Jump to content
Lancelot

Fete VS Baieti

Recommended Posts

Posted

black' date='Nov 25 2006, 23:10' post='1555316']

http://www.theage.com.au/articles/2003/07/...7430271984.html

mai uitati-va si pe discovery

cromozomul Y e mai slab si e pe cale de disparitie..

thora nu mai folosi "!!!11one!!11" ca iti dai de gol personalitatea ;)

Nu pot sa cred =)) . Prima oara am crezut ca este un Remix dupa Apocalipsa =))

Pana am ajuns la Dr. O.Judson, si m-am linistit :D

Black, acum cu tot respectul pentru doctoratul ei la Stanford sau Oxford nu mai stiu exact, dar tu stii despre ce este vorba?

Hai sa iti explic.

Dr. Judson aka Dr. Tatiana a stat si a observat gainile. Si ghici la ce concluzie a ajuns ? Ca la 20 de gaini este de ajuns un cocos. Dupa care a mai extins cercetarea la inca cateva specii de pasari cu comportament sexual asemanator gainilor. Fiind darwinista convinsa, Dr. Judson s-a gandit ca situatia gainilor si cocosilor nu a fost asa tot timpul ci este un rezultat al evolutionismului, demult de tot, femelele si masculii speciilor respective fiind in numar egal, iar evolutia, blablabla. Si nu stiu ce a mai constat ea ulterior la comportamentul sexual al femelelor de cimpanzeu.

Dupa toate astea a stat cu ochii pe statistici pana cand intr-un an, in SUA s-au nascut mult mai multe fete decat baieti (peste mediile statistice cunoscute) si... EVRIKA ! ceea ce vroia ea sa arate. Drept este, ca in anii urmatori proportiile au revenit la normal, dar asta nu se mai spune in articol.

Dupa care a exitins toata povestea asta la oameni si s-a gandit ca un barbat, date fiind cele 9 luni de sarcina plus perioada de lehuzie poate insemina enorm de multe femei, deci usor-usor vor disparea, datorita evolutiei (?!?!?!, ma rog)

Mai intai i-as recomanda Dr. Judson sa studieze anumite specii de pesti, unde raportul male/female este fix pe dos.

Pe urma i-as atrage atentia ca spre deosebire de orice al animal cunoscut pana acum, noi mergem in doua picioare.

Cam asta este cu doctorita ta, a emis o ipoteza.

Daca ma duc intr-o bodega mai acatarii la ora asta si am un pic de noroc iti aduc maine dimineata inca vreo 10 teorii asemanatoare.

In schimb, Dr. Judson, face referire la Lancelot, ceea ce este o adevarata surpriza, cica din cauza lui or sa se intample toate :D :

"Self-love as a survival mechanism: the unflinching narcissism of men may send women into despair at times, but it has saved their sex for the next 5 million years.

But, according to Olivia Judson, science's answer to the sensual British cook Nigella Lawson, men may need more than narcissism to survive."

Posted

ma, io am zis ca GENETIC barbatul e inferior femeii

sunteti crispati rau daca nu intelegeti o parere stiintifica a unui profesor de la oxford..

eu doar v-am transmis-o (vedeti ca am dat edit la replyul ala.. cititi si voi tot)

EDIT: in general cand un ziar scrie un articol nu-l scoate din cur ("hai ba sa zicem in ziar ca dispar barbatii")

de obicei se bazeaza pe o afirmatie facuta de cineva (cu pertinentza)

asta fac ziarele de obicei.. ati sti daca ati citi si voi din cand in cand cate unu`..

Posted

Black, incepe sa imi fie mie jena de jena ta, nu stiu cum sa iti spun...

Mai intai, crede-ma ca habar nu ai pe ce lume traiesti (desi mi-ai imputat mie la un moment dat chestia asta).

1. Da, 90% din articolele dintr-un ziar sunt scoase exact din dos. Tu chiar crezi ca sunt reale? Traiesti ideatic? Ai avut macar odata in viata ta dea'face cu un ziarist? Stii cum se scriu articole pe genunchi prin carciumi?

Nu stiu ce varsta aveai prin '95, cand Evenimentul Zilei a dat o "bomba" cum ca in conformitate cu ultimile studii ale Institutului de Oceanografie de la Mangalia (care nu exista, in caz ca nu ti-a dat seama), nivelul Marii Negre creste cu aproximativ 200 de cm pe an, ceea ce in viitorul apropiat va pune in pericol orasul Constanta. Ghici ce s-a intamplat. A doua zi, 3 ziare au inflorit stirea, ba unul dintre cele trei ziare a publicat si un interviu cu cineva de la Institutul care nu exista.

