Lancelot Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Hmm mie nu mi-a placut nicodata sa dau close topic :D Discutiile au degenerat un pic asa fin spre cine e mai tare pe pozitie si cine are nevoie de sa la bicicleta...Speram sa va fac sa vedeti.. suntem diferiti dintr-un milion de puncte de vedere.. ne apropie poate mai putin de 10. Cert e ca fara cele 10 lucruri in comun omenirea nu era asa de numeroasa si atat de "tehnologizata" ^^Si da un lucru e cert ca din fiecare tabara au existat dezertori care au trecut la inamic. Dar perioadele de pace nu sunt pe placul nimanui :)Si am avut aici cam 3 categorii de oameni care au postat1 cei moderati care isi exprima parerea pertinent si cu argumente solide2 extremistii care uita sa faca uz de ratiune ( se stiu ei/ ele care sunt )3 eu ( Narcis)
[Anti-AntiSpam]black Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Si am avut aici cam 3 categorii de oameni care au postatEu zic ca au fost doar 2 categorii de oameni:-cei care cred ca oamenii pot fi impartiti in 2 categorii-cei care nu cred asta:)Vroiai sa ne arati ca suntem diferiti?.. wow chiar nu stiam asta :lol:
Lancelot Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 black' date='Nov 25 2006, 10:39' post='1552529']Eu zic ca au fost doar 2 categorii de oameni:-cei care cred ca oamenii pot fi impartiti in 2 categorii-cei care nu cred asta:)Vroiai sa ne arati ca suntem diferiti?.. wow chiar nu stiam asta :lol:celor care nu stiauasta :) sau erau prea idealisti sa o accepte :D
[Anti-AntiSpam]black Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 celor care nu stiau asta :) sau erau prea idealisti sa o accepte :D eu am aflat la gradinitza.. radeam de fete.."uite ce n-ai tu!!" jk ^_^
Odyzzeus Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 S-a vorbit de durata de viata mai ridicata a femeii. Pai exista o explicatie bilogica solida in spatele afirmatiei. Femeia, d.p.d.v. biologic a fost creata pentru procreere si a fost inzestrata de natura cu un sistem de aparare mai solid decat barbatul. Barbatii se imbolnavesc mai repede decat femeile. Femeia devine mai vulnerabila abia dupa menopauza.Si acum sa incercam sa punem concluzii topicului.La nivel de exemplu, se pot gasi anumite femei superioare unor anumiti barbati si anumiti barbati superiori anumitor femei. La nivel general insa, nu cred ca barbatul este superior femeii, la fel cum nici femeia nu este superioara barbatului, chiar daca intre ei exista diferente evidente. Si unii si altii au puncte forte dar si puncte slabe. S-a spus pe aici ca ne completam reciproc. Posibil...Cine conduce lumea? Momentan o conduc barbatii. Pe viitor lucrurile se pot schimba, desi, personal, cred ca sansele sunt destul de mici.
[Anti-AntiSpam]black Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Cine conduce lumea? Momentan o conduc barbatii. Pe viitor lucrurile se pot schimba, desi, personal, cred ca sansele sunt destul de mici.Barbatii sunt pe cale de disparitie.. cromozomul nostru e pe cale de disparitie. Se nasc din ce in ce mai multe fete.In cateva sute de ani nu voi mai exista barbati. (cica)
Deian69 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 black' date='Nov 25 2006, 11:34' post='1552656']Barbatii sunt pe cale de disparitie.. cromozomul nostru e pe cale de disparitie. Se nasc din ce in ce mai multe fete.In cateva sute de ani nu voi mai exista barbati. (cica)am zis ca numai postez aici dar nu pot sa ma abtin........credema dupa ce nu o sa mai existe barbati nici femei nu o sa mai exista.....eu unul nu cred ca se va ajunge aici........mai degreba infertilitate......era un film parca foarte k Children of men
[Anti-AntiSpam]black Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 esti in urma cu vestile.. femeile pot ramane insarcinate fara nici un ajutor de la barbat.cu ajutorul nustiu-carui thingie din organismul femeii se pot reproduce artificial spermatozoizii..tin minte ca era mare fericire pentru lezbiencele de pretutindeni ca pot ramane insarcinate una cu cealalta.s-a si incercat si a mers.
