Sl3nder Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Dupa cat de mare e universul ar fi imposibil sa fim singuri in univers. Daca am fi singuri, la ce ar mai folosi restul universului? Suntem un punct minuscul in univers, deci sigur sunt si altii ca noi.
Mfoch Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Nu, nu suntem singuri, universul este atat de mare incat este foarte posibil ca o persoana exact identica cu tine exista undeva in univers, daca el este infinit, exista sansa ca o clona de a ta sa existe de un infinit de ori.
Lucas Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Bineinteles ca DA. Voi spuneti ca NU pe baza aceleasi idei : univers infinit , bla bla bla , dar pana la urma trebuie sa existe dovezi in acest sens , si din cate stiu eu , nu exista .
Monica Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Voi spuneti ca NU pe baza aceleasi idei : univers infinit , bla bla bla , dar pana la urma trebuie sa existe dovezi in acest sens , si din cate stiu eu , nu exista . Sigur sunt; daca nu am dat noi de ele asta e altceva. Votez: Nu.
Guest Amon Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Trebuie sa fi incuiat sa crezi ca suntem singuri in univers.. cu tehnologia de acum abia putem examina stelele si planele din sistemul nostru solar. Deci votez NU.
Guest Marco™ Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Normal ca nu suntem singuri in Univers . Este atata de mult de explorat incat ar trece extrem de mult timp pana sa mai gasim alte vietuitoare in spatiu .