2. Daca ziarele fac asta, sper ca iti dai seama cum sta treaba cu internetul.

3.

sunteti crispati rau daca nu intelegeti o parere stiintifica a unui profesor de la oxford..

Hai ma lasi. Care "stiintifica". Sau ce intelegi tu prin stiintific? Pai daca eu iti spun ca in urmatoarea suta de ani or sa inceapa sa ne creasca solzi, datorita asemanarii dintre icre/lapti si ovule/sperma, asta este "parere stiintifica"? Si nah, nu mi-a trebuit doctorat in Anglia sa o scot si nici mai mult de 30 de secunde, mai mult a durat sa o scriu.

4. Nu mai da exemple de "oameni de stiinta" care in toata cariera lor au publicat cate o carte despre sexul la pitecantropi. Asta daca vrei sa te faci credibil. Nu mai crede tot ce se da pe Dicovery. Pana la urma este o televiziune comerciala, trebuie sa scoata si ei banii pe reclame, deci au nevoie de subiecte "explozive". Nu imi storc mintea sa iti dau niste exemple de aberatii dupa Discovery, mi-e pur si simplu lene.

5. In ceea ce priveste cromozomii XY, exista cercetari, dar nici pe departe nu s-a ajuns la o concluzie clara stiintifica asupra a mai nimic. Da, s-a constatat ca (,) cromozomul X este mai mare decat cel Y. Probabil ca de mii de ani este asa. Dar nu s-a tras nici o concluzie ca ar fie de bine sau de rau. Pana la urma, poate nu e nimic de demonstrat stiintific, pur si simplu unul este mai mare si unul mai mic.

Posted

In ceea ce priveste cromozomii XY, exista cercetari, dar nici pe departe nu s-a ajuns la o concluzie clara stiintifica asupra a mai nimic. Da, s-a constatat ca (,) cromozomul X este mai mare decat cel Y. Probabil ca de mii de ani este asa. Dar nu s-a tras nici o concluzie ca ar fie de bine sau de rau. Pana la urma, poate nu e nimic de demonstrat stiintific, pur si simplu unul este mai mare si unul mai mic.

si eu ce-am zis? :blink:

ma, io am zis ca GENETIC barbatul e inferior femeii

tare mult imi pasa de jena ta :right:

ah btw.. daca tu citesti tabloide toata ziua, nu le numi ziare, ok?

eu ma refereram la ziare.. nu la libertatea, compact si altele care le citesti tu.

da, EVZ e un exemplu bun. e ceea ce cumpar eu cand am cei 10 mi, ocazia si timpul sa citesc un ziar.

Mai intai, crede-ma ca habar nu ai pe ce lume traiesti

te cred :cool2:

Posted

black' date='Nov 26 2006, 01:14' post='1555651']

ah btw.. daca tu citesti tabloide toata ziua, nu le numi ziare, ok?

eu ma refereram la ziare.. nu la libertatea, compact si altele care le citesti tu.

da, EVZ e un exemplu bun. e ceea ce cumpar eu cand am cei 10 mi, ocazia si timpul sa citesc un ziar.

te cred :cool2:

Hai sa mai tocesc un pic tastele, desi banuiesc ca e in zadar...

Daca nu ai aflat, pe ziare nu le aduce nici barza nici Mos Craciun.

Le scriu niste jurnalisti, care in cea mai mare parte sunt "jurnalisti".

Si care de cele mai multe ori migreaza "in corpore" de la o publicatie la alta, indiferent daca sunt ziare sau tabloide. Ca sa fiu pe intelesul tau, tabloidele sunt scrise de ziaristi si ziarele de tabloisti, sau invers.

si eu ce-am zis?

Pai de fapt tu nu ai zis mai nimic...

Ca sa revenim on-topic.

O femeie (de fapt doua, daca luam in calcul si ziarista cu pricina), bazandu-se probabil pe latura ipohondra a barbatilor a facut putin misto de ei (inclusiv de tine) spunandu-le ca (,) cromozomul lor sufera si e pe moarte.

Tu "ai pus" botul si te-ai lasat (constient sau nu) influentat (sau manipulat) de argumentatiile ei pseudo-stiintifice.

Pe langa asta, ai simtit nevoie sa impartasesti public faptul ca ai fost manipulat, si ca probabil iti si place. Ceea ce imi suna putin a masochism.

O dimineata buna, in continuare.

