Jump to content
Lancelot

Fete VS Baieti

Recommended Posts

Posted

asa cum am auzit si de banci de sperma... nici voi nu sunteti indispensabili... oricum nu sunteti bine informati.. un fat nu se poate dezvolta decat in uterul unei famei,,, degeaba fertilizare in vitro daca nu are unde sa se "hraneasca"... Kani nu stiu pe ce lume traiesti... credeai ca bebe ala sta acolo ca e cald si bine? =))

in fine inca maturizarea fatului pana la 9 luni nu este posibila fara contributia mamei, dar fara contributia tatalui cam este... slava donatorilor. Asa ca nu va mai agitati ca tot impotriva voastra este :)

Posted

Ovulele din banci sunt resursa neregenerativa, la un moment dat or sa se termine. Si atunci? O sa trebuiasca ca macar din ultimul ovul sa se creeze o femeie pentru a mai fi un nou depozitar la banca.

Hai ca mai avem un pic si ajungem la Matrix :D

mey copilasi.. daca barbatul isi schimba sexul pentru a se reproduce? ce devine? cal?

De fapt melcii si carasii (cel putin) isi pot schimba sexul in masculi/femele de la un sezon la altul, acelasi exemplar putand indeplini ambele functii reproductive in timpul vietii (si nu au nevoie de medici pentru asta :D )

@Kani : acum pe bune, crezi ca un barbat ar putea supravietui cu armatele de hormoni tropaindu-i prin creier in cei 30 de ani activi sexual ?

@sandu : nu te supara, cati ani ai?

Posted

asa cum am auzit si de banci de sperma... nici voi nu sunteti indispensabili... oricum nu sunteti bine informati.. un fat nu se poate dezvolta decat in uterul unei famei,,, degeaba fertilizare in vitro daca nu are unde sa se "hraneasca"... Kani nu stiu pe ce lume traiesti... credeai ca bebe ala sta acolo ca e cald si bine? =))

in fine inca maturizarea fatului pana la 9 luni nu este posibila fara contributia mamei, dar fara contributia tatalui cam este... slava donatorilor. Asa ca nu va mai agitati ca tot impotriva voastra este :)

oo dar esti in urma tare cu ultimele progrese in domeniul stintiific...conditiile din uterul unei doamne/domnisoare :P pot fi reproduse pana aproape de perfectitate..

Kani am impresia sau tu sprijini comunitatea gay ilor? :|

deja o luati pe aratura .....

tu vorbesti de gay? =)) buy e mirror

Ovulele din banci sunt resursa neregenerativa, la un moment dat or sa se termine. Si atunci? O sa trebuiasca ca macar din ultimul ovul sa se creeze o femeie pentru a mai fi un nou depozitar la banca.

Hai ca mai avem un pic si ajungem la Matrix :D

De fapt melcii si carasii (cel putin) isi pot schimba sexul in masculi/femele de la un sezon la altul, acelasi exemplar putand indeplini ambele functii reproductive in timpul vietii (si nu au nevoie de medici pentru asta :D )

cu tot respectul care ti`l port Thora..nu ai dreptate..si chiar tu ai gasit solutia..cat despre melcii si carasii...no comment..

Posted

Da Kani, teoretic barbatii ar putea face niste ferme cu femei tinute doar pentru scopuri reproductive. In acelasi timp banuiesc ca iti dai seama ca se poate intampla si invers - modelul Amazoanelor :D .

Aia cu melcii si carasii era o gluma, tot suntem la domeniul "fiction"

Si acum despre reproducerea aritficiala:

Ok, sa zicem ca stiinta poate inlocui prin metode de laborator functiile reproductive. Dar iubirea/dragostea, pe langa caracterul emotional are si latura sa chimica care nu poate fi neglijata. Si reactiile chimice nu tin cont de sentimente oricat de crud suna.

Nu mi-ai raspuns la intrebare... presupunand ca dam la o parte reproductia pe care o rezolvam stiintific/medical, crezi ca un barbat ar putea supravietui cu armatele de hormoni tropaindu-i prin creier in cei 30 de ani activi sexual ?

Posted

Dar iubirea/dragostea, pe langa caracterul emotional are si latura sa chimica care nu poate fi neglijata. Si reactiile chimice nu tin cont de sentimente oricat de crud suna.

