.
Cipi_Cipi Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Faci ce vrei. Dar parerea mea e sa iti joci caracterul actual pana in lvl 50,sa il echipezi cu set,arma,skilluri de abyss si toate cele, sa vezi experienta jocului de lvl maxim. Apoi ai timp sa iti faci o gramada de alte caractere.Avand in vedere ca nu e F2P,nu cred ca iti convine foarte mult sa joci jumate de an si sa nu ai nici macar 1 char lvl max si full equip. Dar nah,fiecare cum vrea.Oricum ,daca vrei sa vii pe Castor,esti binevenit in Lord,un chanter nu strica. Haine cloth pot sa iti craftez eu, sau chain un alt membru din guild. Arma, tot tipul respectiv. Vedem noi. Bafta !
Aldguth Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Pai deocamdata SM-ul meu e cam degeaba in abyss. Si vreau sa incerc si alte clase. :)
Cipi_Cipi Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Pai deocamdata SM-ul meu e cam degeaba in abyss. Si vreau sa incerc si alte clase. :)Edit: Vad ca pe Castor e inchis character creation :(Asa ziceam si eu de assassin-ul meu pana sa fac lvl 34 si sa bag skillurile si stigma ce le am acum. Stai tu linistit si persevereaza,caci fiecare clasa are avantajele si dezavantajele ei.
Aldguth Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Dude, in air PVP nu am pet! Clasa mea se bazeaza pe pet. Pet zburator voi avea doar in urmatorul patch mare. So pana atunci nu fac nimic.Pe motivul asta am facut si pauza de 2 saptamani. Eram foarte stresat de lipsa petului in pvp. Trebuia sa fiu 40 pana acum daca era implementata.
Cipi_Cipi Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 =))dar cine a zis ca tre' sa stai doar in aer in pvp ?si pentru acest lips din pvp, nu ai putut tu sa cresti,sa faci lvl ?nici eu nu pot folosi in zbor anumite skilluri; avantaje si dezanvataje. orice argument mi-ai aduce,e cam insuficient. poti face lvl 45,fara sa atingi abyss. la lvl tau de exemplu as termina questurile din Kaidan Mine si Heiron. Apoi te poti duce sa faci questurile din Kyola Temple. Dupa care o sa iei cheia de Fire Temple,care practic e o instanta fara cooldown,o faci cat vrei tu,pana la lvl 40.dupa cum ziceam, mai insista :Pnu zice nimeni ca e jocul usor,dar nici chiar asa greu nu e.
Aldguth Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Ok. First. Sunt asmo :P Am facut Fire Temple. Suge la xp si la drops. Nu pot sa fac grind in upper abyss pentru ca vin gankeri care stiu ca petul meu nu poate zbura deci stau numai in aer. Si fara pet nu am ce le face!Nu am zis ca e greu jocul. Doar ca deocamdata nu prea pot face mare lucru ca SM in abyss. Si nu am chef sa stau in normal maps. E plictiseala mare. Oricum mi-am inceput un chanter pe Castor. Sa vad cum e.
juarezeighty Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Am cautat ca nebunu' in Iasi game card si nu am gasit. Acum joc pe Infinite Aion:ranger 31!:)
Aldguth Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Am dat astazi de dimineata 16. Pana acum e foarte misto. Jack of all trades dar da damage bunicel, stau maxim 20 de secunde pe mob la levelul meu. Stackat phis crit pe gear. E distractiv. Cipy, tu pe la cat intrii in joc? Am incercat sa iti te adaug la friends azi dimineata dar nu erai :(
Stryke Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Cum stau elyosii pe castor? Fortarete, ceva?Demon Hunter http://uk.aiononline.com/livestatus/charac...amp;serverID=33EvilBunnys http://uk.aiononline.com/livestatus/charac...amp;serverID=33Aceste 2 legiuni sunt cele mai bune de pe server, overall
Aldguth Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Da, am vazut ca Demon Hunter au 2 fortarete in lower abyss. Dar nu asta a fost intrebarea mea :P
Stryke Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Da, am vazut ca Demon Hunter au 2 fortarete in lower abyss. Dar nu asta a fost intrebarea mea :P:) am citit in grabaSi apropo de legiuni, deocamdata nu pot zice nimic despre legiunile bune de pe castor asmo. Prea rasfirati asmodienii . Bv celor elyos la faza asta.
Aldguth Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Incerc sa imi vand contul :))http://forum.computergames.ro/108-mmo-trad...ion-ieftin.html
Cipi_Cipi Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Am cam lipsit de pe forum zilele astea. Deh, facultatea :)Sunt pe joc seara,cel mai des si probabil dupa 20:00.Daca este careva pe server Castor, rasa Elyos, e binevenit. Greets :tiphat: !
Aldguth Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Nu pot. Chiar nu pot sa joc rasa aia :(( They are such pansies!Ce facultate faci tu ma? :)) Laboratoare + acasa.
Cipi_Cipi Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Nu pot. Chiar nu pot sa joc rasa aia :(( They are such pansies!Ce facultate faci tu ma? :)) Laboratoare + acasa.Imi place conceptul de asmo,evil,etc. Dar imi plac aripile albe mai mult :DCat despre facultate, 25% din cursuri, 25% din seminarii, laboratoarele si atat :D
Aldguth Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Nu am mai fost la un curs de 2 saptamani. Si cred ca am fost la 2 seminarii pana acum o.OMuahaha, mi-am facut un one button grind macro ^_^ Acum pot sa ma joc aion in timp ce ma uit la anime!
Aenon Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Nu am mai fost la un curs de 2 saptamani. Si cred ca am fost la 2 seminarii pana acum o.OMuahaha, mi-am facut un one button grind macro ^_^ Acum pot sa ma joc aion in timp ce ma uit la anime!lol O_O explica-mi cum! :)) niciodata nu m-am priceput la macrouri
Cipi_Cipi Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 lol O_O explica-mi cum! :)) niciodata nu m-am priceput la macrouripur si simplu urmaresti ghidul de pe site de la aion. in Powerwiki ala. si intrructiunile in-game.trucul e ca dupa fiecare skill sa pui delay egal cu attack speed-ul armei ce o folosesti pe char. in rest,easy :D
Aldguth Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Daca esti caster trebuie sa pui cast time + animation delay. ^_^My skill macro:/Quickbar 2 1 1/Delay 2.5/Quickbar 2 1 2/Delay 1.5/Quickbar 2 1 3/Delay 2/Quickbar 2 1 4/Delay 1.5/Quickbar 2 1 5/Delay 1.5/Quickbar 2 1 6/Delay 3/Quickbar 2 1 7/Delay 2.5/Quickbar 2 1 7/Delay 1/Quickbar 2 1 8Drop blue spear, sper sa fac bani pentru aripi noi.
Cipi_Cipi Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 eu la lvl 25, la al doilea run de NTC am luat blue dagger din boss.si la lvl 36, am luat sabia galbena din kromede :>stau cam prost cu setul,dar o sa imi craftez.ca am tailoring 310
Aenon Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 http://img215.imageshack.us/i/aion0024g.jpg/http://img231.imageshack.us/i/aion0023o.jpg/http://img41.imageshack.us/i/aion0020yr.jpg/muwhahaha >:) level 30 :D
Cipi_Cipi Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 nice,nice :)http://img682.imageshack.us/i/aion0039m.jpg/Kromede's Sword , Hannet's Dirk. & me @ lvl 37 :>