Posted

am ramas :blink:

whatever works for you dude :right:

aaaanyway... topicul ramasese acolo unde Sere ne zicea ca

superiori??? aoleu... doamne fereste

barbatii sunt prea animalici ca sa ne fie superiori.. noi constituim ratiunea... voi sunteti forta bruta, uneori salbatica si de cele mai multe ori absolut irationala si ahtiata dupa placeri carnale...

este o parere puuuuuutin deplasata a ei.. de-aia nu se incadreaza in a 2-a categorie a lui lance..

un inventar face cineva? de exemplu:

frumusete : superioare femeile

apetit sexual : superior barbatii

intelect :

smth like this ..

Posted

Ok Narcis back :D

PS Thora esti hmm cineva care joaca cs si hmm hai sa nu dezvaluim mai mult :D

Parerea mea?:) In afara de faptul ca ego-ul meu a fost rasfatat pe pagina anterioara? Parerea mea e ca locul femeii nu e la cratita nu e pe pe masa de operatii la o cezariana continua. Asa cum locul barbatilor nu e in magazinul de pantofi in mina sau la TV cu berea in mana.

FIECARE isi alege in viata daca vrea sa fie vanatul sau vanatorul...Iar perechea si-o va alege in consecinta si chiar inconstient. Multora va place treaba cu the women always on top dar cand vine vb de altele o preferati in debara ( asta se aplica numai in cazul in care femeia voastra e de plastic)

IN actuala societate de consum intre sexe e un egal clar cu micul avantaj catre barbati :nanana: ( aparent of course)

Si inca o idee daca la inceput femeile au avut numai de castigat in urma miscarii feministe acum nu prea mai au ptr ce lupta si dau impresia unui roi de viespii uosr isterice

Din tot ce am citit de la voi exceptand replicile usor infantile sunteti constienti ca tot timpul fiecare incearca sa traga plapuma de partea lui dar pana la urma tot unu langa altul ajungem sa dormim B)

cat despre premiul ptr frumusete el se acorda din oficiu initiatorului topicului :nanana:

Posted

Ok Narcis back :D

PS Thora esti hmm cineva care joaca cs si hmm hai sa nu dezvaluim mai mult :D

Mai bine sa ramana intre noi, fetele :D

Cu drag, a ta

Nemesis

PS : Btw, tot n-ai de gand sa dai closed? Sau ne urasti asa de tare ca ne mai lasi sa socializam inca vreo 10 pagini?

Posted

Mai bine sa ramana intre noi, fetele :D

Cu drag, a ta

Nemesis

PS : Btw, tot n-ai de gand sa dai closed? Sau ne urasti asa de tare ca ne mai lasi sa socializam inca vreo 10 pagini?

astept niste reactii la ultimul meu reply :D si da dc nu.. macar asa ajungeti si voisa dialogati cat de cat pe o tema care iti provoaca neuronii

cu drag al tau Tezeu

Posted

Si inca o idee daca la inceput femeile au avut numai de castigat in urma miscarii feministe acum nu prea mai au ptr ce lupta si dau impresia unui roi de viespii uosr isterice

Stii tu cum e cu egalitatea asta Lance...ele vor sa fie egale pana la un pct...de fapt rectific...vor sa fie egale doar la chestiile care le avantajeaza...la restul..vor spune intotdeuna..."sunt fata nu pot sa fac asta" - daca tot vor egalitate de ce atunci cand ii vorbesti unei fete ca unui prieten se supara?vor tratament special si totusi egalitate..foarte ciudata chestie...

Posted

Ai dreptate, fetele vor "egalitate" dar de fapt ce vor ele este sa aiba numai beneficii... daca ar vrvea egalitate inseamna ca n-ar mai trebui sa le oferim locul in autobuz sau sa le acceptam o groaza de chestii pe care le faceam din politete...pt. ca sa fie egalitate, nu? :P

Posted

my opinion:

we: mai duri, mai reci, neinduplecati, in orice caz afaceristi mai buni, ne pricepem mai bine la mecanica, avem memorie scurta(cel putin dak e vorba de alta fata in rest ne amintim prea bine), gura mica(nu suntem sifonari), nu ne barfim intre noi, mai puternici shi restul nu mi-l mai amintesc

them: mai sensibile, mai plangacioase, usor de shi mintit(nu ma intrebati dc shi cum), mai credule... mai frumoase... gura prea mare, se barfesc intre ele, nu se pot opri din vorbit, intzepate rau de tot(unele) shi restul knd imi aduc aminte il mai scriu

Posted

Ai dreptate, fetele vor "egalitate" dar de fapt ce vor ele este sa aiba numai beneficii... daca ar vrvea egalitate inseamna ca n-ar mai trebui sa le oferim locul in autobuz sau sa le acceptam o groaza de chestii pe care le faceam din politete...pt. ca sa fie egalitate, nu?

