Random Hero Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Ce ma, m-ai crezut ? :)) am glumit . Cea mai buna inventie este cea inventata de Tomas Edison . Transportul de energie electrica, becul, telegraful, fonograful, aparatul de fotografiat - o mica parte din inventii, alege. la bec te referi ? sau ? are o lista impresionanta de inventii. Probabil ca nu stie la care se refera.
Guest mada_madalin5 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Oamenilor vreau sa zic ca toti inventatorii Edison , Einstein , Arhimede , Aristotel , Benz ,Diesel , Ferman ,Lumiere sau chiar si Vuia sau Coanda trebuie sa le multumim , si sa nu le uitam memoriile , pentru ca la baza tehnologiei actuale stau acesti oameni fara de care tehnologia nu ar fi asa de avansata , si noi astazi nu am mai discuta despre ei pe acest forum . Respect .
S.Razvan Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 ...In ziua de azi, marea majoritate a chestiilor din jurul nostru, folosesc curent electric... tehnic vorbind huh... ? adevarat. tehnologia moderna nu exista fara electricitate. Oamenilor vreau sa zic ca toti inventatorii Edison , Einstein , Arhimede , Aristotel , Benz ,Diesel , Ferman ,Lumiere sau chiar si Vuia sau Coanda trebuie sa le multumim , si sa nu le uitam memoriile... asa este. personal sunt scarbit cand aud persoane care spun ca-i stimeraza pe hitler, stalin, che guevara, etc pentru ca au fost oameni mari. adevarul e departe. oamenii mari, cei adevarati, sunt cei care si-au dedicat viata pentru dezvoltarea omenirii, asigurarea unui viitor mai bun pentru toti. acestia sunt oamenii care merita respectul si admirtatia noastra, nu amarati care au ajuns cunoscuti datorita sansei sau crimelor comise.
jim123 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Transportul de energie electrica, becul, telegraful, fonograful, aparatul de fotografiat - o mica parte din inventii, alege.Probabil ca nu stie la care se refera.Spunea cineva ca universul este o "garla" de ideii. daca nu inventase ei, pana la urma cineva o facea.Ce poti sa spui de microsoft si Bil Gates? vine fiecare cu cate o idee si cineva mai destept o pune in aplicareNu vreu sa ii discreditez pe cei mentionati. Dar teoria e interesanta
~megan~ Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Prezervativul,acu nu cred ca e nevoie de o explicatie pentru ce:))
[CostinV] Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 cred ca cele mai mari inventii au fost roata si scrisul
dragoshevil Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 eu cred ca cea mai mare inventie a fost sandwish-ul cu branza,fara el multi dintre noi muream de foame in pauze.mdap ..:D
ive Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Dupa mine este curentul electric !! Ce am face fara electricitate ?
Domino628 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 SALAAAA #on eu cred ca focul... nu as rezista fara mancare calda :X Atunci putem ridica stacheta si sa spunem electricitate. Fara electricitate, inca am trai in evul mediu. focul Curentul electric. Ce ne-am face fara el ? In ziua de azi, marea majoritate a chestiilor din jurul nostru, folosesc curent electric. Focul si curentul eletric sunt descoperiri, nu invetii, amandoua exista in stare libera in natura.Daca va referiti la brichete, chibrite, baterii, etc e altceva :) @Eu cred ca mult timp becul a fost considerat cea mai importanta inventie, dar acum probabil internetul i-a luat locul :)
Denisutz Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Logic ar fi curentul , dar , cum spunea un tip mai sus , internetul i-a luat locul de muuullltttt timp ...
Guest spanky Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 bec , internet , telefon , TV , lista continua ........argumente ....pai nu prea vad cum am trai fara acestea :)cea mai importanta ........ ROATA
cavaleru_luminii Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 cea mai importanta este probabil prezervativul sau roata daca nu o fii :beer:
Shadow * ClimaCool Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 In ordine, cam astea ar fi:- curentul electric- telefonia- avioanele- navele spatiale- telescoapele spatiale- internetul- wireless-ul- televizorul- robotii industriali- masinile- submarinele- Heineken
Fstzor Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 in primul rand curentul electric , urmat de telefonie , internet , s.a.m.d
- The Doctor - Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Peste cateva sute de ani, poate chiar mai mult, cea mai prolifica inventie cred ca va fi masina ecologica.Si astazi este o inventie mareata, insa nu poate depasi becul, roata, telefonul, avionul(coanda), insulina(paulescu) sau stiloul(tot roman, insa imi scapa numele)Ca descoperiri putem adauga focul, teoria relativitatii, principiul vaselor comunicante(chiar daca nu pare, este foarte folositor), faptul ca pamantul e rotund, sau ca e opac.
Lamel Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Deian69: femeia la fel cred ca astai cea mai mare descoperire,Dar inventie curentul electric deoarece daca ar fi in tot orasul bezna nu cred car mai iesi careva afara
OvidiusMaximus Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Apa calda Mersul pe jos Lanterna cu energie solara ) btw focul a fost descoperit nu inventat...este o mare diferenta
blk Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Apa calda Mersul pe jos Lanterna cu energie solara ) btw focul a fost descoperit nu inventat...este o mare diferenta Deci stai, focul a fost descoperit dar apa calda / mersul pe jos au fost inventate?
OvidiusMaximus Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 la ce am scris eu am glumit doar -.-dupa parerea mea cea mai importanta inventie este:-laserul-becul-motorul cu reactie,electric,otto,etc.@blk iei lucrurile prea in serios u nu ai auzit de gluma?
Guest mada_madalin5 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 4 cuvinte : tirbuson , bere la cutie .................... #-o
scandalos Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 dupa parerea mea.. telefonia si curentul electric... sunt foarte folositoare..