BogdaNzZ Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Ce chestie.Omul joaca silk din februarie 2005 si jocul s-a deschis la sfarsitul lui 2005.
wine Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Ce chestie.Omul joaca silk din februarie 2005 si jocul s-a deschis la sfarsitul lui 2005.Defapt s-a redeschis am impresia... ca si eu am asteptat o perioada lunga pentru deschiderea lui... nu stiu daca a fost cb si apoi in perioada aia s-a transformat in ob...
EvilToileT Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Sa inventat o noua armura ...GarMor adik dela Garment si Armor .... http://imageshack.us :D :D ( just a litle joke ) :cool2:
Hugin Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Dumb joke, nici nu se vede poza....freaking thumbnail.
AngeIIo Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Fratilor nu mai folositi bot cu softmod / multiclient ca va luati ban. Cel mai sigur e sa va luati din ala cu credite 8$ = 200 ore, o maimuta si faceti treaba si ieftina si f buna. http://imageshack.usSp`urile sunt facute in aproximativ 3 sapt de bot 24/24 + un storage plin de iteme 72-77 (5 pagini).Inca 50k si o sami ajunga pt skilele 69-80.E mult prea greu sa joci manual de pe la lvl 64 incolo la cate tone de sp iti trebuie pt skile. Iti ia prea mult timp.. si nu se merita. Ori bot ori te lasi... parerea mea.
smuggster Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 very nice SP angello...mai lucreaza si la hp si vei fi chiar " full"
AngeIIo Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 nam ce sai fac ca am scos heuksalu deci automat -1078 HP. am pus coldu pt mana shield care o sa se bage acu. inainte cu 500hp scroll aveam peste 10k hp :D
bastircar Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 altul care are sun si lvl 80 dar nu stie sa vorbeascaadevarul ca nu toti suntem inteligenti dar cu siguranta nu suntem OLTENI!!!
bastircar Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Ce chestie.Omul joaca silk din februarie 2005 si jocul s-a deschis la sfarsitul lui 2005.
AngeIIo Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 ce-ai patit bre?ai exagerat prea tare totusi. ii si ceva adevarat pe acolo da nu se aplica la toti. sunt si mai deschisi la minte cum te credeam si pe tine, da vad ca ma dezamagesti si o iei pe ulei. revino-ti ;)
bastircar Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 ce-ai patit bre? ai exagerat prea tare totusi. ii si ceva adevarat pe acolo da nu se aplica la toti. sunt si mai deschisi la minte cum te credeam si pe tine, da vad ca ma dezamagesti si o iei pe ulei. revino-ti ;) dau cu spammu paici ca ce sa faci alde xulescu u alde yculesti de 2 bani nu ti provoca decit sila si nervi in van ... deci efectiv n-am avut aobsolut nimic de castigat din toata afacerea asta dor mi-am baut cafeaua cu indispozitie si inca 1 data se dovedeste cretinismu la romani care consta in: - daca ala are hai sa l futem!!! - de ce ma frate ??? - rasa pooli ma asta suntem .... sunt momente in care realmente mi e sila de natia mea, jena, rusine... si altele - mda si acum cireasa de pe tort ia deaci desteptilor ce va bate ti cu crengi de genu +3 ... +4 sau stiu eu mai smecherii +5 http://img440.imageshack.us/my.php?image=sro2007062307440740aw7.jpg
silknoob Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 OFF TOPICbastircar ...postul tau de mai sus e de toata jena .daca te simti lezat de faptul ca lumea te-a luat in bete ca nu stii sa scrii , su ai facut o greseala de calcul cu datat de incepere a jocului asta e dar trimitele mesajele pe PMiar faptul ca injuri per general...ce sa mai zic ...esti dus rauam mai facut pe unul inainte analfabet respectiv "fugicadau" cred ca te cam asemeni lui ( s-au esti chiar ala ?! )ON TOPIC tot nu m-am putut loga am aceiasi eroare cu inspectia sau update--in week-end voi pune windowsul din nou daca voi reusi voi incerca sa explic ceea ce am facut ca sa meargatot respectul
alexxx70 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 bastircar, sper ca printre acei romani de care iti e jena si rusine te numeri si tu, sau tu esti cel mai corect roman din toti care joaca SRO, ori in viziunea ta absolut toti sunt o apa si un pamant (a se citi mocirla dupa cum dai tu de inteles), doar tu esti alb si nepatat? Si eu am zis de f multe ori ca romanii niciodata nu vor face nimic reprezentativ in acest joc pt ca le lipseste spiritul de echipa sau pt ca nu sunt obisnuiti sa duca pana la capat ceva dar macar am pastrat un limbaj in limitele bunului simt si nu am dat frau liber unor vorbe care nu ma caracterizeaza asa cum faci tu...si sa iti mai spun ceva...acea arma SoSun nu valoreaza 2 bani in mana unui om fara caracter,decat in acea lume virtuala unde nu prea conteaza decat in cadrul unor relatii tot virtuale...dar ce ai scris tu si mai ales stilul tau de exprimare si sintaxa ta arata de fapt cine esti tu cu adevarat...atata te duce capul?ok, e problema ta asta...nu o dezvolta in problema tuturor.