Intr-o casatorie de ex: orice ai face e vina ta nu a ei :)

Posted

vad ca inca ma vai bateti pe aici hai sa va arat ce stiu femeile.......mai ales serenity revolutionara de aici >:)

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=129101 link :D

Mey poate e numai plostutza.. nu fiti rai...

Nu inteleg ce cauta pozele cu specificul asta aici, asta cam e o comunitate de gameri, daca ne spui ca faci parte din PGL la Cs atunci chiar vei primi respect (cred eu).

Mai stiti, poate are si alte merite...

Puteti recunoaste ca arata bine, mie imi place corpul ei numai ca sanii sunt cam micuti... nah ce stiu eu sunt numai femeie

Oricum bine ai venit.. ce pot sa zik.. si vezi de topicul de mai sus.. cel cu poze...

noi baietii cat suntem de prostii macar nu am "jignit-o" si nici de sanii ei nu ne-am luat....fetele cele inteligente direct iau dat peste nas....cum intra ea pe teritoriu nostru =))

va zic: LA ASTA VA PRICEPETI CEL MAI BINE<AICI VA FOLOSITI TOATA INTELIGENTA CARE REIESE DIN TESTUL IQ

Posted

cu legatura la ce a zis deian..

cand un tip isi prezinta noua lui iubita amicului sau.. dupa ce pleaca amicu lui se gandeste: "ce dragutza e tipa.. trebuie sa-mi faci si eu o prietena ca ea"

cand o tipa isi prezinta noul ei iubit amicei sale.. dupa ce pleaca amica ei se gandeste: " trebuie sa il am pe EL! si ii voi taia gatu` curvei aleia pentru a-l obtine"

fetele se barfesc la culme.. e o dushmanie intre fete de nedescris.

am vazut fete care pe strada se uita numai la fete, nu la baieti. ochiul critic nu doarme niciodata. si ajungi sa te intrebi "de ce se urasc asa una pe alta? de ce sunt asa invidioase? pe ce se bat ele?"

singurul raspuns care imi vine acum in minte este "barbatul"... corectati-ma daca gresesc.

sunt convins ca pentru serenity gresesc si nici n-o sa se oboseasca sa ma corecteze pentru ca deh.. sunt un biet animal si eu..

Posted

black' date='Nov 27 2006, 18:04' post='1559601']

cand un tip isi prezinta noua lui iubita amicului sau.. dupa ce pleaca amicu lui se gandeste: "ce dragutza e tipa.. trebuie sa-mi faci si eu o prietena ca ea"

Asta ai vazut-o in desene animate, este?

De fapt in vreo 90% din cazuri, la faza asta se aduna mai multi la o bere si:

1. incep sa ii gaseasca defecte tipei de diverse feluri (fizice, mod de comportament, intelect, etc), pana ajung la concluzia "cu ce taranca s-a incurcat si Xulescu"

sau

2. scormonesc in trecutul tipei pana se ajunge la concluzia : "a avut-o tot orasul, cu ce parasuta s-a incurcat si Xulescu."

De cand nu a mai postat Serenity parca se observa urme de barfa usoara - de vara? Sau mi se pare numai mie?

PS : in cazul in care nu s-a inteles, in ceea ce priveste barfa, si barbatii si femeile se impart in doua categorii : cei care recunosc si cei care nu recunosc.

Posted

De cand nu a mai postat Serenity parca se observa urme de barfa usoara - de vara? Sau mi se pare numai mie?

:) eu inca o astept pe Serenity sa`mi rasp la intrebare... :) daca vrea egalitate de ce nu accepta sa ii se vorbeasca ca unui baiat/barbat...de ce nu accepta sa nu aibe parte de un tratament preferential

Posted

ok... am zis cuiva ca nu mai raspund dar se pare ca nu se poate... sa le luam (again) in ordine cronologica

1. Viteazul Deian69

noi baietii cat suntem de prostii macar nu am "jignit-o" si nici de sanii ei nu ne-am luat....fetele cele inteligente direct iau dat peste nas....cum intra ea pe teritoriu nostru

va zic: LA ASTA VA PRICEPETI CEL MAI BINE<AICI VA FOLOSITI TOATA INTELIGENTA CARE REIESE DIN TESTUL IQ

stai putin... nu am zis ca suntem perfecte, unele dintre noi mai gresesc... adica nu am voie sa glumesc? ia priviti reply-ul lui Lance la topicul in cauza sa vedeti ce a zis el... a gresit fata, a fost criticata, care e problema? inafara de asta priviti cate reply-rui feminine si cate masculine au fost :)

