Jump to content
bunny

De la ce vine nick-ul vostru?

Recommended Posts

Xerxes90 vine de la numele marelui imparat persan Xerxes.Sub conducerea sa imperiul persan a cunoscut cea mai mare intindere,tot acesta a construit si primul oras asemenator cu cele din ziua noastra si anume Persepolis.

90 e de la anul nasterii mele.

Link to comment
Share on other sites

Nick-ul meu ... nu vine de la "Violatorul de babe" asa cum le trece prin cap tuturor copiilor dupa serverul asta. Cand l-am pus ... nu m-am gandit la insemnatatea lui proprie .. ci la modul figurat. Pentru cei care nu cunosc si cealalta versiune a cuvantului Violator le explic eu = cel care incalca regulile ! :>

Link to comment
Share on other sites

Th3gAm3_SM=piesa de la Motorhead- <a href="

target="_blank"> The game </a>

Credeam ca vine de la "A játék " :))

Numele meu vine din lipsa de inspiratie care am avut-o cand mi-am facut cont

Link to comment
Share on other sites

schoolOFdj > cand am reinceput sa rejoc mu iar . Mam gandit cum sa imi pun porecla Rechinu iar ? am o anumita varsta si nu mai suna asa frumos ,si am gandit pt unu nume care mar reprezenta dar nimica ... si am decis sa pun numele de schoolOFdj (multi mau intrebat cum de am ales nickul acesta majoritatea se gandea ca vine de la school Of Rock din film ) tocmai venisem de la un curs care avea numele de schoolOfdj si am decis pun numele acesta.

alte nik uri care le-am folosit pe alte servere mai sunt :

CORTEX > pt mg , vine dela primul cdj care lam folosit

Google> tot pt mg ,vine de la Google^^

ASICSTIGER> am decis dupa ce eram in joc si vb cu un roman ma intreba ce fac , si i-am spus uite de la shop am cumparat ,asa ,asa,ecc si a spus ca nu a auzit de asicstiger + am ales asa si de la Alecsandri pt ami spune alti ca mi-am scris numele gresit

ROMAN1A > pt elf , a fost un guild unde am inceput eu si se chema cu acest nume si am decis sa imi pun numele la elf asa!

DL>GEMINI vine de la mixerele Gemini , + am avut 2 dl GEMINI si se mirau alti cum eram on cu 2 DL la cs^^

DracuIa >pt bk foloseam acest bk pt pk pt anumi lua ban pe gm de alinta pt cs:D

Everestul>pt sm am ales acest nume pt rank 1 nimica special gen cum era ultimul pe primul loc acum 5 ani :D

RECHINU> porecla din cartier _-=RECHINU=-_ si de la acest nick care jucam cunter acum 6 ani(Primul meu nick name in mu )^^ nume de nab

criminal de limba romana ce esti, mai mergi la scoala ... lasa jocurile

Link to comment
Share on other sites

bursunel. Mi s-a pus porecla cand aveam vreo 10 ani,de catre un bunic al unui prieten.Eu i-am zis ca ma cheama Robert...si el a inteles bursunel...si asa a ramas pana si in ziua de azi. Eu am mai scurtat si am pus buRsu. <img src="http://www.linkmania.ro/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif" style="vertical-align:middle" emoid=":)" border="0" alt="smile.gif" />

Unii ma striga bursunel,altii bursu...<img src="style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif" style="vertical-align:middle" emoid=":)" border="0" alt="smile.gif" /> acum fiecare cum le e mai usor.

Aha deci acu joci a? /:) urat din partea ta :))

nick meu de pe forum ~megan~ vine de la numele meu de familie Megan,iar cel din joc cand eram si eu activ 97 d Scumpik de la (mi-a placut mie,si e cu "k" german =)) ,stiu prietenii ce zic )

Link to comment
Share on other sites

eh.nick : s0are007. eu prima data cand am jcuat mu am luat contul de la cineva ... avea lvl 60.. un amic din real life... si am jucat cu nicu ala....acuma am acelasi nick ca lumea ma cunoste dupa nick si dupa serverele vechi..

cam aiurea nicu dak stau sa ma gandesc.. insa ce conteaza asa mult un nick?

Link to comment
Share on other sites

Nu poti pentru ca ai mai mult de 3 randuri. La update-ul forumului s-a pus restrictie, pentru useri se vor folosi doar 3 randuri de semnatura, tu ai cam...6-7, cu tot cu spatiu. Sterge-ti fraza aceea si vei putea sa-ti modifici semnatura.

anyway, mereu am avut impresia ca te numesti doar Alex si ca A vine de la numele de familie. xD

Link to comment
Share on other sites

Tata e Constantin, bunicul a fost Constantin si tot asa cu toata dinastia lui (au cica si cavou rezervat in Moldova), influenta de Alexa habar nu am de unde vine :)) Oricum nu ma deranjeaza, uneori imi ofera o ciudata satisfactie cand intreaba cineva pe net esti fata sau baiat? Alexa vine de la Alexandru? E doar Alex? etc.

P.S.: Acu am dat si eu de topicurile astea, sunt amuzante :)) Adio Plangeri si Vanzari-Cumparari.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...