Sensini Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 c.e. a fost descoperit, nu inventat, la fel ca si focul :Pe greu de zis care e cea mai utila inventie. sistemele informationale (computers&stuff) sunt baza in zilele noastre (calculatoare, internet, masini industriale computerizate, computere de bord, sisteme de navigatie etc), dar astea n-ar fi existat fara alte inventii in prealabil. totusi, as alege telefonul, un mijloc de comunicare rapid la distanta este ceva indispensabil.
2dor Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 c.e. a fost descoperit, nu inventat, la fel ca si focul :Pcontra. O inventie se bazeaza pe o descoperire. Si focul este o inventie. Undeva la capatul celalalt al cronologiei umane un individ a descoperit ca un obiect inflamabil care se aprinde produce energie. (intr-un mod mai preistoric)Eu consider ca roata este cea mai folositoare inventie. Cu ajutorul ei sunt creeate metode se comunicam sa ne deplasam , sa ne jucam (circuitele integrate sunt creeate de roboti cu /n/ brate robotice) etc. Roata este de asemenea si singura inventie care s-a pastrat un unele cazuri sub forma ei cea mai primitiva: roaba.
anaxor Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 evolutia continua pe care toti o simtim ne lasa sa descoperim/inventam pana la cele mai inutile chestii, odata si odata, si alea trebuie inventate.o inventie unitila poate duce oricand la ceva bun, poate evolua la un nivel mai mare prin alta inventie si poate fi chiar folositoare. Eu cred ca totul este important, altfel.. nu am fi aici.
notAmonkey Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Coca cola ,de ce?Cum de ce?Au cele mai faine reclame la tv si e si cea mai buna racoritoare.
Bobby Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Cred ca inventia timpurilori noastre a fost pc-ul si celularul.
Bic Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 roata e inventia care a adus cel mai mare progres omenirii
Guest pupu92 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Pai:PC-ulMicroprocesorulRoataHartiaBateriaTelefonul
Guest Andrey32 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 fara roata numai exista miscare ! votez roata !!
The Fan Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 motorul cu aburi.. a avut un efect major asupra industriei, a usurat vietile a foarte multi oameni (si i-a lasat fara loc de munca :lol:) pentru ca a inlocuit pe alocuri munca manuala si a largit orizonturile oamenilor prin aparitia trenurilor care au usurat modul de a te deplasa din punctul a in punctul b.roata e prea basic.. exact cum ai zice ca cea mai folositoare inventie a omenirii este comunicarea verbala..
Marius-I Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Una dintre cele mai folositoare inventii ale omului este Sticla si implicit fabricarea alcoolului...te ajuta sa uiti de probleme,de nevasta , de copii de acasa si de soacra :beer: hccc prietenii stiu de ce ....parerea mea :right:corect,idem.
ultimato Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Nu am citit toate raspunsurile dar stiu precis ca sa zis roata e cea mai buna inventie :D
Guest SherkaN Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 femeia se considera inventie "a omului" ca doar e facuta dintr-o coasta, daca da eu votez femeia.
2dor Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Pai:PC-ulMicroprocesorulRoataHartiaBateriaTelefonulTelefonul si PC-ul sunt derivate ale micro-procesorului.
GoodHope Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 curentul electric. fara curent degeaba ai avea pc, telefon, tv, masina :)
ultimato Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 curentul electric. fara curent degeaba ai avea pc, telefon, tv, masina :)fara roata degeaba ca nu ai curent :bananadance2: :D
Marius-I Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 femeia se considera inventie "a omului" ca doar e facuta dintr-o coasta, daca da eu votez femeia.ptiu la asta nu m-am gandit :D
RyLa Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Dinamul care produce electricitateCeasul,Calendarul... care ne ajuta sa masuram timpul
ultimato Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Dinamul care produce electricitateCeasul,Calendarul... care ne ajuta sa masuram timpulda asta da cre ca e una din cele mai importante...
RyLa Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 da asta da cre ca e una din cele mai importante...Pai omul a inventat vorbitul
mau Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 motorul cu abur-a dinamizat industria (la vremea lui)
GoodHope Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 fara roata degeaba ca nu ai curent :bananadance2: :Dce zici tu? :) trenurile japonezilor si chinezilor sunt pe perna magnetica. e adevarat ca merg pe roti pana la o anumita viteza, dar se poate improviza si altceva in locul rotii.
Guest NightWishMaster Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 curentul electric. fara curent degeaba ai avea pc, telefon, tv, masina :)Curentul electric a fost descoperit, el exista de cand lumea un diverse fenomene si vietati naturale.
RAPTURE- Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Hmz ... avand in vedere ca doar in ultimele decenii s-au facut progrese imense in majoritatea domeniilor, cam greu sa selectezi o singura invetie si sa admiti ca e cea mai importanta. Totusi, lasand la o parte focul, roata, curentul electric, etc , o invetie extrem de folositoare este prezervativul.
2dor Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Totusi, lasand la o parte focul, roata, curentul electric, etc , o invetie extrem de folositoare este prezervativul.anti-ecologist, fruza de varză ce are bă ?