Nu mi-ai respuns la intrebare... presupunand ca dam la o parte reproductia pe care o rezolvam stiintific/medical, crezi ca un barbat ar putea supravietui cu armatele de hormoni tropaindu-i prin creier in cei 30 de ani activi sexual ?

pai asta am spus de la inceput...ca dragostea e cea care conteaza..ca nu conteaza nimik altceva decat ca cei doi sa fie unul pt altul..dar mi s`a rasp : dragostea si iubirea nu exista... - domnisoara Serenity e cea care considera ca iubirea nu exista...si atunci..daca dragoste nu e..nimik nu e...ai dreptate mai bine facem ferme in care tinem femeile/barbatii doar pt scopuri reproductive :) ce rost are daca dragoste nu e intr`o relatie sa mai faci un copil?

era sa iti zic eu cum s`ar descurca .. :) da nu pot ca ma trezesc cu warn..

Posted

Nu cred ca solutia "la B1TV" inlocuieste cu succes si in totalitate prezenta sexului feminin.

Altfel nu ar mai exista prostitutie nu? (btw, ce-mi place ca in mod automat cuvantul prostitutie este asociat in 99% din cazuri cu o femeie, uitandu-se ca exista si barbati care se prostitueaza :D ). Prostitutie in sensul fizic-sexual, nu prostitutie morala...

Posted

Hmm, rasfoind topicul am gasit cel mult 3,4 pareri interesante, restul imi par, hhm, simple aberatii.

E evident ca exista diferente intre barbati si femei. Cea care a surprins cel mai bine aceste diferente e Edel. E adevarat ca ratiunea, forta sunt cele care-l caracterizeaza pe un barbat, femeia fiind in schimb mai sentimentala, delicata. Din cauza diferentelor astora au aparut sintagme celebre gen "opposits attract".

Una dintre intrebarile topicului, pe care se pare nu prea le mai citeste nimeni cand ne aflam deja pe pagina 5 parca, era cine conduce lumea?

E evident ca de cateva mii bune de ani lumea apartine barbatului, care e mai inzestrat de la natura sa o conduca. Are atributele necesare. O lume condusa de femei ar insemna intoarcerea la matriarhat, ceea ce nu cred ca se va mai intampla vreodata.

Se vorbea de omul cu cel mai ridicat IQ, care e o femeie, o simpla ziarista. O fi avand cel mai mare IQ, dar in mod evident nu a facut mare branza cu el, in afara faptul ca se afla in Guiniss Book. Pentru corecta informare, cel mai inteligent om al momentului e considerat (nu de catre Guiniss Book ci de catre mediile savante) astro-fizicianul de 64 de ani Stephen Hawkings.

Se vorbea de feminism in topicul asta. Eu nu am vazut nici o urma de el in ce a postat Serenity. Feminism inseamna promovarea femeii, ori, cu toata parerea de rau, a trebuit sa constat ca ea a vorbit mai mult despre barbati si organele lor, decat despre ideea de femeie, ceea ce, chiar cu riscul de a o supara, consider ca denota misoginism si nu feminism.

Ca sa deviez putin discutia, vreau sa aduc in atentie prezentul si posibilul viitor. Pentru trecut sunt clare diferentele intre sexe (aspect fizic, obiceiuri, imbracaminte, tinuta, etc), pentru viitor imi pare insa ca se tinde, din pacate, spre o lume unisex. Femei barbatoase, imbracate in haine masculine, cu frizuri masculine, iar pe de alta parte, barbati machiati, rujati, barberieti pe tot corpul, efemizati de nu se poate.

La asta sa ne asteptam de la viitor?

Celelate discutii legate de schimbarile de sex, femei si barbati care se reproduc singuri sunt de prisos. Am mai zis, simple aberatii.

Posted

E evident ca exista diferente intre barbati si femei.

De fapt este evident ca suntem 7 miliarde de unicate, evident diferite, indiferent de sex.

Am mai zis, simple aberatii

Pai dupa ce unii si-au dedicat viata si capacitatile intelectuale studiului psihologiei si sexualitatii feminine, si nu preau au reusit mare lucru, la ce te asteptai? Sa se elucideze problema in 4-5 pagini de discutii pe forumul Linkmania ?