Lord^Kani Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 black' date='Nov 25 2006, 11:34' post='1552656']Barbatii sunt pe cale de disparitie.. cromozomul nostru e pe cale de disparitie. Se nasc din ce in ce mai multe fete.In cateva sute de ani nu voi mai exista barbati. (cica)cum sa nu mai existe barbati peste cateva sute de ani?pe ce iti bazezi aceasta afirmatie..te rog sa pui un link sa citesc si eu...black' date='Nov 25 2006, 12:49' post='1552873']esti in urma cu vestile.. femeile pot ramane insarcinate fara nici un ajutor de la barbat.cu ajutorul nustiu-carui thingie din organismul femeii se pot reproduce artificial spermatozoizii..tin minte ca era mare fericire pentru lezbiencele de pretutindeni ca pot ramane insarcinate una cu cealalta.s-a si incercat si a mers.la fel cum se pot reproduce artificial spermatozoizii fi tu sigur ca si ovulele pot fi reproduse...deci pana la urma se pot face copii artificialii :) dar oricum am deviat de la subiect...
Deian69 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 black' date='Nov 25 2006, 12:49' post='1552873']esti in urma cu vestile.. femeile pot ramane insarcinate fara nici un ajutor de la barbat. cu ajutorul nustiu-carui thingie din organismul femeii se pot reproduce artificial spermatozoizii.. tin minte ca era mare fericire pentru lezbiencele de pretutindeni ca pot ramane insarcinate una cu cealalta. s-a si incercat si a mers. de chestia asta nu sunt de acord si nu voi fii nicioadata oricine o zice..........o sa mor un netrebnic incuiat si necitit.......aia numai oameni nu o sa iese....terminati cu sperma si ovule artificiale......nici macar clonarea nu e artificiala total cat despre faza cu femeile mai multe am citit si eu ca incet incet urca femeile in numar 48% vs 52% poate a mai crescut de atunci edit: cred ca ai facut si tu chestia aia la biologie cu imperechierea cromozonilor etc........si ca trebuie sa fie cat mai distantati daca mai tin eu bine minte,daca am vorbit prostii spunemi sa caut caietul
Thora! Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 black' date='Nov 25 2006, 11:34' post='1552656']Barbatii sunt pe cale de disparitie.. cromozomul nostru e pe cale de disparitie. Se nasc din ce in ce mai multe fete.In cateva sute de ani nu voi mai exista barbati. (cica)OMG !!!!Baiatul tau va fi o blonda !!! Cu sanii mari si obsedata de injectii cu toxina botulinica !!11!!oneoneNu fi suparat, o sa poti sa o strigi Vasile, fiind blonda nu isi va da seama ca ceva nu este in regula.Ce face plictiseala in forma agravanta din om. Si au zis si de cand s-a hotarat cromozomul Y sa intre in greva? E greva de avertisment sau generala? Pun pariu ca ala de a scos stirea asta a luat si bani.Daca tot e Igrecul mai puturos, de ce dupa 150.000 ani (perioada propusa tot de un stiintificolog) proportia barbati/femei este de doar 49% / 51% ? (si asta datorata sperantei de viata diferite intre sexe).Si daca tot sunt barbatii pe cale de disparitie ar trebui o lege de protejare, niste rezervatii ale biosferei... oricum e clar... trebuie luata atitudine !!! sa vina doamna Mungiu-Pipidi sa ne explice ce e de facut.
