Guest Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 cred in DUMNEZEU...E o mica diferenta in a "crede" in Dumnezeu, si a crede in creatia lui. Doar nu vei spune la toate babele din sat, "ba...omul a evoluat", ca vine baba si-ti baga un toiag peste ceafa de zici ca-i ninja. Iar voi, cei care nu ati votat varianta 2, veti spune despre noi care am votat ca suntem atei. Nu, dar nu cred in abracadabra and magic stuff, like "ohh my name is God and i'm gonna create a world with PEOPLE! oh, and aliens too" V-ati intrebat oare...cum dracu se intelegeau Adam si Eva? Prin semne? Prin ce? Le-a dat harul glasului + limba comuna? Hai ca deja o dam in basme..
HipnotykBoy Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 cred in Dumnezeu dar omul ...parerea mea este ca a evoluat....
Razvan Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 bunny' date='May 5 2008, 00:20' post='2762635']E o mica diferenta in a "crede" in Dumnezeu, si a crede in creatia lui. Doar nu vei spune la toate babele din sat, "ba...omul a evoluat", ca vine baba si-ti baga un toiag peste ceafa de zici ca-i ninja. Iar voi, cei care nu ati votat varianta 2, veti spune despre noi care am votat ca suntem atei. Nu, dar nu cred in abracadabra and magic stuff, like "ohh my name is God and i'm gonna create a world with PEOPLE! oh, and aliens too" V-ati intrebat oare...cum dracu se intelegeau Adam si Eva? Prin semne? Prin ce? Le-a dat harul glasului + limba comuna? Hai ca deja o dam in basme..tare=))ot: hai ma cum sa apara prin creatie? doar nu mai suntem la gradinita.. erm lol.. opinia mea despre credinta este una destul de negativa si am impartasit-o cu cineva si acum chiar imi pare rau.. sincer incercati si voi sa ganditi.. dar parerea mea e ca religia o cam da in sf-uri.. ps: cred ca exista o divinitate acolo, dar nu ca cea descrisa de religie..
qasi Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 normal creeat de D-zeu si a fost chiar demonstrat stintific oamenii care se roaga cel putin jumatate de ora pe zi se simt mult mai bine si cei care tin post regulat sau chiar vegetarieni si se mai completeaza cu putin citit din biblie si esti alt om. accent pe nu sunt tamit. si oamenii care fac ce am scris mai sus au si camp energetic mai pur dar nu va explic ca sunt sigur ca nici ce am scris pana aici nu ati inteles. si nu eu am scris asta parapsihologi etc. SI DA pt cei care cred ca a evoluat asa e a evoluat din ce creeat D-zeu.
Domino628 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 omul a aparut din p***a,asa apare orice om :) si nu puteti sa ziceti ca nu am dreptate am o intrebare pt voi care creti ca au fost 2 oameni de sex opus la inceputu lumii:sa presupunem ca cei 2 au facut 1 copil.BUN!acest copil a fost fetita!au mai facut unu,BAIAT!si cum a ajuns societate umana intrun numar atat de mare?pai singuru mod a fost ca fetita si baiatu sa faca si eu la randu lor copii,iar copii sa faca copii si tot asa! dar cum se cheama asta fratilor?INCEST!si daca nu cumva e trecut la cele 10 porunci si in biblie!am dreptate sau nu?ganditi dracu logic
PoC Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 omul a aparut din p***a,asa apare orice om :) si nu puteti sa ziceti ca nu am dreptate am o intrebare pt voi care creti ca au fost 2 oameni de sex opus la inceputu lumii:sa presupunem ca cei 2 au facut 1 copil.BUN!acest copil a fost fetita!au mai facut unu,BAIAT!si cum a ajuns societate umana intrun numar atat de mare?pai singuru mod a fost ca fetita si baiatu sa faca si eu la randu lor copii,iar copii sa faca copii si tot asa! dar cum se cheama asta fratilor?INCEST!si daca nu cumva e trecut la cele 10 porunci si in biblie!am dreptate sau nu?ganditi dracu logic :clap: frumos gandit ...
Ice_Andrei Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Nu chiar... Pai daca erau europeni ca Adam si Eva de unde se nasteau mai apoi galbeni ? E clar deci ca ne-a creat cineva intr-o cantitate mai mare, mai multe rase, nu stiu daca chiar Dumnezeu, dar vreun martian plictisit din galaxia XYZ care a nimerit intr-o zi de 30 Februarie pe Terra tot ne-a creat. Deci nu merg pe evolutia din maimuta...