Posted

This is a good one spamelot ^^ , so let's begin

era sa iti zic eu cum s`ar descurca .. smile.gif da nu pot ca ma trezesc cu warn..

s-ar f.... ca hamesterii mei din acvariu , si apoi s-ar duce fiecare in coltzu lui si s-ar baga la somn . hahahahaha

asa cum am auzit si de banci de sperma... nici voi nu sunteti indispensabili... oricum nu sunteti bine informati.. un fat nu se poate dezvolta decat in uterul unei famei,,, degeaba fertilizare in vitro daca nu are unde sa se "hraneasca"... Kani nu stiu pe ce lume traiesti... credeai ca bebe ala sta acolo ca e cald si bine?

serenity .... si eu asha stiam ca sperma din bancile de sperma vine de la mosh craciun ... ^^

A zis cineva, ca in spatele unui barbat puternic, intotdeauna se afla o femeie.

Asa ca lasand la o parte mutatul mobilei prin casa...suntem foarte dependenti de fete (femei).

Cica e o lume a barbatilor...condusa de femei...asta e realitatea. dontknow.gif

daca e asha cum spui tu stargate, si femeile sunt ash de tari ... atuci sa iasa in fatza , sa nu stea ascunsa dupa barbat sis a comenteze de acolo, eu astsa apreciez la o femeie, daca se afirma si isi sustine punctul de vedere

dap, frumos citatul. asta pentru ca femeile pot fi mai manipulative, mai machiavelice, mai practice chiar cateodata, pur si simplu pentru ca au studiat mai bine decat barbatii latura emotionala a oamenilor si stiu cum sa profite de ea.

poate imi areti o femeie care poate sa imi faca asta (inafara de iubita mea) :-"

Cati barbati fotomodei smile.gif ati vazut cu o baba de 50+ ani ?

Cati barbati tineri si frumosi ati vazut langa o tiganca cu 2 kg de aur la gat ?

In cele mai bune restaurante din Romania si din lume cine prepara mancarea ?

Cate inventii/demonstratii/descoperiri/etc care au dus la dezvoltarea civilizatiei au fost facute de femei ?

lasa ca sunt oameni si OAMENI ... sunt si exemplare de barbati care ar fce din astea, si am norocul sa cunosc unii , btw ... i remember something about marie currie sau asha ceva (scuze daca am greshit numele) dar se intelege la ce ma refer

Religia ne spune ca mai intai a fost Adam si din coasta lui si Eva.

@SW ... eu stiam pe vremuri un banc care se termina ceva de genu "dar barbarul e orgolios ,d eci ii vom spune ca el a fost creat primul , iar tu sa nu ii spui , sa fie micul nostru secret intre femei" :D

c`mon normal k barbatii sunt superiori smile.gif kre`s cei mai buni soferi sau cei mai buni bucatari sau cei mai mari designeri de moda...

da da stim noi , dar de aia tot nevasta iti face de mancare nu ? :nanana: :nanana:

barbatii sunt prea animalici ca sa ne fie superiori.. noi constituim ratiunea... voi sunteti forta bruta, uneori salbatica si de cele mai multe ori absolut irationala si ahtiata dupa placeri carnale...

da-te mah si fugi de-aci sa nu te auda cineva, ca parca voi nu aveti nimic din "PLACEREA CARNALA" de parca ai vorbi de ditamai crima (care normal ca uiti ca se face in 2)

ps: femei genii?? just google it... de curiozitate vezi cine e cea mai inteligenta persoana de pe glob in momentul de fata (da e o femeie...)- ma refer la IQ... asa ca nu va dati rotunzi ca nu`si are rostul. Am vazut barbati relativ inteligenti condusi de... alte parti anatomice, asa ca degeaba aveti capacitatea cand majoritatea dintre voi preferati sa ganditi cu alte.. organe smile.gif

si da asta e avantajul femeii in afaceri smile.gif si il folosim...

eu asa stiam ca e fizicianu ala paralizat ;;)

Banuiam eu ca va aparea una din feministele convinse ale acestui forum si va incepe desert storm

Da poate ca unii gandesc cu acel organ.. dar mai sutn si destule fete care nu pot gandi fara acel organ in preajma biggrin.gif

