Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

care imi poate sp cum se fac mastile alea???? ca am incercat de vreo 3 ori...si nu a iesit nimic :-? ... am un preten...care l-am crescut vreo 12 levele numa pt mastile astea...si acum...nu stiu cum sa le fac.... omor monstru...apoi ii iau sufletu...dar nuj ....nu apare nici o masca...help plz

Posted

Pai vezi ca din cate am vazut la primu lvl la skill poti face masti doar din mobi de lvl 20, deci odata cu lvl la skill urca si lvl la mobi la care poti face. Incearca la dinaia mici sub 20 sa vezi dak merge.

Guest Blaidy
Posted

Care ar fi cel mai bun set de armura pe two handed ?

Posted

poi fac la monstri de 12 ...si nu merge...le iau sufletu...dar masca numi apare in inventory

pai ele apar pe jos si u tre sa le iei de pe jos

bucuros sa ajut :D

Posted

care imi poate sp cum se fac mastile alea???? ca am incercat de vreo 3 ori...si nu a iesit nimic :-? ... am un preten...care l-am crescut vreo 12 levele numa pt mastile astea...si acum...nu stiu cum sa le fac.... omor monstru...apoi ii iau sufletu...dar nuj ....nu apare nici o masca...help plz

Trebuie sa astepti un anumit interval de timp ca sa-ti apara in inventory... :D

Posted

mau jefuittttttttt :((:(:(:((((((((((((((:((((((((((((((:((((((((( nu am ramas decat cu cateva tablete si un glavie de 45 si bani si tot haine nikaa :(((((((((((((((((((((( zicetimi si mie cum sa recuperez cat de cat bani :(((((((((((((((((((( ca morrrrrrrrr de ciuda am charu de 44 :(((((((((((((((((((( :sef: si nam nici un keylogger sau eu stiu ce o avu speedyz

Posted

bani in joc sau silkurile ??....dak silk fa charge back cat potzi, dak e vb de bani in joc ce sa zic imprumuta de la friends, dak erai pe zeus itzi dadeam eu k stiu cum e...eu un char de 46 si 70% si mi la furat un prieten cand te gandesti :((.......zimi dak te pot ajuta cu ceva.......si nu uita satzi formatezi pc-ul sa nu mai ai keylogger

Posted

eu am un sos hands lvl 16 robe female... cu cat as putea sal day??

Edit:

azi 52 tongue.gif

o sa postez niste poze dupa 52

dar zi u cine tia facut powerlvl.........nu cred eu k u ai facut lvl52 singur

Posted

Alta chestie pe care o ofera europe faceam trade din constantinopol in SAMARKAND SI trecea un mob cu o chestie stralucitoare in cap si am crezut ca e mai puternic ca ala de party si dau click pe el si imi apre un mesaj ca nu pot atca captured monsters cu.m fac sai capturez?????????????? :comp2:

Posted

Alta chestie pe care o ofera europe faceam trade din constantinopol in SAMARKAND SI trecea un mob cu o chestie stralucitoare in cap si am crezut ca e mai puternic ca ala de party si dau click pe el si imi apre un mesaj ca nu pot atca captured monsters cu.m fac sai capturez?????????????? :comp2:

sunt quest-uri care'ti cer sa capturezi animale..doar prin quest urile alea.ca le capturezi si le duci la NPC-ul respectiv.Nu raman la tine

Posted

am facut quest-ul cu cerberus..141k XP si 37k SP si eram 8 in party.Am stat vreo 10 min sa'l omoram dar a meritat.

http://img96.imageshack.us/my.php?image=sro2007073016370583rl4.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...