Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Sunt deja 2 guilde de romani - DarkLight si Geto-Dacii. Mi se pare ca mai este una dar nush cum se numeshte.

Oricum aveam niste locuri in guild dar cred k se vor ocupa maine cel tarziu... Daca e cineva interesat o sa intreb cine e sef la Geto-Dacii si daca mai au locuri... daca nu uit pana maine.

Posted

Fain jocu!

M-am apucat mai demult dar luasem o pauza si acum am revenit am lvl 16 si joc pe Xian.Super faina e grafica, in rest am un lag cum n-am mai vazut in nici un joc sad.gif ,tre sa ma chinui2 min sa ies pe poarta BangHead.gif

P.S nicku' meu e Solider.

Posted

unde gasesc bandit archers? am quest , tre sa omor 50, dar nu-i gasesc nicaieri.daca ma poate ajuta cineva cu un printscreen la harta si sa incercuitzi zona pls biggrin.gifbiggrin.gif (screen se face cu tasta 'print screen')

inca ceva: shtie careva daca primeshti bonus de defence cand ai setul complet?

cum faci itemi+2+3+ .. si cat e maxim?

Posted

Nu exista bonus de set complet. De fapt poti sa pui cam ce vrei tu pe tine, atata timp cat nu ai un obiect din garment si unul din armor. Protector poti combina cu orice alt fel de armura.

Elixirele cad de la monstrii. Mai rar dar cad...

Posted

Hai soldat ca te astept in darklight sa te cresc oleaq  biggrin.gif

AUALEUUUUUUUUUU CIURLEPUL DE HUSSEINOV ESTI LVL 21 smile.gif) HEHHE POATE VII TU SA TE CRESC smile.gif) wink.gif DarkLight

Posted

AUALEUUUUUUUUUU CIURLEPUL DE HUSSEINOV ESTI LVL 21 smile.gif) HEHHE POATE VII TU SA TE CRESC smile.gif) wink.gif DarkLight

Nici tu nu esti cel mai mare tongue.gif

Guildul e cam plin dar cred ca mai e niste loc in Geto-Dacii. Abia astept sa facem alianta aia odata...

Posted

nu incepi de la 0 daca schimbi serverul da mi se pare ca nu ai questurile facute

lance nu merge, sau nu shtiu eu cum biggrin.gif , am selectat serverul xian si nu am characterul de joc de pe troy

Posted

Nope, nu poti sa treci un personaj de pe un server pe altu.

De fapt ar fi misto sa poti sa treci si sa nu ai questurile facute. Reward de mai multe ori biggrin.gif

Posted

de ce nu imi mai intra pe nici un server?!?imi zice cannot connect to server due to trafic...Pot sa fac ceva?!?Va rooog sa imi raspundeti cat mai repede

sunt prea multi chinezoi on tongue.gif .......mie imi da o eroare la exe .... dontknow.gif

Posted

super jocu !!!! sunt in guildu SilkMasters facut cu colegii de clasa cu care pana acu 1 luna am jucat ja pe linkmania smile.gif

nick : doomz0r

level 21.. am quest sa iau 150 de 00 de ganganii ... bandit archeri ii gasiti in sudu fortaretei , uitati-va pe harta

de ce nu imi mai intra pe nici un server?!?imi zice cannot connect to server due to trafic...Pot sa fac ceva?!?Va rooog sa imi raspundeti cat mai repede

stai si incerci de 5 ori si iti merge. guaranteed.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...