Parerea mea e ca fiecare isi are rolul bine definit dat de mama natura...ramane de vazut care e asta

asha este ,,,

sunt de acord cu asta. barbatii sunt mai idealisti si mai naivi decat femeile atunci cand vine vorba de sentimente. noi avem eventual niste pretentii de gesturi oarecum romantice din partea voastra, de ex sa mai aduceti din an in pasti o floare, sa mai faceti un compliment, sa ne scoateti la restaurant, sa sariti de pe bloc pt noi etc. dar voi... la voi e mai grav... pe langa faptul ca de multe ori nu puteti face gesturile mai sus mentionate fie din lene, fie dintr-un orgoliu al masculinitatii rareori justificat, voi traiti intr-o lume de vis si sincer, daca nu ar fi prejudecatile care v-ar opri, ati fi doar niste mielusei cu o imensa nevoie de afectiune sub mangaierile noastre ocrotitoare... si la naiba, we actually know this

she's got a point ... ;)

cand scoti o fata in oras te doare buzunarul , cand mergi cu o fata la cumparaturi te doare capu, cand scapi de o fata de toare inima.

nu poti scoate o fata "la o bere", nu poti folosi cuvintele "perfecte" pentru anumite situatii.

but he has a point too =))

1: apar certuri pt ca sunteti, cum am zis irationali...

desteptul lasa dupa prost ... la voi nu se vede asta

2.te doare buzunarul te priveste, nu mai scoate fata in oras si ai rezolvat dilema. Daca nu iti permiti nu stiu de ce te bagi cu capul inainte. Ia si tu o fata care apreciaza o plimbare in parc si cuvinte dulci in frig la clar de luna.

sigur nu se refera la tine treaba cu plimbarea :nanana:

3. cand mergi la cumparaturi te doare capul pt ca ea va sti sa isi aleaga hainele precum si raportul calitate/pretz. Nu, noi nu ne permitem sa fim vazute cu aceeasi pereche de pantofi o iarna intreaga si nici cu aceeasi geaca, avem ceea ce se numeste "Imagine" si "Standarde".

sau poate pur si simplu ii place sa le incerce pe toate sa vada cum stau pe ea ... si apoi ... "cred ca cealalta imi statea mai bine, ufff tu ce spui iubituleee ... ooooo ..." , eh ce zici de asta ?

4. poti scoate fata la o bere, sunt fete care apreciaza asta, dar nu te astepta sa isi picteze fata in culorile stelei. Intrebare de baraj, tu ai veni cu ea la un showroom cu prezentare produse cosmetice si demonstratii? ma indoiesc, de aici iar se dovedeste faptul ca o femeie e rationala, noi stim sa lasam de la noi pe cand voi ganditi pe termen mult mai scurt.

culmea dar aici iti dau dreptate

5. sictirul de care te plangi atat de obicei tot din vina voastra e, ce usor e sa va transpuneti in victime, nu?

si tu ce ushor te-ai scos la faza asta nu ti se pare asha un pic ?

Posted (edited)

eu asa stiam ca e fizicianu ala paralizat ;;)

eu zic ca tot fizicianu meu rulz :tiphat:

Pai vorbim despre aceeasi persoana. Fizicianul tau paralizat e de fapt astro-fizician si se numeste Stephen Hawkings :P Adica individul asta

Pai dupa ce unii si-au dedicat viata si capacitatile intelectuale studiului psihologiei si sexualitatii feminine, si nu preau au reusit mare lucru, la ce te asteptai? Sa se elucideze problema in 4-5 pagini de discutii pe forumul Linkmania ?

Am considerat aberatii discutiile legate de bancile de sperma, femei sau barbati care se inmultesc singuri si celelalte idei asemenatoare din topic. Strict la astea m-am referit :P

Edited by Odyzzeus
Posted

Pai vorbim despre aceeasi persoana. Fizicianul tau paralizat e de fapt astro-fizician si se numeste Stephen Hawkings :P Adica individul asta

de ce sa fie el cel mai inteligent? ca e mascul??? si mai ziceti ca sunt eu misogina... :happy1:

nu e problema noastra ce face ea cu inteligenta ei... daca vrea poate sa stea in pat toata ziua.. nu e problema noastra... totusi creierul ei ramane cel mai inteligent :) beat that (nu ma bagati iar in polemici despre ce este inteligenta ca nu mai am chef sa explic... cititi posturile de mai in fata...)