Edelweiss Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Si da un lucru e cert ca din fiecare tabara au existat dezertori care au trecut la inamic. Dar perioadele de pace nu sunt pe placul nimanui :) Si am avut aici cam 3 categorii de oameni care au postat 1 cei moderati care isi exprima parerea pertinent si cu argumente solide 2 extremistii care uita sa faca uz de ratiune ( se stiu ei/ ele care sunt ) 3 eu ( Narcis) zau ca dupa ce-am citit pe aici imi vine si mie sa trec la inamic. sere, respect pana la un punct ce ai scris. pana la punctul in care feminismul asta absurd, extrem si nu prea justificat a pus stapanire pe mintea ta si pe toate reply-urile care au urmat. for crying out loud, pret de vreo 5 pagini din topicul asta nu ati facut altceva decat sa va certati intre voi daca o tipa care a propus o explicatie pt problema monty hall (i have googled it: http://math.ucsd.edu/~crypto/Monty/monty.html in principiu este vorba despre o masina si 2 capre) si un astrofizician paralizat despre care nu se invata in cartile de fizica din liceu sau facultate e cel mai inteligent om de pe pamant. who the hell cares, si cu ce e asta relevant pentru discutia generalizata femei vs barbati? totusi, sere, felicitari pt un singur lucru: ai reusit sa le atragi atentia tuturor, ai reusit sa-i faci sa intre in joculetzul asta, fie sa te admire pt ardoarea cu care combati, fie sa te urasca pt ceea ce spui :) e o chestie demonstrata statistic (si nu vreau comentarii pe marginea subiectului, scriu doar pur orientativ), cum ca inteligenta femeilor detine media - in sensul ca sunt mult mai multi barbati prosti decat femei proaste, mult mai multi barbati geniali decat femei geniale, si mult mai multe femei decat barbati cu inteligenta rezonabila. de-aia spuneam, nu-si au locul referirile la exceptii atunci cand incercam sa vorbim in general despre 2 lucruri distincte care pot genera atat de multe exceptii. in concluzie: hmmm... nu se poate trage nici o concluzie, in afara faptului ca un barbat nu trebuie sa-i spuna niciodata unei femei ca e mai inteligent ca ea - iese cu scandal si cu o gramada de reprosuri, intepaturi si excese de furie; si o femeie nu trebuie sa-i spuna niciodata unui barbat ca e mai inteligenta ca el - iese cu povesti despre dinozauri, inventatorii rotii, stefan cel mare si nota de salariu; desigur, trebuie sa stie asta, ca sa-l poata invarti pe degete cum vrea ea am vorbit eu, Pallas Athena :P.
Ayana Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Si am avut aici cam 3 categorii de oameni care au postat1 cei moderati care isi exprima parerea pertinent si cu argumente solide2 extremistii care uita sa faca uz de ratiune ( se stiu ei/ ele care sunt )3 eu ( Narcis)nu ma simt inclusa in nici una dintre "categorii"... asa ca voi face cateva comentarii:1. dintre acestia numai la Edel ma pot gandi care sa aiba si o parere pertinenta2. nu ma includ aici dar exista exemple, am auzit de la faptul ca locul femeii e la cratita pana la faptul ca suntem utile numai in scopuri "reproductive" (nu am chef acum sa dau quote), pana la faptul ca femeia e o "sugativa" de bani si alte minuni (precum si ilustra idee cum ca nu am fi la fel de inteligente ca si voi, fapt pt care m-am implicat poate putin cam prea agresiv)3. tu nu Narcis ci Absent. Ca de obicei plasezi bomba si te faci nevazut. Si nu, nu esti Narcis, esti in un alt grup, al Celor care nu zic prea multe ci numai infierbanta spiritele.:tiphat:PS: Edel am postat in acelasi timp.. da, m-am lasat dusa de val putin dar numai pt ca m-a suparat ce am vazut aici, poti si tu sa recunosti ca baietii au fost cam rautaciosi, asa ca am avut si eu dreptul sa fiu putin... enervanta:)
Deian69 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 in concluzie: hmmm... nu se poate trage nici o concluzie, in afara faptului ca un barbat nu trebuie sa-i spuna niciodata unei femei ca e mai inteligent ca ea - iese cu scandal si cu o gramada de reprosuri, intepaturi si excese de furie; si o femeie nu trebuie sa-i spuna niciodata unui barbat ca e mai inteligenta ca el - iese cu povesti despre dinozauri, inventatorii rotii, stefan cel mare si nota de salariu; desigur, trebuie sa stie asta, ca sa-l poata invarti pe degete cum vrea ea asta e cel mai acceptabil post la care am ras putin si sunt de acord........mai putin aia scris in bold aia nu mi-a placut si ar trebuii sa incepem iara rescriel din nou fara partea aia :P.cel putin sa nu o citim noi baietii
Edelweiss Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 3. tu nu Narcis ci Absent. Ca de obicei plasezi bomba si te faci nevazut. Si nu, nu esti Narcis, esti in un alt grup, al Celor care nu zic prea multe ci numai infierbanta spiritele. :tiphat: PS: Edel am postat in acelasi timp.. da, m-am lasat dusa de val putin dar numai pt ca m-a suparat ce am vazut aici, poti si tu sa recunosti ca baietii au fost cam rautaciosi, asa ca am avut si eu dreptul sa fiu putin... enervanta:) intr-adevar, lance e absent, ca de-obicei. si totusi, as putea acum sa dau quote Lancelot in primul lui post, unde promite ca se va exprima si el in legatura cu subiectul dupa ce va vedea cum decurg lucrurile. asa ca, "oficial", propun initiatorului topicului sa incerce sa formuleze o parere personala, nu doar sa critice parerile altora oare va raspunde la provocare? pe de alta parte, e ok, sere, pe mine nu nu m-ar fi deranjat discutia in sine despre cel mai inteligent om de pe pamant daca nu s-ar fi ajuns la insulte si fortari de nota... nu de alta, dar e aiurea sa afirmi despre o persoana pe care nu o cunosti lucruri care ar putea-o jigni... i just hope it's over :P putem sa trecem la capitolul frumusete acum? :P (nu de alta, dar vrem un premiu clar, fara contestatii) @deian: la naiba, nu mai pot da edit :whistle:
Ayana Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 S-ar putea sa subscriu chiar la discutia asta (despre frumusete) - in sensul strict estetic, pt ca stim amandoua ca masculii sunt chiar "cu o idee mai frumosi decat Diavolul" dar uneori asta e tot ce ne dorim...
