Jump to content
Lancelot

Ce va atrage mai mult?

Fizic vs Caracter  

126 members have voted

1. 1. Ce cautati mai mult intr-o relatie?

• Fizic
      71
    • Caracter
      55

Recommended Posts

Posted

contrar a ceea ce cred cativa conform posturilor mele anterioare... aleg caracterul. asta pentru ca imi place oricum sa cunosc multa lume si inainte de a ma gandi sa fiu cu cineva trebuie sa cunosc macar binisor persoana respectiva. am obosit de cautari si-mi place sa merg la sigur. pentru siguranta, aleg caracterul. pentru dorinta de o noapte... as alege fizicul... doar ca nu-mi sta in caracter sa izolez noptile una de alta :)

Posted

amandoua conteaza, dar cred ca pe o scala de la 1% la 100% dintre fizic si caracter, 60% conteaza caracterul :)

cam asa ceva, am votat caracterul... fizicul trebuie sa fie de la 'cat de cat' in sus, adica 25% > (fizic) si < 75% (caracter).

fara fizic nu incepe nicio relatie iar fara caracter nu poate continua.

nota 10 :D

Posted

GG ! :D Perfect ! :)

Dar, am patit si sa nu`mi placa de prima oara fizicul, sa ajung sa o cunosc mai bine, si sa`mi placa interiorul, caracterul, urmand sa imi placa si fizicul ulterior ! :)

Dar voted FIZICUL ! :D

Posted

Pai acum, multi au votat fizicul, ca probabil s-au gandit ca daca voteaza caracterul, fizicul se va duce la extrema si isi imagineaza o stirba cu nas mare si un cos pe el, slaba, femeie snur fara sani si fara fund :)

Eu aleg caracterul si sustin ca asta e cel mai important intr-o relatie, deoarece eu gandesc asa, intr-o relatie de lunga durata, ajungi sa iubesti fizicul unei persoane care te amuza, care te sustine, pe care te poti baza si cu care poti discuta, deasemenea poti sa-ti displaca fizicul unei superbe domnisoare, daca aceasta de fiecare data cand iese pe strada te faci de ras cu cateva perle, flirteaza cu baietii prin autobuz si etc. :)

Posted

Cu totul de acord

OT : fizicul clar. O relatie intr-un cuplu se bazeaza pe atractia fizica. Pe urma daca si caracterul e cat de cat ok e super. Sa nu-mi spuneti ca stati cu o persoana care nu va atrage fizic pentru caracterul ei :blink: . Eu sigur nu :))

Posted

Sa nu-mi spuneti ca stati cu o persoana care nu va atrage fizic pentru caracterul ei :blink: . Eu sigur nu :))

eu da

voted: caracterul

Posted

Caut ca fata cu care stau sa aibe un fizic placut si un caracter cat mai pe placul meu , pentru ca nu poti sta langa un fotomodel care e prosta facuta gramada cum nu poti sta langa una urata cu spume orict de frumos ar fii caracterul ei

Posted

Raspuns clar fizic...asta ma atrage la o fata

Si ma indoiesc ca cei care au ales caracter au fost sinceri..spun asta deoarece nu cred ca vreun baiat s'ar apropria d o fata uratica..si sa inceapa o conversatie cu ea doar pt ca, crede sau vrea sa vada daca are un caracter de "aur".

Posted

La asta s-a ajuns ?

Generatie de ...

prietene ultimele 5 posturi pe care ti le-am citit au fost aiurea. prin postul asta de asemenea nu zici nimic. vezi poate ai si tu o parere concreta, nu doar spam.

Posted

prietene ultimele 5 posturi pe care ti le-am citit au fost aiurea. prin postul asta de asemenea nu zici nimic. vezi poate ai si tu o parere concreta, nu doar spam.

Arata-mi acele 5 posturi si eu iti arat inca pe atata de alti useri (daca vorbeai de spam). Imi fac posturile in functie de interes dar nu fac spam(sau nu intentionez) . Aici in loc sa spun fizic sau caracter ca restul (si nu voi face asta) , mi-am exprimat doar dezgustul , doar ca am taiat ultima parte, sper ca nu este vreo problema , dar altcumva nu am putut sa o pun .

Data viitoare nu o sa mai zic nimic . Sfarsit .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...