Posted

Pai ia-ti trusa de scule si repara, ca d'aia esti barbat. :D

oare eu sunt singura de pe aici care chiar se indoieste ca thora! e fata? :) oricum, apreciem sprijinul tau la clauza feminista initiata de serenity pe forumul linkmania :) nu de alta, dar primeam reprosuri pe undeva mai sus ca fetele nu lupta destul in topicul asta... uhm, tin sa reamintesc ca suntem doar 2 fete care postam aici. si din moment ce evolueaza asa de bine discutia, inseamna ca se face treaba buna in ambele tabere.

se vorbea mai sus de tendinta unei lumi unisex... nu e chiar asa... daca unei fete ii place sa iasa la o bere, daca o fata merge la meciuri imbracata in culorile echipei favorite si isi incurajeaza din toti plamanii echipa, daca o fata apreciaza showroom-urile auto, daca ii place sa poarte pantaloni si tricouri largi, daca ia cursuri de autoaparare, daca stie sa dea cu pumnul in masa si sa-si impuna parerea, daca stie sa poarte o negociere la o firma cu clienti importanti, daca conduce camioane, daca are tupeul sa ia kamasutra din raft si sa-i arate prietenului ce i-ar place, daca ii place sa lipeasca condensatoare si rezistori cu ciocanul de lipit pe o placa, daca e in stare sa vorbeasca despre kant sau freud etc (sunt prea multe).... atunci, fata respectiva e prea masculina? :) (tineti cont inainte de a raspunde ca nu trasaturile enumerate mai sus o definesc, ci pur si simplu se intampla sa considere ca i se potrivesc din cand in cand) si, daca e prea masculina, devine imposibil de iubit?

parerea mea e ca tipa respectiva e doar putin mai nonconformista si macar interesata si de domeniile care va atrag voua atentia. eu consider ca o astfel de femeie, care pe langa cele enumerate detine si toate atributele inascute ale feminitatii, se apropie de perfectiune ;;)

Posted

de ce sa fie el cel mai inteligent? ca e mascul??? si mai ziceti ca sunt eu misogina... :happy1:

nu e problema noastra ce face ea cu inteligenta ei... daca vrea poate sa stea in pat toata ziua.. nu e problema noastra... totusi creierul ei ramane cel mai inteligent :) beat that (nu ma bagati iar in polemici despre ce este inteligenta ca nu mai am chef sa explic... cititi posturile de mai in fata...)

sincer nu inteleg unde o tot duci cu femeia aia ????? sa fiu al naibi de am vazut-o vre-o data la TV sau am auzit de ea (si probabil e la fel cu majoritatea din oamenii care au citit postul acesta ... si daca e sa ne incordam ca femeile/barbatii is mai tari atunci uite un chart frumos ...

The only other people or organizations that have received more than one Nobel Prize are

Marie Sklodowska Curie (for physics in 1903 and chemistry in 1911),

Linus Pauling (for chemistry in 1954 and peace in 1962),

John Bardeen (for physics in 1956 and 1972),

Frederick Sanger (for chemistry in 1958 and 1980),

and the Office of the United Nations High Commissioner for Refugees (for peace in 1954 and 1981). Marie Curie was not only the first person to win two Nobel Prizes; she was also the first woman ever to be honored with a Nobel.

app de femeia aceea ....ai fost in creieru ei si ai notat cate cute are pe scoarta sau ce??? esti experta in inteligenta si numa te uiti la fata omului si zici ca are un "IQ" de 839571 ? nu inteleg de ce sustii un lucru care nu poate fi masurat exact cu atata indarjire ...

nu inteleg de ce tii asa greu sa ajungi la un compromis asa cum au facut-o toti participantii la acest thread ... aporape toti au vazut ambele parti ale "hartiei" doar tu o tii intr-una cu ideile tale

stiu ca probabil si eu oi fi parand misogin in posturi dar pana acum numa ti-am atacat ideile cu altele ... asa ca asta e ultimul post in care contrazic pe cineva (in aces topic) ... mai revin mai incolo ;)

LE:

Chiar se reduce totul la "cat la % din tabloul lui Mendelleev a fost descoperit de femei si cat % de barbati"?

Nu o sa dau 5 femei - oameni de stiinta, o sa incerc altfel:

- Cleopatra

- Regina Victoria a Angliei

- Indira Ghandi

- Margareth Thatcher

- Benazir Bhutto :D

Au reusit ele sa conduca natiuni cel putin la fel de bine ca un barbat?

- Napoleon

- Hitler

- Stalin

- Columb ;;)

- Churchill

- Alexandru cel Mare

- Cezar

- Stalin

- Pol pot .... crede-ma pot sa continuu :P

PS: uite la edel ... ea "lupta" pe ambele fronturi .... respectul meu pt asta si o bere cand vii in oradea :beer:

PPS: cum sa nu ma bag in polemici daca tu insisti pe un lucru nedovedit

Posted

dap..e nedovedit, eu sunt o biata femeiusca bleaga care nu prea stie de unde sa-si adune mintile si totusi am hotarat sa ma aventurez pe un forum... si aici am dat de zeii contemporani.. masculii, care nu pot suporta ideea ca cineva ar putea fi mai inteligent, de aia ma combat (pe mine, biata femeie care ca si restul nu stie nici ce vrea nici de ce e e Pamantul asta) atatia masculi cu indarjire...

