Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

doamne ce tampenii scoateti

archeru nu ia dmg mai mic ca un glavier ia exact acelasi dmg totul depinde de defence

cu cat ai mai mult str pe tine cu atat ai phy dmg mai mare phy balance mai mare si phy defence mai mare

la mag la fel int iti da mag damage mai mare mareste mag balance si mag defence

pentru pvp cel mai bun build e full str glavie cu str 5 int 5 si iteme +5 un nuker pe spea iti face in jur de 9k cu nukeu de fire ceea ce e putin pentru un str

ca sa omori un str trebuie sa ii scazi cu nuker cel putin jumate din viata

Posted

a da si hibrizi sunt NASPA jocul e bazat pe str si int nu pe hibrizi asa e si in europa

toata lumea zice "WOOOOWW CE TARI SUNT HIBRIZI" normal ca sunt daca sunt plini de sosun e si nomal

hibrizi aia carei vedeti voi sunt full sosun set nu va mai mirati

este unu la noi pe server li_ke_xuan hibrid normal ca rupe tot daca are sosun set +5 ; cu tot cu sosunu lui o ia de la THEONE care e pur int full sosun armura +5 si +6 sau mai mult full alchemy

@dash a da uitasem :))

Guest RiGi :)
Posted

parerea mea, cel mai tare caracter e full int sword si shield, putini playeri cu glavie miau dat-o pe costum, si aia pt ca erau cu sosuri, nu au sanse sa ma faca doar daca au sos, tinand cont ca io nu am sos, daca aveam si io si el, nici o sansa in fata mea, depinde mult cum iti faci caracteru' si ce ai pe tine!!! un shield bun face mult!!!

Recunosc, si full str pe glavie e zeu dar nu mereu.

Posted

imi poate da si mie cineva link de la site silkroad fara sa imi apara pagina cu europa. dau www.silkroadonline.net si imi apare un x k o poza mica si nu mai pot sa intru pe pagina pricipata.PLS dc ma paote ajuta cinecva:) ms :P

@RIgi nu prea cred k int sword este cel mai bun.Glavier este cel mai tare CC. Eu ma facut pvp cu int sabie scut + k avea sosun sword +6 si full set sosun +5+6 normal nici eu nu l-am batat am balde +7 dc asa avea un sosun blade +6 in man iti ganrantez k e victima sigura :D si nu ma batut si tine cont eu sunt protector nu sunt garment pe cand un glavier cu sosun +5 la zapacit ^^

Posted

As avea si eu o rugaminte la astia care sunt mai mari mai experti la silkroad :D ... Postati si voi niste builduri calumea daca se poate .... sa ne orientam si noi .... :P

Dupa mine hibrid 2int 1str sword shield este ce-l mai bun build din silkroad pe Fire-Light iar kombourile de la Bicheon

P.S. Andrei_qq blocheaza aparitia popapurilor de pe pagina si nu iti va mai aparea pagina cu europa

Posted

Am o intrebare buildul:hybrid (2 int 1 str) pe sword-shield l-a incercat careva? e ceva de capu lui la pvp?ms anticipat :tiphat:

E cel mai bun build pentru pvp...Bicheon-Fire-Lightning.

Guest RiGi :)
Posted

nu te contrazic, nu spun ca, glavierul nu e cel mai tare, dar din propria experienta, nu sunt mai multi de 5 glavieri de lvlu meu care sa fi putut sa ma omoare. si faza misto e ca, sunt si pe garment, si full int :D. un glavier mai mult de 2k nu imi da dmg iar io ii dau lui 4k, la 9 k hp nu rezista prea mult. Inca o data zic, conteaza mult ce iteme ai, daca are som nu am sanse, dar daca am si io som si si el e PA!!! Fiecare are parerea lui despre builduri

Nu stiu cat de bun e un hybrid 2int 1str, mam luptat cu ei si iam facut :| chiar nu stiu dc spuneti ca sunt asa tari!!!

Posted

Dar vedeti ca dak voi vreti sa va pastrati si pe europe cu glavie si altii cu arc... vedeti ca armele s-au cam schimbat, in loc de glavie e 2 handed sword (sabia aia mare) si la arcas e rogue cu arbaleta aia mica.

Deci nu vor mai fi aceleasi arme fiindca noi nu suntem chinezi, sa ne luptam cu spear sau glavie sau blade.

Posted

lol, ce e cu teoria asta de kko(scz de expresie)....crezi k dak noi suntem din europa nu mai putem sa jucam cu charuri chinezesti.........asta e cel mai mare lol din viatza mea :D .......ce spui u acolo e k si cum ai spune k dak tziai ales o arma(spear de ex) nu potzi sa te schmbi pe alta (s/s) :blink:

Posted

nu te contrazic, nu spun ca, glavierul nu e cel mai tare, dar din propria experienta, nu sunt mai multi de 5 glavieri de lvlu meu care sa fi putut sa ma omoare. si faza misto e ca, sunt si pe garment, si full int :D. un glavier mai mult de 2k nu imi da dmg iar io ii dau lui 4k, la 9 k hp nu rezista prea mult. Inca o data zic, conteaza mult ce iteme ai, daca are som nu am sanse, dar daca am si io som si si el e PA!!! Fiecare are parerea lui despre builduri

Nu stiu cat de bun e un hybrid 2int 1str, mam luptat cu ei si iam facut :| chiar nu stiu dc spuneti ca sunt asa tari!!!