Domino628 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 pai de ex si la alte animale se intampla la fel:cei care traiesc in alte zone pe glob se dezvolta diferit,de asta unul e mic si galben,altu e mare si negru,etc :) dar la inceput e posibil sa fi fost toti la fel,si odata cu migratia sau dezvoltat diferit (asta e e o dezlvoltare pe parcursul a sute de mii de ani,sau cel putin zeci de mii de ani,nu se adapteaza peste noapte) :right:
PoC Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 pai de ex si la alte animale se intampla la fel:cei care traiesc in alte zone pe glob se dezvolta diferit,de asta unul e mic si galben,altu e mare si negru,etc :) dar la inceput e posibil sa fi fost toti la fel,si odata cu migratia sau dezvoltat diferit (asta e e o dezlvoltare pe parcursul a sute de mii de ani,sau cel putin zeci de mii de ani,nu se adapteaza peste noapte) :right:e adaptare + evolutie e de lunga durata, oricum eu cred ca omul se trage din maimuta dupa cum spune si darwin, in fine fiecare cu gandirea lui, cu mintea lui si cu antuarjul lui ....
Domino628 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 e adaptare + evolutie e de lunga durata, oricum eu cred ca omul se trage din maimuta dupa cum spune si darwin, in fine fiecare cu gandirea lui, cu mintea lui si cu antuarjul lui .... pai da,dar nu neaparat maimuta...sunt acele verigi lipsa,acele animale numite 'bigfoot" sau "yeti",omul e posibil sa fi evoluat dintrun astfel de animal care este superior maimutei...totusi cum de au disparut acele creaturi nu prea inteleg...poate sau omorat intre ei,lupta pt suprematie
PoC Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 pai din cate stiu si eu, prima data nu a fost nimic, dupa aia au aparut organismele unicelulare (aici e o poveste mai lunga, unii spun ca au fost aduse din spatiu prin comete, unii spun ca au aparut ele pentru ca pe TERRA erau conditii favorabile vietii), apoi cele multicelulare ... aceste in timp (milioane de ani) au evoluat in animale, totul a fost in apa, apoi unele animale au trecut pe uscat (adaptare + evolutie), au fost dinozauri care erau reptile, apoi s-a intamplat ceva(se spune ca o cometa a lovit pamantul) si au disparut dinozaurii si o mare parte din reptilele mari (au mai supravietuit cateva gen crocodilul, aligatorul care erau si acum cateva milioane de ani poate nu asa mici:) ) si si-au facut loc mamiferele printe care si maimuta, in decurs de alte milioane de ani maimuta a evoluat in homosapiens (primii oameni) care au migrat in diferite locuri pe pamant, acestia au evoluat mai departe in oameni si in functie de conditiile climaterice s-au adaptat pentru locul unde traiesc, eschimosi, europeni, africani, bla bla bla.... Eu asta cred.... oricum nu cred ca Dumnezeu a creat omul sau pamantul sau altele, de ce in Biblie nu spune nimic de dinozauri ?? Oare pentru ca acum 2000-3000 de ani cand au scris Biblia ei nici nu stiau de existenta lor pe pamant? aici e problema de gandire pana la urma fiecare e liber sa creada ce vrea el nu poate sa il oblige cineva sa gandeasca intr`un fel ....
Daddysady Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 evoluat sub stricta supraveghere a lui Dumnezeu..a doua varianta este oarecum inclusa in prima
-n00bletzel- Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Omul a evoluat astai clar!Spunetimi ceva exista vreo dovada clara ca exista DUMNEZEU?Va raspuns io NULafel cum majoritatea cred ca Dumnezeu exista se poate sa exista si alti "Zei" cum ar fi zeus si alti numi vin in mine acuma BudhaMajoritatea care citesc post meu o sa se intrebe daca cred in DumnezeuMa inchin lui ma rog lui dar nu cred ca exista simplu am o indoiala ca el exista .Si sa stiti NU sunt satanist :)Pei ar fi o dovada isus a fost pe post de marioneta? :dooh: voted 1
Dr.Oetker Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Pei ar fi o dovada isus a fost pe post de marioneta? :dooh: voted 1Da de unde estii tu ca a existat Iisus?Si apropo "crestinule" Iisus se scrie cu doi ii pentru sa Iisus scris cu un i adica isus se citeste in Araba asin(magar pe romaneste).Nu se stie daca a existat Iisus nu e nicio dovada clara inafara de scrisuri..