Acum trecand peste kestiile evidente (ca si cea de mai sus =)) ) sa revenim la ale nostre:

1. Black devil ai dreptate... daca nu ai vazut-o tu la TV (poate nu e pe posturile.. alea) nu inseamna ca nu exista.... Doamne am ajuns s`o aud si pe asta, ca TV`ul e pastratorul adevarului universal.. in fine ai fost superficial la treaba asta.. next...

2. Z_E_U_S da, am sesisat toate intepaturile tale mai mult sau mai putin discrete, si referitor la

2.te doare buzunarul te priveste, nu mai scoate fata in oras si ai rezolvat dilema. Daca nu iti permiti nu stiu de ce te bagi cu capul inainte. Ia si tu o fata care apreciaza o plimbare in parc si cuvinte dulci in frig la clar de luna.

sigur nu se refera la tine treaba cu plimbarea

btw asa se face un quote masculule dominant =))

sper ca nu e o insulta ca eu asa o simt... nu, nu se referea la mine... si guess what... daca ar fi asa cazul (sa ies cu un mascul care sta mai slab la buzunar)nu ma deranjeaza sa platesc, nu sa-l las pe el sa isi uste buzunarele pe mine (mai ales ca am pretentii...) E chestie de fair play. Nu ma deranjeaza sa platesc jumatate de consumatie, daca nu chiar in intregime. Asa ca nu vad ce ai tu de comentat. Eu stiu o treaba: daca ai bani iesi, daca nu.. nu. Nimeni nu e obligat sa iti plateasca... in afara de asta "There`s no such thing as a free meal".

Concluzia ramane: dupa atatea secole de oprimare femeia e ajuns mai inteligenta decat un barbat (era si inainte dat nu avea dreptul la educatie, nici macar la o parere). Ne vedeti in clase, in birouri, si femei politist sunt.. suntem peste tot si asta va enerveaza.. unde e femeia cu figura materna care se asigura ca ai mereu mancare calda si haine curate? E la Agentia de Ocupare a Locurilor de munca, asteapta sa o angajati... Daca nu va permiteti sa va faceti singuri ca nimeni nu e obligata sa va slujeasca...

sper ca de data asta m`am facut destul de clara :tiphat:

Posted

dap..e nedovedit, eu sunt o biata femeiusca bleaga care nu prea stie de unde sa-si adune mintile si totusi am hotarat sa ma aventurez pe un forum... si aici am dat de zeii contemporani.. masculii, care nu pot suporta ideea ca cineva ar putea fi mai inteligent, de aia ma combat (pe mine, biata femeie care ca si restul nu stie nici ce vrea nici de ce e e Pamantul asta) atatia masculi cu indarjire...

da aici ai perfecta dreptate :right: ma bucur ca recunosti macar...

Concluzia ramane: dupa atatea secole de oprimare femeia e ajuns mai inteligenta decat un barbat (era si inainte dat nu avea dreptul la educatie, nici macar la o parere). Ne vedeti in clase, in birouri, si femei politist sunt.. suntem peste tot si asta va enerveaza.. unde e femeia cu figura materna care se asigura ca ai mereu mancare calda si haine curate? E la Agentia de Ocupare a Locurilor de munca, asteapta sa o angajati... Daca nu va permiteti sa va faceti singuri ca nimeni nu e obligata sa va slujeasca...

in ce film..a ajuns femeia mai desteapta decat barbatul...pe ce planeta traiesti draga mea?lasa mai ca voi sunteti ca niste sugative...stai acasa..faceti o oala de mancare..aveti grija de copii..si dupa aia cereti bani si toate alea..acuma va`ti emancipat...nu mai faceti nimik..da tot cereti bani si vreti sa fiti intretinute..

