_alexa_ Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Pacat..te atrage prezenta..esti influentat de fizic..dar daca nu vz si un caracter pe masura.. Ma rog :) cine sunt eu sa dau sfaturi ? :dontknow: prima si prima oara e normal ca iti atrage privirea un aspect placut, dar daca da dovada de un IQ scazut... degeaba-i frumos/frumoasa parerea mea :D
Roxynel Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Pai asta e ..caracterul ramane sa te duca mai departe ..sau sa te faca sa te retragi..pana la urma ramane decisivSi eu ce am spus ? Caracterul ramane la urma, in timp ajungi sa`l cunosti pe cel de langa tine.
Lancelot Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 pai na..caracterul are si bune si rele..se mai poate modela..Fizicul cam ala ramane..ma rog cu mici ajustari :)
Roxynel Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 pai na..caracterul are si bune si rele..se mai poate modela..Fizicul cam ala ramane..ma rog cu mici ajustari :)Crezi ca se poate modela atat de usor? Eu zic ca cel mai bine e atunci cand accepti pers. de langa tine asa cum e ea.Dupa ce modelezi caracterul unei pers. realizezi ca nu mai este pers. de care te`ai indragostit.
Lancelot Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 doar in cazul in care crezi ca e nevoie sa schimbi ceva la caracter vbeam..oricum oamenii se schimba pe parcursul unei relatii in functie de partener..cel mai frumos e cand se schimba in bine
Tybork Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Caracter sau fizic ;) ... interesanta intrebarea!Am votat fizic
desirre Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 voted fizic ... prima oara la aspectul fizic ma uit .. apoi daca imi place mai stam de vb si despre caracter :P
rtk Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Am votat fizic.Dar daca are fizic frumos si caracter care lasa de dorit => pa. -_-
Guest jack_of_hearts Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 prima oara te uiti cum arata bineinteles si daca-ti place intri in vorba cu ea incepi sa te cunosti si vezi: daca merita ceva mai mult decat sa te prostesti cu ea vreo saptamana, atunci e bine, daca nu:" so long and good night" B)
maddogg Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 eu zic caracterul pentru ca in el sta acel ceva care al cauta toti fizicul mai putin pentru ca poate sa fie frumoasa si proastasi daca le are pe amndoua esti cel mai fericit
musthyzz Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Mai intai ce ai in cap si mai ales cum gandesti cu ce ai in cap (adica logic sau floricele pe campii) apoi fizic.
D3@7h Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 mai intai vezi cum arata dupa care vezi si ce are in cap. in cazu in care e goooool cauti alta :)
Irina Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 toti v-ati axat mai mult pe fizic.... mrr... am votat caracterul...zic eu ca el conteaza cel mai mult..
Dani Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 de`acord cu Iri.. degeaba e fizicul perfect daca e proast(a) de rupe Pamantul.. desi pt mine conteaza ce are in suflet, ce are in cap si cum arata la fata.. pe mine nu m`a interesat niciodata ca e slabuta (nici chiar f slaba) sau mai plinuta (nu grasa).. nu cum arati conteaza.. ci cum gandesti.. dar pt multi conteaza fizicul ceea ce mi se pare o prostie.. multe femei sunt "angajate" ca directoare datorita faptului ca sunt sexy si stiu sa manance o banana.. asta este.. asta e omenirea.. n`ai cum s`o schimbi..