Poate invers...la un nuker nu ii dau mai mult de 4-5 lovituri maxim iar el imi da prea putin dmg ca sa ma poata face chiar si daca stau pe loc.

Posted

lol, ce e cu teoria asta de kko(scz de expresie)....crezi k dak noi suntem din europa nu mai putem sa jucam cu charuri chinezesti.........asta e cel mai mare lol din viatza mea :D .......ce spui u acolo e k si cum ai spune k dak tziai ales o arma(spear de ex) nu potzi sa te schmbi pe alta (s/s) :blink:

Sa recapitulam... nu am zis ca dak ti-ai ales o arma nu poti sa schimbi pe alta... si dak am zis asta imi cer scuze ca am "jicnit" pe unii... am zis doar ce am aflat si eu de la altii, da nah fiecare cu ce-l doare :blink:

Posted

parerea ta :P

Nu stiu cat timp ai tu de cand joci silkroad dar cred ca am mai multa experienta decat tine la sro...eu am avut nuker lvl 66 , stiu ce poate si ce faceam cu el...l-am schimbat pe un glavier acelasi lvl si am vazut diferenta...acum trebuie sa incerci si tu si ai sa vezi.

Posted

1. total deacord cu defiler666 chiar dak il dispretziuiesc

2. nam zis niciodata k ai zis u asta.....era un exemplu. Eu am zis k nu e adevarat ce ai spus u k dak esti european nu potzi satzi iei char chinezesc

Posted

da asa e se vede ca dash si defiler stiu jocul si joaca de mult timp hibrizi dau dmg foarte mic eu dau pariu cu oricine ca un 2 int 1 str pe sword nu ma poate omora chiar daca stau pe loc

hibrizi rezista mai mult decat cei pur e si normal au phy defence mai mare fiindca au bagat 80 de puncte in str

hibrizi pe spear ce is mai tari... in rest aia pe sword sunt muci

sword e bine sa fi pur cu alchemia 100% iteme +5 atunci rezisti cat de cat ; acuma depinde daca esti pe garment sau armura

Posted

de fapt dak ai un sword susun +5-7 si un scut bun cu br 18.......e bun hibridul s/s

sa stii k un hibrid 2int/1str face un 2int/1str spear...asta tzio garantez eu....cauta si u si ai sa te convingi...sper k nu te superi k te contrazic si ms pt ce ai zis despre mine :D :P

Posted

dash nu neaparat trebuie sa fie asa eu mam batut cu hibrizi care aveau sosun sword si ma omorau mult mai greu decat un pur si de ex tau hibridu daca nu are sosun echipament o ia din doua skilluri de la un spear pur

adyzaha fara arma sosun nu poti omora pe nimeni... in fine o sa vezi tu

Guest pirratt
Posted

in pvp la lvl-ul meu nu am adversar..si sunt str pe blade..nukerii de acelasi lvl indiferent de ce arma sau nuka folosesc nu au sanse in fatza mea..singurii kre imi mai dau batai de cap sunt cei pe glavie...dar...in pvp conteaza mult ce iteme ai pe tine si cum stii sa dai skilurile..itemele mele is toate de la+3 in sus..blade+5 crit 11,shield +5 br 18..si a nu sunt full str si nici full farmed...de lvl meu nu am adversar...nu am sosuri pe mine...adversarii mei is cei de la sos in sus....si asa , prea putzini...

Posted

pai normal ca nu ai nici un adversar

un blader cu iteme +3 si alchemie cat de cat nu are cum sa moara de la un singur player

eu am fost la inceput glavier , archer , blader apoi iar glavier cand eram blade eram lvl 78 nu avea nush ce alchemie pe mine si rezistam la yarkan fara nici o problema dar sa sti ca nu prea ai cum sa omori un full int pe armura cu iteme +4 , +5 cu alchemie , un glavier nu ai cum sal omori e imposibil eventual cu bersek

bladeri sunt ca si intu daca nu dai berseku sunt rai

Posted

mai baieti eu sunt 80 balder arma +7 scutu +9 itemurile toate +5 deci pe servarul sparta 1 vs 1 nu m bate nimeni nici galvier cu sosun+7 nici int cu sosun+6.Dar eu un int armura cu itemuri +5 il omor ff greu cu 2 crit la rand .Daca asa avea si eu sosun+5 in mana garantat il omor va zic eu pt str conteaza fff mult arma am ajuns la concluzia k +7 nu este cine stie ce dc vrei performante in pvp pt blader.

Este unu Evgeni pe srv la noi este full sosun are totul pe el inculsiv accesorile sosun sword+6 si nu ma batut da nici eu pe el si eu sunt si Protector dc as fii garmat mai mare Mag Def.

In my ex guild era un roman jordachus care avea sosun blade +5 si toate itemurile garmet+5 si il omoara pe acest evgeni. Conteaza ff mult arma la concluzia asta am ajuns :)

Posted

ui glavie cu sosun +7 crt 16 te bate..

pai da nomal eu ce ziceam un int pe armura cu iteme klumea nu moare asa usor dai in el destul de mult

Posted

mai baieti eu sunt 80 balder arma +7 scutu +9 itemurile toate +5

Esthi tata lor :tiphat:

Si consider ca la bicheon is cele mai faine skiluri..........

In my ex guild era un roman jordachus care avea sosun blade +5

Ma bucur sa aud ca mai sunt si romani cu sun uri.........

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...