Qui-Gon Jinn Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 gaura e la fel la toate :D!lol mate.well...well...intradevar dragostea este oarba sau...orbeste, fie cum zici tu, tot aia e.ce pot spune, eu mai mereu am fost atras de caracter, nu imi aduc aminte sincer ca vreodata sa fi stat cu o fata doar pentru ca arata bine, dar ca sa imi doresc sa cunosc persoana respectiva mai bine, initial trebuie sa fiu atras de fizic :) deci...oricum am pune-o, fizicul ftw.Totusi ahi a spus cel mai bine, fara fizic nu incepe nicio relatie...iar fara caracter nu poate continua.
bunny Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 vorba aia, dragostea orbeste. daca te indragosesti, ce mai conteaza cum arata ca tu tot frumoasa o sa o vezi? :)am votat caracter... gaura e la fel la toate :D!decat sa dai reply-uri tampite, mai bine nu postai. :tiphat: ot: fizicul.
SlyBoy Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Cand iti cauti o iubita banuiesc ca te intereseaza pe prim plan astepctul fizic. Doar nu ai sa cari dupa tine un monstru ( ma scuzati de expresie ) iar cand acea persoana deschide gura iti dai seama daca e de teapa ta sau nu.Situatiile cu caracterul cred ca se intampla in cazul in care cei doi sunt prieteni iar ca urmare a faptului ca se inteleg foarte bine ei se unesc.
Guest dumi Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Totusi ahi a spus cel mai bine, fara fizic nu incepe nicio relatie...iar fara caracter nu poate continua.Cred ca acesta este cel mai corect si mai simplu raspuns .Toata stima :tiphat:
IceMan Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Caracter. Fizicul este destul de inselator, ceea ce ascunde in interiorul sau este destul de bine ascuns si nu oricine poate patrunde (sau cel putin asa se preuspune). Poate sa fie oricat de frumoasa, dar daca are un caracter de te trec fiorii, tot degeaba.
Ahilosu Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 lol pai de fapt ar fi tocmai invers.fizicul il vezi cu totul, cu toate defectele si calitatile (asta daca ajungi sa vezi respectiva persoana...uhm...nud)...la caracter nu prea ai cum sa iti dai seama de toate tipurile de caracter. aici apar disimularile :right:
Lancelot Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 daca ea/ el doreste poti sa ajungi sa-i cunosti caracterul intr-o luna... in alte cazuri nu iti ajunge o viata. cat despre fizic.. il poate disimula pana ajunge in pat.. acolo e momentul adevarului
Ayana Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 daca ea/ el doreste poti sa ajungi sa-i cunosti caracterul intr-o luna... in alte cazuri nu iti ajunge o viata. cat despre fizic.. il poate disimula pana ajunge in pat.. acolo e momentul adevaruluiorice defect fizic poate fi disimulat... si acolo... spune o femeie :)daca stii ce si cum sa faci partile "defecte" vor trece neobservate... barbatii sunt niste copilasi la pat... se lasa condusi si iau cu sete tot ce le dai... asa ca mie mi se pare ca proba patului e mai mult o cursa pentru voi...nu prea am auzit de barbati nemultumiti la pat, dar despre femei nesatisfacute am auzit... oare de ce?:angelbath:
vudu Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 nu prea am auzit de barbati nemultumiti la pat, dar despre femei nesatisfacute am auzit... oare de ce? :angelbath: si vrei sa zici tu ca voi fetele sunteti tot timpu bune la pat? mai gandestete ! :whistle:
Ayana Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Nu am spus asta.. dar sunt mai multe femei nemultumite la asternut decat masculi nesatisfacuti...That`s a fact ;)
vudu Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 mda asta daca "natura" n a fost buna cu toata lumea ........ :P
Lancelot Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 orice defect fizic poate fi disimulat... si acolo... spune o femeie :)daca stii ce si cum sa faci partile "defecte" vor trece neobservate... barbatii sunt niste copilasi la pat... se lasa condusi si iau cu sete tot ce le dai... asa ca mie mi se pare ca proba patului e mai mult o cursa pentru voi...nu prea am auzit de barbati nemultumiti la pat, dar despre femei nesatisfacute am auzit... oare de ce?:angelbath:aici depinde si de experienta personala.. probabil ca na..ori ai intalnit numai copilasi ori se lasau ei fraieriti :)
Ayana Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Poate tu transformi treaba aia intr-o adevarata ancheta, dar eu sincer as prefera sa las "magia" la locul ei... nu simt neaparat nevoia sa ii gasesc masculului defectele, nu cred ca asta e scopul "jocului", cu atat mai mult cu cat ar putea strica toata atmosfera.Si nu era vb de experienta mea personala, care e in cazul acesta... irelevanta...
Lancelot Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Poate tu transformi treaba aia intr-o adevarata ancheta, dar eu sincer as prefera sa las "magia" la locul ei... nu simt neaparat nevoia sa ii gasesc masculului defectele, nu cred ca asta e scopul "jocului", cu atat mai mult cu cat ar putea strica toata atmosfera.Si nu era vb de experienta mea personala, care e in cazul acesta... irelevanta...sry eu nu fac anchete..eu doar traiesc momentele.. Nu ai inteles c anu vb aici de o vanatoare a defectelor si calitatilor.. e vb de niste lucruri care sar in ochi si care poate iti vor influenta o viitoare decizie.. fie aea favorabila sau nu
SlyBoy Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Chiar nu inteleg de ce ati ajuns sa va certati pe tema asta.Fiecare face ce vrea si cum crede el ca e mai bine.
figgy Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 AMBELE.Dar oricum, pt oricine daca ii pui o blonda buna in fatza(nu ma refer la bere), sa mi zica mie unu ca o refuza ca nu are caracter ..
SlyBoy Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 AMBELE.Dar oricum, pt oricine daca ii pui o blonda buna in fatza(nu ma refer la bere), sa mi zica mie unu ca o refuza ca nu are caracter ..Ca o mica aventura merge, dar sa iti faci o familie cu ea nu prea cred.
Daedalus Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 I found perfection. :wub: Dar m-am bazat de la inceput pe caracter. :)
Guest dumi Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Nu am spus asta.. dar sunt mai multe femei nemultumite la asternut decat masculi nesatisfacuti...That`s a fact ;)Da ai dreptate , dar stii de ce ? pentru ca sunteti 8 pe femei pe cap de barbat si nu ne ajunge timpul sa va satisfacem pe toate , Sexul nu este tot intr-o relatie , insa comunicarea si increderea da .
ShadyMonto Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 75%caracter - 25% fizic Decat sa stau cu una proasta , sa ma enerveze la max de 3 ori pe zi , sa-mi fie rusine sa ies cu ea ca face/spune cate o bomba .... mai bine fara.P.S : eu am fost cuminte si Cineva mi-a adus o persoana 2 in 1 :P le are pe ambele :wub:
Fane Spoitoru Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 caracteru... da ma uit putin si la cum arata :) putin mai mult da degeaba sunt frumoase dak sunt zdrente si proaste , io unu ma lipsesc de astea oricum acuma sunt la mare cautare fetele cu minti nu alea fierbinti ;)
ViK+0r Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 FIZIC nu traiesti 100 de vietzi incat sa am timp sa pierzi timpul cu urate
Roxynel Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 FIZIC nu traiesti 100 de vietzi incat sa am timp sa pierzi timpul cu urate O intrebare pt. tine, la varsta de 40 si ceva de ani o sa mai gandesti asa ? :) Tine cont ca frumusetea e trecatoare.