Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

http://imageshack.us/f/694/sro2011081422412208.jpg/

uite-ti noul rare +4 kidule.

kevin cand esti online sa vii sa iti dau goldul :)

Guest Alex_MLD
Posted

Salut ! As vrea sa ma joc si eu jocul acesta dar din pacatate nu stiu de unde sa il iau si cum sa il instalez ... Ma poate ajuta cineva ? Un id de mess sa imi explice mai multe cine, va rog ?! Multumesc

Posted

Salut ! As vrea sa ma joc si eu jocul acesta dar din pacatate nu stiu de unde sa il iau si cum sa il instalez ... Ma poate ajuta cineva ? Un id de mess sa imi explice mai multe cine, va rog ?! Multumesc

www.silkroadonline.net

nerecomandat incepatorilor - dauneaza

Posted

am si eu o intrebare...

e bug la joc de nu cad iteme de 12D sau asa e update-u?

ca in lista de iteme pick filter la PHB*T erau niste iteme de lv 112 - 118

si nici pe site de la ksro nu apar itemele de 12D normale :blink:

Posted

Asa e update-ul . Ma baieti care o fi treaba cu server crush ... parca am auzit ca nici pe Ksro nu e fixat bug-ul ... cica iti poti dubla atacul la arma cu jupiter temple.

Posted

Am si eu o problema :|

Azi a fost inspectie si nu mai marge sro sroking adica eu ii dau boting si nu face nimic :|

am descarcat noua versiune am facut alt cont la bot dar degeaba.

Cum il fac sa mearga am vazzut alti cu bot si nu ma refer la playeri gold bot adica cei cu nicku eaf4e4.

Va rog help.

Posted

Daca pierdeati , care dintre cele trei uniuni lua ht ?

RP_Bloodline pentru ca aia au venit 3 guilde ful (50/50) dar planu meu a functionat si noi iam omorat pe cealanta uniune si iam facut pe cei din RP sa ia hotanu ca sa ne vina mai usor sal luam noi

Posted

RP_Bloodline pentru ca aia au venit 3 guilde ful (50/50) dar planu meu a functionat si noi iam omorat pe cealanta uniune si iam facut pe cei din RP sa ia hotanu ca sa ne vina mai usor sal luam noi

Pe ce sv joci badfist? Scz dar la servici am filtru si nu vad pozele...cred ca ai la semnatura charele sau ceva de genu... Btw felicitari :)

Posted

Pe ce sv joci badfist? Scz dar la servici am filtru si nu vad pozele...cred ca ai la semnatura charele sau ceva de genu... Btw felicitari :)

Joaca pe Venus :tiphat: Frumos caracter Bad:X :cool2:

Posted

N-am mai trecut de o gramada de timp pe aici, ce faceti , cum stati cu jocu asta care devine din ce in ce mai plictisitor..? o.O

Posted

MIHAI ESTI UN NOOB CE DRACU NE ARATI NUMA CASTIGURILE HOAAAAAAA WHOAAAAAAAA NOOOB

cum pot sa fac si eu fontu asa frumos ca si syzu ma ajuta cineva sunt mai newbulet in html :>

gz mancatia-s acu hai pe server 5 ca acolo deja e plictiseala a?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...