Jump to content
Lancelot

Cea mai folositoare inventie

Recommended Posts

Posted

c.e. a fost descoperit, nu inventat, la fel ca si focul :P

e greu de zis care e cea mai utila inventie. sistemele informationale (computers&stuff) sunt baza in zilele noastre (calculatoare, internet, masini industriale computerizate, computere de bord, sisteme de navigatie etc), dar astea n-ar fi existat fara alte inventii in prealabil.

totusi, as alege telefonul, un mijloc de comunicare rapid la distanta este ceva indispensabil.

Posted

c.e. a fost descoperit, nu inventat, la fel ca si focul :P
contra. O inventie se bazeaza pe o descoperire. Si focul este o inventie. Undeva la capatul celalalt al cronologiei umane un individ a descoperit ca un obiect inflamabil care se aprinde produce energie. (intr-un mod mai preistoric)

Eu consider ca roata este cea mai folositoare inventie. Cu ajutorul ei sunt creeate metode se comunicam sa ne deplasam , sa ne jucam (circuitele integrate sunt creeate de roboti cu /n/ brate robotice) etc. Roata este de asemenea si singura inventie care s-a pastrat un unele cazuri sub forma ei cea mai primitiva: roaba.

Posted

evolutia continua pe care toti o simtim ne lasa sa descoperim/inventam pana la cele mai inutile chestii, odata si odata, si alea trebuie inventate.

o inventie unitila poate duce oricand la ceva bun, poate evolua la un nivel mai mare prin alta inventie si poate fi chiar folositoare.

Eu cred ca totul este important, altfel.. nu am fi aici.

Guest pupu92
Posted

Pai:

PC-ul

Microprocesorul

Roata

Hartia

Bateria

Telefonul

Guest Andrey32
Posted

fara roata numai exista miscare ! votez roata !!

Posted

motorul cu aburi.. a avut un efect major asupra industriei, a usurat vietile a foarte multi oameni (si i-a lasat fara loc de munca :lol:) pentru ca a inlocuit pe alocuri munca manuala si a largit orizonturile oamenilor prin aparitia trenurilor care au usurat modul de a te deplasa din punctul a in punctul b.

roata e prea basic.. exact cum ai zice ca cea mai folositoare inventie a omenirii este comunicarea verbala..

Posted

Una dintre cele mai folositoare inventii ale omului este Sticla si implicit fabricarea alcoolului...te ajuta sa uiti de probleme,de nevasta , de copii de acasa si de soacra :beer: hccc prietenii stiu de ce ....parerea mea :right:

corect,idem.

Guest SherkaN
Posted

femeia se considera inventie "a omului" ca doar e facuta dintr-o coasta, daca da eu votez femeia.

Posted

fara roata degeaba ca nu ai curent :bananadance2: :D

ce zici tu? :) trenurile japonezilor si chinezilor sunt pe perna magnetica. e adevarat ca merg pe roti pana la o anumita viteza, dar se poate improviza si altceva in locul rotii.

Guest NightWishMaster
Posted

curentul electric. fara curent degeaba ai avea pc, telefon, tv, masina :)

Curentul electric a fost descoperit, el exista de cand lumea un diverse fenomene si vietati naturale.

Posted

Hmz ... avand in vedere ca doar in ultimele decenii s-au facut progrese imense in majoritatea domeniilor, cam greu sa selectezi o singura invetie si sa admiti ca e cea mai importanta.

Totusi, lasand la o parte focul, roata, curentul electric, etc , o invetie extrem de folositoare este prezervativul.

Posted
Totusi, lasand la o parte focul, roata, curentul electric, etc , o invetie extrem de folositoare este prezervativul.
anti-ecologist, fruza de varză ce are bă ?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...