2.acum micul nostru spammer...

black]

fetele se barfesc la culme.. e o dushmanie intre fete de nedescris.

am vazut fete care pe strada se uita numai la fete, nu la baieti. ochiul critic nu doarme niciodata. si ajungi sa te intrebi "de ce se urasc asa una pe alta? de ce sunt asa invidioase? pe ce se bat ele?"

singurul raspuns care imi vine acum in minte este "barbatul"... corectati-ma daca gresesc.

sunt convins ca pentru serenity gresesc si nici n-o sa se oboseasca sa ma corecteze pentru ca deh.. sunt un biet animal si eu..

Ai perfecta dreptate de data asta, nu am zis ca am fi perfecte... Si da, suntem mai dusmanoase decat voi... Daca vrei iti voi da o mica povestioara (din pacate nu e scrisa de mine) care explica pe deplin fenomenul... Dar nu din cauza masculilor... acum devii prea optimist deja...

3. Thora... daca nu am postat nu inseamna ca nu am urmarit... numai ca nu mai aveam nici un comentariu de facut... Fii sigura ca daca isi ieseau iar baietii din piele postam :D

4. nelipsitul kani...

eu inca o astept pe Serenity sa`mi rasp la intrebare... daca vrea egalitate de ce nu accepta sa ii se vorbeasca ca unui baiat/barbat...de ce nu accepta sa nu aibe parte de un tratament preferential

Nu confunda respectul cu egalitatea.. e alta mancare de peste... cand vei mai creste vei intelege...

Cu asta sper sa se fi incheiat polemicile pe aici... ideea ramane: da, suntem femei, dar degeaba daca nu stiu sa se poarte cu noi...

Posted

Asta ai vazut-o in desene animate, este?

De fapt in vreo 90% din cazuri, la faza asta se aduna mai multi la o bere si:

1. incep sa ii gaseasca defecte tipei de diverse feluri (fizice, mod de comportament, intelect, etc), pana ajung la concluzia "cu ce taranca s-a incurcat si Xulescu"

sau

2. scormonesc in trecutul tipei pana se ajunge la concluzia : "a avut-o tot orasul, cu ce parasuta s-a incurcat si Xulescu."

PS : in cazul in care nu s-a inteles, in ceea ce priveste barfa, si barbatii si femeile se impart in doua categorii : cei care recunosc si cei care nu recunosc.

se vede ca stii multe despre baieti oare esti baiat ?oare?

ori stii de telepatie :P;oare chiar facem asa? nu o sa fiu ca voi fetele si o sa zic "pff gresim,nu toate suntem perfecte =))"

serenity te rog nu te lua de varsta ca nu are nici o relevanta aici,baieti exista la 1-101... de ani la fel si fete

serenity nu cred ca conteaza cantitatea cat calitatea ;),la cate replyuri feminine si masculine exista,daca fetele dorm la ora aia nu e vina noastra

din moment ce ai postat, baietii siau iesit din piele =)) a venit femeia sa ne calmeze =))

cred ca la ultimele 4 posturi am dat lovitura grea ;) deci 2-1 la baieti

Cu asta sper sa se fi incheiat polemicile pe aici... ideea ramane: da, suntem femei, dar degeaba daca nu stiu sa se poarte cu noi...

RESPECTUL DUCE PANA LA OARECARE MASURA....din moment ce doamnele sunt mai inteligente si barbatii animale,cum poate primii o fata respect din partea unui baiat un prost care nu gandeste.Mai bine oferiti voi respect sunteti oameni lucizi,nu fiarele de noi =))

Ca sa primesti respect trebuie sa oferi respect ;)

Posted

Doamne ce ma faci sa spun... pana si cainele isi respecta stapanul..

voi nu stiti sa trageti scaunul unei femei la restaurant, nu stiti sa deschideti portiera la masina, nu stiti sa asteptati o fata cu o floare, nu stiti sa sarutati mana unei fete, nu stiti sa ii aratati ca e mai mult decat un orificiu umblator, nu stiti sa ii aratati ca meritati sa fiti respectati... imi pare rau ca a trebuit sa spun asta...

invatati sa turnati vin in pahare, sa deschideti portiera, sa deschideti usa la magazin, sa duceti bagajele unei femei cand sunt prea grele, chestiile astea mici care... conteaza

Cine are urechi sa auda, cine nu sa se simta insultat :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...