The Dash Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 tot nu m-am putut loga am aceiasi eroare cu inspectia sau update--in week-end voi pune windowsul din noudaca voi reusi voi incerca sa explic ceea ce am facut ca sa meargatot respectulsry de ce am spus mai inainte....poate k nu a fost aia, dar sar putea sa fie de la windows pt k si mie mi sa mai intamplat, am reinst windous si mia mers.....dar la unii nush com le apare aia si dupa ce inst driverele de pe site le mere(stiu k nare nici o legatura cu sertverul, dar lea mers)Sper satzi mearga windos dupa reinst....Bafta :cool2:
bastircar Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 OFF TOPICbastircar ...postul tau de mai sus e de toata jena .daca te simti lezat de faptul ca lumea te-a luat in bete ca nu stii sa scrii , su ai facut o greseala de calcul cu datat de incepere a jocului asta e dar trimitele mesajele pe PMiar faptul ca injuri per general...ce sa mai zic ...esti dus rauam mai facut pe unul inainte analfabet respectiv "fugicadau" cred ca te cam asemeni lui ( s-au esti chiar ala ?! )ON TOPIC tot nu m-am putut loga am aceiasi eroare cu inspectia sau update--in week-end voi pune windowsul din nou daca voi reusi voi incerca sa explic ceea ce am facut ca sa meargatot respectulhmm... nu cer nimic ... nu am lezat pe nimeni cu nimic ... nu am jignit pe nimeni cu nimic...citeste paginile 239 incoace .... si ai sa vezi ca nu am avut treaba cu nimeni ... nu e genu meu sa-mi iau lumea n cap... apropo ON topic OFF topic dupa cum am scris mai ........ nu ma repet daca ma caracterizeaza sau nu tot o apa e sau sa zic si pamint .. :)e in ce priveste natia noastra inca o chestie care ne caracterizeaza este negarea adica negam ca suntem cretini (spus frumos nu avem spirit de echipa)si .. DA .. poti sa zici ca s unul dintre ei pentru ca .. am postat in felul in care am postat si daca nu iau ban o sa mai postez incontinuare exemple de romanai expirati ...si NU .. cred ca toti sunt la fel de ce?? pentru ca altfel nu aveam SOSUN 64 +5 in mana ... deci 50% din bani sunt luati imprumut de la o echipa de Galateni fata de care am toata stima +5 a fost facut a cu ajutorul unui Bucurestean deci.... dupa parerea ta ce fel de om sunt ??? daca e asa cum crede ti voi ... de ce m-ar ajuta oameni astia??si pentru ultima oare ... SUNTEM O NATIE DE KKT ATIT IN REAL LIFE (politica, invatamint, cultura, s.a.m.d.p.) CIT SI VIRTUAL NU NUMAI IN SILKROAD !!!!!asa ca tinere retine ... cugeta... si mai presus de tot REGRETA !!!
arde2 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 angello ai ceva sun pe tine ?????? ..... p.s imi dai un id de yahoo sau skype sa mai vb. ?:P
BillyTalent Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 nu stiti ce e cu SILK numa ?? ? ? ? ? asa se vede la isro habar nu am ce draq are voi stiti??
The Dash Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 instaleazatzi driverele de pe siteul original la placa video si kred k o satzi mearga
smuggster Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 @bastircar:se vede ce om esti precum te manifesti
The Dash Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 instaleazatzi driverele de pe siteul original la placa video si kred k o satzi meargaEdit: sry de duble post...mia aparut asa: No suitable nodes are available to serve your request.
Guest Assasinu Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 sal..sunt nou pe acest forum...ma intereseaza si pe mine ksro..am jucat foarte mult timp sro...The Dash sigur ma stii de pe zeus..:)....ce problema am si eu..am incercat toate variantele posibile ca sa`mi fac cont pe ksro..dar sincer nu reusesc....media.pk2 am reusit sa`l modific dar ce rost daca nu am cont..deci daca ma poate ajuta cineva cu un cont..plz ..anuntati`ma aici sau pe mess..id`ul meu este...dinu_nick...ms aticipat...
The Dash Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 sal mane...ce sa mai intamplat cu contul tau?? Ultima data cand am vb erai hekuit si ziceai k itzi trebe iteme....acoma am incercat sa vb cu tine in joc si mi se pare k vb un turk...lai vandut sau e hekarulde ksro mai bine nu intri k se baga doar si europa in isro si pe ksro intri greau din cauza la key pass-ul in coreana...mai bine asteptzi ink cateva luni si se va baga si cap 90 si bosii noi...poate mai vb in joc.
Guest Assasinu Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 sal The dash..:)..ce sa fac mane..mi`au luat contu cu totu`...asta este...imi pare foarte rau de el, acum tu stii cum era..si nici nu reusesc sa`l mai recuperez..ziceam sa intru putin in ksro sa vad si eu care este mersu..ca am inteles ca este dragutz..am inteles ca ala care la furat la dat ami departe pe 30$..:(...pai numai 30$ oi fi bagat eu in el?..sa`i ia draq..:P...daca ai vreu cont de ksro..da`mi si mie macar sa joc oleaca acolo sa`mi iasa din cap..
The Dash Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 maheu nam cont dar dak vrei incerc sa fac rost......sa vad si eu ce pot face si da pot satzi fac rost e bine.
Guest Assasinu Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 ms nene..:)...sa`mi dai add la mess ca sa mai vb si noi acolo...sa mai imi spui si mie ce mai e prin silk..bft si numai bine :tiphat: