Razvan Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 ai auzit de nato? zii ms la americani ca nu trebe sa faci armata obligatorie numa bine eu cred ca era mai bine sa fie obligatorie armata.. poate ca asa intelegeau si unii ca nu-i asa de "kowl" sa fii baiat si sa te razi pe picioare, sau sa te dai cu fard .. in fine @cea mai mare putere mondiala in ce sens? cam ce cred eu: o forta de manipulare-sua; o putere actuala economica, ce nu va rezista mult timp- ciaina; o adevarata masinarie de facut bani: zona emiratelor arabe; o concentratie foarte mare de prosti- romania.. asa un overall, cred ca ar fi totusi urrs-ul lui putin. oops, rusia am vrut sa zic @komisaru, noi mereu am fost o mare putere mondiala, in special astia din partea de E a Europei, numai ca ei nu si-au dat seama.. too bad :(
RockaFella Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 SUA e in colaps financiar, ar trebui sa citesti si articolele care nu sunt favorabile SUA, nu doar alea in care ei se descriu ca lideri absoluti, ca americanii sunt experti la chestii de imagine Permite-mi sa rad. Toata criza asta financiara e datorita Statelor Unite. Crede-ma, ei castiga mult mai mult din asta. Nu le plange de mila, ca orice ar fi: razboi, lovitura de stat.. orice, Sua va iesi in avantaj. Caci astia is ei. Si da, is fan SUA pt ca -s oameni dăştepţi, si ma refer la conducerea ei acum. Nu ii va lua faţa niciodata China, numai dacă vor ei. Sua e ţară, nu Romania, China, Rusia.
eugen66 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 @komisaru, noi mereu am fost o mare putere mondiala, in special astia din partea de E a Europei, numai ca ei nu si-au dat seama.. too bad :(Sa inteleg ca ai facut o ironie?Ti se pare ca a spus ceva anormal sau?Sua ar fi kkt cu ochi fara UE, abia astept sa le tragem o flecma americanilor.@TombRaider....Si daca nu facem armata e motiv de bucurie sau ce?Kiss my ass slave. Tu si cu prietenii tai comunisti,americanii
RockaFella Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Sa inteleg ca ai facut o ironie?Ti se pare ca a spus ceva anormal sau?Sua ar fi kkt cu ochi fara UE, abia astept sa le tragem o flecma americanilor.Care vrea sa-i spuna? Ah, nu ma pot abtine. Eugen, esti idiot. Si da, " a facut o ironie. "
HugoBoss Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 All my money on USA, desi despre Rusia nu prea se stie nimic sigur ce are ce n-are iar China...dunno dar nu cred ca ar putea face fata nici Rusiei nici SUA.
eugen66 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Care vrea sa-i spuna? Ah, nu ma pot abtine. Eugen, esti idiot. Si da, " a facut o ironie. "Ah,nu ma pot abtine.RockaFella, sa ma pupi in cur.
mr_rares Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 In maxim 5 ani China va deveni cea mai mare putere mondiala.
Kabuky Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 In maxim 5 ani China va deveni cea mai mare putere mondiala.Sunt de aceeasi parere cu tine
Cristi-MG- Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Sunt de aceeasi parere cu tine pai da .. daca baga copii aia la greu o sa aiba triliarde de locuitori aia ... o sa inceapa un alt razboi pentru ca nu o sa mai aiba unde sa locuiasca si va trebui sa se extida ...
Phyxyon Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 In maxim 5 ani China va deveni cea mai mare putere mondiala. La ce la vandut papuci de guma si baterii 777?? La ce sa devina China lider mondial ... parerea mea e ca sunt foarte multe tari la ora actuala care surclaseaza China la orice exceptand numarul de locuitori . Or fi ei multi insa traiesc ca niste sobolani . In al doilea rand nu au cum "sa bage copii la greu" caci legislatia nu le permite din cate stiu mai mult de 1 copil pe familie . Gandeste-te ca sunt aia 1 miliard pai daca lasa granitele deschise o perioada mai indelungata de timp infesteaza toata lumea ca niste carcalaci . Fara intentia de a jigni pe cineva insa chinezii in momentul de fata parca sunt sclavii secolului 21 . De ce zic asta e foarte simplu insa va las si pe voi sa va folositi bibilica daca vreti .
Spike.Spike Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Dintre America si U.S.A eu zic ca U.S.A deoarece are mai mult armament iar numele exprima ceva puternic facut numa din initiale :> ( gluma seaca) . Adevarata mare putere este Germania sunt sigur ca germanii au ceva pregatit pentru fiecare si pentru razbunare Pace
Life Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 america nu va fi, puterea lor economica e 0 .. sunt datori cu multi multi bani multor tari, nici in zeci de ani nu vor putea acoperi aceste datoriimy vote goes to ... russia, nu tine cu nimeni, nu se baga in nimic, stau in oala lor.
Phyxyon Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 america nu va fi, puterea lor economica e 0 .. sunt datori cu multi multi bani multor tari, nici in zeci de ani nu vor putea acoperi aceste datoriimy vote goes to ... russia, nu tine cu nimeni, nu se baga in nimic, stau in oala lor. Datori cu multi bani multor tari ... huh ... wait WOOT??? Datori cu ce cu experienta? Crezi ca isi pierd americanii puterea din cauza crizei economice? Tati chiar nu-i cunosti pe americani cat de "inventivi" sunt cand e vorba de redresare . SUA a avut destule crize economice in ultimii 100 de ani si a reusit sa revina in forta foarte repede . Rusia nu tine cu nimeni? Pai cu cine dracu sa tina decat cu interesul lor . Mai mult cine s-ar alia cu ei caci au niste antecedente care nu atrage pe nimeni de partea lor . Ei isi vad de interesul lor insa sunt mult prea izolati , iar de bagat se baga stai linistit in Afganistan si Georgia cine intra cu tancurile Zimbabwe??
Guest syn. Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 America este de departe cea mai puterinca tara.Economic este cat Europa.Militar, are de 4 ori mai multe bombe atomice decat toate celelalte tari la un loc.Populatia mica dar eficienta.Idem.And America wins...
tthdd Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 rusia are cea mai slaba armata posibila, sunt la pamant, la echipament, TOT, multi si prost nu e intotdeauna bun.ps: tiganii sunt cea mai tare putere mondiala ba, de aia nu scapi si sunt cei mai buni sniperi si cei mai buni spioni ;)
KBK Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Datori cu multi bani multor tari ... huh ... wait WOOT??? Datori cu ce cu experienta? Inainte de a abera aiurea, intereseaza-te. Cea mai datoare tara este USA cu aproape 13.000 de miliarde $.China si Japonia au cumparat o parte din datoria asta, creditand fiecare USA cu in jur de 700-800 miliarde de $. Daca intr-o economie functionala ar fi existat mecanisme de redresare care sa functioneze, in ziua de azi situatia este tot mai de kkt pt americani.Ai auzit de moartea dolarului (ca moneda de rezerva)? Este ceea ce se astepta pentru anul urmator daca lucrurile merg tot asa. Crezi ca degeaba China, Franta, Germania si alte tari au cerut introducerea unei noi monede globale care sa garanteze rezervele nationale ale tarilor?Probabil ca un razboi ar conveni Statelor Unite, iar de asta o sa se ocupe Israelul si Iranul.
mr_rares Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Cateva inventii chinezesti: - Praful de pusca - Busola - Hartia - Roaba - Seismograful - Alcoolul - Zmeul - Planorul - Matasea.Chinezii vin cu idei noi.In ziua de azi majoritatea tarilor au Bombe Atomice asa ca nu mai e cazul de razboi.Se vor anihila reciproc 2 tari care intra in razboi si au bombe atomice.Acum sunt alte modalitati de a distruge o tara.Prin Economie, arme chimice si etc.
Shtef14 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Sa va zic cateva chestii despre criza financiara:1. A fost declansata de americani deoarece China ajungea prima tara ca economie mondiala ...2. Daca ar incepe un al III-lea razboi mondial ... Rusia o sa fie aliata 100 % cu China , Coreea ... etc3. Am mai vazut ca scria prin post ceva de Nato ... da o fii dar va imagineazati ca singurele tari din NATO care ar putea face o diferenta sunt : Franta , Germania si Anglia ...restul pica destul de usor ...
Razvan Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 3. Am mai vazut ca scria prin post ceva de Nato ... da o fii dar va imagineazati ca singurele tari din NATO care ar putea face o diferenta sunt : Franta , Germania si Anglia ...restul pica destul de usor ...pff.. armele lor nici nu se compara cu prastiile, bolovanii si avioanele noastre de hartie.. romania ar fi tara care ar face diferenta.. dar dupa cum am mai zis, ei tot nu si-ar da seama .. too bad for them :(