Guest The-Lion Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 cine zice k dumnezeu a creat omul:mai ducetiva fratilor pe la scoala macar reveniti cu picioarele pe pamant si treziti-va din visul vostruapropo cei care cred in d-zeu trb sa stie k in biblie zice k lumea are nu mai mult de 7000 de ani si k NU EXISTA evolutie.Atunci frate dinozaurii dupa ei se luptau cu mamutii etc,etc. Fratilor pe vremea cand a fost scrisa biblia se credea k pamantu e plat nu rotund si ca bolile erau provocate de demoni nu de microbi
doruletzzz Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 fiecare are dreptul sa creada ce vrea. Apropo daca stau sa ma gandesc la ce ati scris mai sus fiecare are dreptate. chiar nu mai stiu ce sa cred. am votat 1 dar acu sunt confuz :D
gaboi Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Foarte multi necredinciosi , eu cred ca este cineva acolo sus Ps: cum boala sa evolueze omul dintr-un animal paros si urat mirositor in cea c este astazi :o
greedy91 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Foarte multi necredinciosi , eu cred ca este cineva acolo sus Ps: cum boala sa evolueze omul dintr-un animal paros si urat mirositor in cea c este astazi :o :rofl2: daca u crezi ca ne-a creat , uite o situatie d-zeu : ba .... as face un om ma un inger : dar cum sa arate ? alt inger : ba nush hai sa incercam , vedem ce iese d-zeu : ba il fac biped un inger : da ba si sa le punem si niste brate cu care sa se ajute alt inger : ba ba , hai sa le pune ochi , le punem in fata ca da bine d-zeu : frate dar lipseste ceva , adica arata cam naspa un inger : sa mor eu urat e :rofl2: alt inger : ba ati uitat de gura nas si urechi , vai de capu vostru d-zeu : ba ba ))) si ii pun o gaura la fund prin care sa arunce mancarea :rofl2: tare nu ? un inger : da da alt inger : si punem un bat in fata la baieti si o gaura la fete ca sa se joace , da ? on : nu cred in D-zeu , deci cred ca omul este rezultatul evolutiei
KooKie Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 omul a evoluat din maimuta. nu conteaza cum a aparut maimuta. sondajul se refera strict la aparitia omului, nu a maimutei sau a nu stiu carei molecule de unde a iesit o vietate care a mancat mult si s`a facut mai mare si pe urma a inceput sa bea si i`a crescut par si in felul acesta a ajuns maimuta...
Guest The-Lion Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Foarte multi necredinciosi , eu cred ca este cineva acolo sus Ps: cum boala sa evolueze omul dintr-un animal paros si urat mirositor in cea c este astazi :odeci a fost creat din tarana nu? sunteti realisti fratilorapropo se zice k religia aste:-inutila pt intelepti-buna pt mase-folositoare pt conducatorinu mai spun cate nenorociri a adus religia pe planeta asta in timpul evului mediu cand inchizitorii trimisi de papa ardeau saracii oameni pe rug(Mai ales femei)zicand k sunt eretici.Sa spun dc e asa de influnta religia voastra si de ce a convertit atat de multi oameni?Pt k oamenlor le e frika in alte religii nu se ameninta ca la crestini cu iadul sa arzi pt todeauna acolo dak nu crezi in dumnezeuM-am saturat de religia vostra si de preotii vostri care au adus si aduc numai blesteme si amenintariOk.dc nu credem ? Fiindca in biblie scrie k pamantu nu are mai mult de 7000 de ani ,noi avem dinozaurii care au fost datati acu cateva milioane de ani ,si nu pomeneste nimik de eiZice k d-zeu a creat omul noi avem schelete(nu in romania)care arata clar evolutia omului din maimuta uitati-va pe googleAcu daca astea au fost false se duce toata biblia dupa fiindca daca si asa e buna atunci d-zeul vostru e un mincinos si deci nu e zeuin biblie sunt multe povesti de adormit copilashi
Guest The-Lion Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 normal creeat de D-zeu si a fost chiar demonstrat stintific oamenii care se roaga cel putin jumatate de ora pe zi se simt mult mai bine si cei care tin post regulat sau chiar vegetarieni si se mai completeaza cu putin citit din biblie si esti alt om. accent pe nu sunt tamit. si oamenii care fac ce am scris mai sus au si camp energetic mai pur dar nu va explic ca sunt sigur ca nici ce am scris pana aici nu ati inteles. si nu eu am scris asta parapsihologi etc. SI DA pt cei care cred ca a evoluat asa e a evoluat din ce creeat D-zeu.stiai k daca ii dau unui om care il doare o mane spre ex o pastila de calciu care nu e medicament si ii zici k o sa ii treaca ii trece normal k se simt mai bine oamenii la cat le-a bagat in cap preotii rugaciunea evine autosugestie.si camp energetic mai pur? it sounds like Big Bad Vodoooo to me
Mistic Goku Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 de ce nu amandoua solutiile.......Adam si Eva au fost lasati pe Pamant de Dumnezeu, iar pe Pamant erau oamenii evoluati din maimute dar cred ca i-a lasat Dumnezeu pe Pamant oricum ar fi tot de Dumnezeu au fost creati, pentru ca El a facut TOTUL