Thora! Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 putem sa trecem la capitolul frumusete acum? :P (nu de alta, dar vrem un premiu clar, fara contestatii) Ma indoiesc ca El - Narcis isi va schimba profilul psihologic macar pentru cateva minute doar de dragul lipsei de contestatii.
Ayana Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 "El" nu e decat unul din cei multi... uh ce i-a crescut probabil inima la faza asta... btw nu ma deranjeaza contestatiile dupa cum ati observat deja...
Thora! Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 "El" nu e decat unul din cei multi... Incearca sa ii explici asta Lui (Narcis) nu noua :P
[Anti-AntiSpam]black Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 http://www.theage.com.au/articles/2003/07/...7430271984.htmlmai uitati-va si pe discoverycromozomul Y e mai slab si e pe cale de disparitie..thora nu mai folosi "!!!11one!!11" ca iti dai de gol personalitatea ;)
Lord^Kani Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 black' date='Nov 25 2006, 23:10' post='1555316']http://www.theage.com.au/articles/2003/07/...7430271984.html mai uitati-va si pe discovery cromozomul Y e mai slab si e pe cale de disparitie.. mda...am citit si eu articolul..deci parctic tu iti bazezi afirmatiile pe un articol din ziar? mai dezamagit Black...nu dau doi bani pe articolul ala...am crezut ca imi aduci si tu ceva scris de un mare genetician...sau ceva..
[Anti-AntiSpam]black Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 mda...am citit si eu articolul..deci parctic tu iti bazezi afirmatiile pe un articol din ziar? mai dezamagit Black...nu dau doi bani pe articolul ala...am crezut ca imi aduci si tu ceva scris de un mare genetician...sau ceva.. am dat search pe google :dontknow: nu stau sa gasesc ceva foarte oficial.. prima oara am vazut pe discovery daca te incalzeste cu ceva btw articolul ala din ziar e bazat pe cartea cuiva (daca tot zici ca l-ai citit) nah.. http://en.wikipedia.org/wiki/Adam's_Curse Adam's Curse: A Future Without Men (also known as Adam's Curse: A Story of Sex, Genetics, and the Extinction of Men) is a 2003 book by Oxford University human genetics professor Bryan Sykes expounding his hypothesis that with the declining sperm count in men and the continual atrophy of the Y chromosome, within 5,000 generations (approximately 125,000 years) the male of the human species will become extinct. nah asta-i optimist :P pe discovery zicea de cateva sute de ani..
Lord^Kani Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 black' date='Nov 25 2006, 23:36' post='1555407']am dat search pe google :dontknow:nu stau sa gasesc ceva foarte oficial.. prima oara am vazut pe discovery daca te incalzeste cu cevabtw articolul ala din ziar e bazat pe cartea cuiva (daca tot zici ca l-ai citit) Y: The Descent of Men, Steve Jones, a professor of genetics at University College in London, says males, always a genetic "parasite", have devolved to become the "second sex". l`am citit..stiu pe ce carte se bazeaza..dar totusi e doar un articol din ziar..
frankie Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 La unele capitole barbatii exceleaza, la celelalte femeia..poate ca unele femei pot face ce nu pot face alti barbati si invers...ce atata cearta ? Hai propun topic : Portocala VS lamaie ! Care se ofera sa se certe ?