majinbuu Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Omul e cea mai tare inventie :D nu cred in coincidentele evolutiei :P
Denzel_Lsd Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Cea mai folositoare ....sunt multe folositoare ,nu prea poti sa alegi una dintre ele ..." fara una nu exista alta" and so on..@ Roata , e una dintre inventiile pe care omu o foleseste la maxim.
Denisutz Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 @ Roata , e una dintre inventiile pe care omu o foleseste la maxim.sau curentul ..
Guest phunky Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 formele de comunicare - scrisul cu precadere
LearnMore Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Hmm...cele mai proaste inventzii din lume Capitalismul si armele de distrugere in masa....ar fii mai folositoare aceasta discutie cea mai folosita este painea parerea mea...
Trayus Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 cea mai proasta inventie este Frica.De fapt totul este o inventie.Pana si 2+2=4 tot o inventie este.A zis unu` asa si toti l-au crezut.De ce 2+2 nu este =6?Si 3+3=4?
bunny Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Frica nu e o inventie, lol, e o stare, precum si depresia, iubirea, ura, s.a.m.d. Cat despre partea matematica, si fraza cu "a zis-o unu si cred toti", hai sa revenim la partea cu d-zeu, si tu fiind crestin, hmm, a facut unu biblia si cred toti, nu? Sau cum? Nu e tot o "inventie", daca asta intelegi tu prin cuvantul in sine?
LearnMore Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Frica nu este o inventie....este o senzatie pe care ti-o da creierul atunci cand te simti neajutorat etc...
Trayus Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 e o inventie.Nu confundati setimentele cu starile trupului.Sunt oameni care au trecut peste aceasta inventie si nu mai simt frica,aveti destule exemple in istorie.Daca este o senzatie data de creier,atunci stii ca trupul secreta andrenalina pentru a se pregati.De fapt,asta este un proces mai complicat.Adica,de fapt e ceea ce am invatat.
blk Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 e o inventie.Nu confundati setimentele cu starile trupului.Sunt oameni care au trecut peste aceasta inventie si nu mai simt frica,aveti destule exemple in istorie.Daca este o senzatie data de creier,atunci stii ca trupul secreta andrenalina pentru a se pregati.De fapt,asta este un proces mai complicat.Adica,de fapt e ceea ce am invatat.Si animalele simt frica. Este un instinct, nu o inventie.Acele personaje care "nu mai simt frica" de fapt doar o controleaza calumea. Nu e ca nu o mai simt deloc, ori si-o controleaza foarte bine ori sunt fanatici.
LearnMore Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Frica in nici un caz nu este o inventie garantat !
Trayus Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 cum garantezi?Frica s-a invatat.Unui copil de 1-2 ani nu-i este frica,chiar cand il ameninti.Problema devine problema cand creste - atunci invata frica.
juarezeighty Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Cea mai buna inventie: internetul Give us reasons why not
Denzel_Lsd Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 cum garantezi?Frica s-a invatat.Unui copil de 1-2 ani nu-i este frica,chiar cand il ameninti.Problema devine problema cand creste - atunci invata frica.Frica nu este o inventie si punct.Frica este o stare un instinct , copilu de 1-2 ani nu este constient daca il ameninti verbal da ia strambate un pic la el , va rade sau va plange ... in cazul plansului frica este de vina . <_<
Andrey_George Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Calculatorul & Internetul^ xDElectricitatea
Sh0ky Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Calculatorul + Internetul pentru ca, google gandeste pentru noi .. nu e un lucru bun , insa acesta este adevarul :(P.S. ză internet is for p0rn ^^