Edelweiss Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 serios? stiu, alin, dar cred ca in tot timpul asta pe care-l pierdem in fata compului nu e cazul sa fim prea seriosi... ca dauneaza grav sanatatii si duce la have a lovely day
Lancelot Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 serios? stiu, alin, dar cred ca in tot timpul asta pe care-l pierdem in fata compului nu e cazul sa fim prea seriosi... ca dauneaza grav sanatatii si duce la have a lovely day back on forum Evil elf?
Edelweiss Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 back on forum Evil elf? wherever u are... i shall follow and torture si ca sa nu fiu offtopic (ca Lance)... in legatura cu ulima nemultumire descoperita - anume ca majoritatea skillurilor sunt single player oriented-, am o intrebare pt cei care au incercat: dintre skillurile de monk (force force), este vreunul care sa se poata aplica si pt alti membri ai party-ului? sau chiar nu are sens sa bag sp la domeniul ala?
rhin0BZ Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Randul 3 de skilluri (daca nu ma insel) este cu healuri pentru tine sau alt personaj, iar cel de ressurecturi este numai pentru alte personaje (nu te poti ressurecta singur folosind un skill).
Lancelot Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Edel invata resurection cat mai rpd daca vrei guild
Edelweiss Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 ressurection* voi va mai mutati sau ramaneti pe troy?
T-rex Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Suntem 3 care ne-am mutat de pe Troy pe Oasis..TrexCCC my nick in game
AlinRoscat Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Suntem 3 care ne-am mutat de pe Troy pe Oasis..TrexCCC my nick in game Daca tot va mutati de ce nu veniti pe Xian unde sunt cateva guilde doar de romani si avem si alianta ? avem guilde de lvl 2 si 3...si in curand or sa fie de lvl 3 si 4.....
T-rex Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Neah ne-am mutat pe Oasis sa fim printre primii...de apucat pe alt server clar nu ma mai apuc pt ca deja m-am plictisit sa fac aceleasi questuri
silversky Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Eu nu ma mut Sigur? (nu de alta dar ar fi bine sa stiu sa nu ma apuc de alte questuri noi )
Tas3 Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 eu fac o pauza pana pe 24 luna asta.Sa ii spuneti lui Deceneu sa nu ma scoata din guild ... ne vedem pe 24
Lancelot Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 mda iar a facut unul spaming spree..so noi pe troy restul pe celalalt
GonzZo Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 serv alea sunt mereu full?? sa faca si ei o "anticamera" ,al dreqului galbejiti :whistle:am stat jumate de ora sa intru si nik.
silversky Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Eu chiar m-am mirat în ultimele zile de o chestie : nu am mai primit mesajul de "cannot conect due to server traffic"...mi se conecteaza din prima ( Aaa! Am uitat să vă zic nickul.Server: Troy / nick: Britt )
Guest Tornado^Quad Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Care stiti care e LVL cel mai mare in jok? Eu am lvl 34..si am fost odata in party cu un vietnamez de LVL 57...ala e cel mai mare lvl care l-am vazut pana akum...atzi intalnit si lvl mai mare ?
{Strik3} Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 ce popular a devenit silkroadu' cred ca ma apuc iar
Lancelot Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 ce popular a devenit silkroadu' cred ca ma apuc iar hai pe troy
djagga Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Care stiti care e LVL cel mai mare in jok? Eu am lvl 34..si am fost odata in party cu un vietnamez de LVL 57...ala e cel mai mare lvl care l-am vazut pana akum...atzi intalnit si lvl mai mare ? Deocamdata max cap e level 60 toti care au ajunsi level 60 fac SP farm numai primesc exp.