Posted

1. invata sa scrii

2. kani... nu meriti raspuns =)) nu sesizezi ironia si cand te apuci de scris numai ineptii scoti (nici macar nu corecte gramatical)- ceilalti sunt adversari demni, cu tine nu`mi bat capul :))

Posted

1. invata sa scrii

2. kani... nu meriti raspuns =)) nu sesizezi ironia si cand te apuci de scris numai ineptii scoti (nici macar nu corecte gramatical)- ceilalti sunt adversari demni, cu tine nu`mi bat capul :))

:) da ai dreptate..deja m`am coborat la nivelul tau..cand m`am amestecat in topicul asta...tu incerci sa dovedesti ca femeia e superioara.. :) daca esti atat de inteligenta pe cat te crezi..ar trebui sa stii ca e aproape imposibil sa faci o comparatie intre fete si baieti..domenii diferite...atu`uri diferite...fiecare au domeniile lor de superioritate...daca s`ar face o statistica sunt convins.. ca s`ar gasi cel putin cate un baiat si o fata care sa exceleze in fiecare domeniu in parte...

Acest reply e destul de bun pt tine ca sa imi acorzi putina atentie?sau te consideri mult superioara?

Posted

Faza cu IQ..........

Aia e singura voastra aparare?

E da si mai vreo 5 Cleopatra....

Daca as incepe sa caut pe google ar trebuii vreo 100 de pagini cu nume de barbati care au facut ceva in lumea asta si de care femeile se folosesc,si isi etaleaza inteligenta.

Deci daca am face un test de IQ acuma 500 de ani cine stie cine ar fii iesit cu cel mai mare iq..........

Momentan fetelor degeaba aveti inteligenta mai mare daca nu incepeti sa inventati chestii........poate peste vreo 1000 de ani o sa fim noi aia care numai avem cu ce sa ne laudam...pana atunci ciocu mic si joc de glezne sau de maini ca la aia va pricepeti.....

E ca si cu world records intotdeauna se gaseste cineva sa-l depaseasca asa si cu IQ deci nu e plauzibila varianta.

Pe cand toate inventile etc nu se pot modifica.....

Posted

Acum trecand peste kestiile evidente (ca si cea de mai sus =)) ) sa revenim la ale nostre:

1. Black devil ai dreptate... daca nu ai vazut-o tu la TV (poate nu e pe posturile.. alea) nu inseamna ca nu exista.... Doamne am ajuns s`o aud si pe asta, ca TV`ul e pastratorul adevarului universal.. in fine ai fost superficial la treaba asta.. next...

2. Z_E_U_S da, am sesisat toate intepaturile tale mai mult sau mai putin discrete, si referitor la

sigur nu se refera la tine treaba cu plimbarea

btw asa se face un quote masculule dominant =))

sper ca nu e o insulta ca eu asa o simt... nu, nu se referea la mine... si guess what... daca ar fi asa cazul (sa ies cu un mascul care sta mai slab la buzunar)nu ma deranjeaza sa platesc, nu sa-l las pe el sa isi uste buzunarele pe mine (mai ales ca am pretentii...) E chestie de fair play. Nu ma deranjeaza sa platesc jumatate de consumatie, daca nu chiar in intregime. Asa ca nu vad ce ai tu de comentat. Eu stiu o treaba: daca ai bani iesi, daca nu.. nu. Nimeni nu e obligat sa iti plateasca... in afara de asta "There`s no such thing as a free meal".

@thora >>> mie nu imi merg quoteurile de la faptul ca am pus prea multe

@sere , revenind, eu am spus doar ca nu te vad plimbanu-te de mana prin parca , poate mi-am format o impresie greshita despre tine, dar impulsivitatea ta , si incapatanarea cu care sustii niste afirmatiii care nu au nici cea mai vaga logica , si ca sa nu zici ca vorbesc in aer uite aici "dupa atatea secole de oprimare femeia e ajuns mai inteligenta decat un barbat" astsa e in fapt "drepturile omului iar ceea zici tu se poate aplica la fel de bine si pt negrotei ,ca doh , si eu au fost oprimati secole ...blabla , revenind la idee, nu au logica pt ca nu sunt sustinute de argumente solide, si eu raman la parerea mea , fiecare om are caracteristica lui si poate sa fie mai destept decat cel dinaintea lui din rand sau mai prost ca cel din urma lui , indiferent ca acesta e barbat sau femeie.

no offense, dar ceea ce vreau eu sa spun este ca esti extremista ... si cand zici ca o femeie e mai "breaza " decat un barbat , inseamna ca nu stii ca si aia are un tata si o mama ... deci este rezultatul "combinatiei" lor :tiphat:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...