Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

serios? tongue.gif stiu, alin, dar cred ca in tot timpul asta pe care-l pierdem in fata compului nu e cazul sa fim prea seriosi... ca dauneaza grav sanatatii si duce la

comp26.gif

have a lovely day occasion14.gif

Posted

serios? tongue.gif stiu, alin, dar cred ca in tot timpul asta pe care-l pierdem in fata compului nu e cazul sa fim prea seriosi... ca dauneaza grav sanatatii si duce la

comp26.gif

have a lovely day occasion14.gif

back on forum Evil elf?tongue.gif

Posted

back on forum Evil elf?tongue.gif

wherever u are... i shall follow and torture 5.gif

si ca sa nu fiu offtopic (ca Lance)... in legatura cu ulima nemultumire descoperita - anume ca majoritatea skillurilor sunt single player oriented-, am o intrebare pt cei care au incercat: dintre skillurile de monk (force force), este vreunul care sa se poata aplica si pt alti membri ai party-ului? sau chiar nu are sens sa bag sp la domeniul ala?

Posted

Randul 3 de skilluri (daca nu ma insel) este cu healuri pentru tine sau alt personaj, iar cel de ressurecturi este numai pentru alte personaje (nu te poti ressurecta singur folosind un skill).

Posted

Suntem 3 care ne-am mutat de pe Troy pe Oasis..TrexCCC my nick in game icon_thumright.gif

Daca tot va mutati de ce nu veniti pe Xian unde sunt cateva guilde doar de romani si avem si alianta ? avem guilde de lvl 2 si 3...si in curand or sa fie de lvl 3 si 4.....

Posted

Neah ne-am mutat pe Oasis sa fim printre primii...de apucat pe alt server clar nu ma mai apuc pt ca deja m-am plictisit sa fac aceleasi questuri icon_thumright.gif

Posted

Eu chiar m-am mirat în ultimele zile de o chestie : nu am mai primit mesajul de "cannot conect due to server traffic"...mi se conecteaza din prima smile.gif

( Aaa! Am uitat să vă zic nickul.Server: Troy / nick: Britt )

Guest Tornado^Quad
Posted

Care stiti care e LVL cel mai mare in jok? Eu am lvl 34..si am fost odata in party cu un vietnamez de LVL 57...ala e cel mai mare lvl care l-am vazut pana akum...atzi intalnit si lvl mai mare ?

Guest sorelsorin
Posted

nu mai hai pe Athens

Posted

Care stiti care e LVL cel mai mare in jok? Eu am lvl 34..si am fost odata in party cu un vietnamez de LVL 57...ala e cel mai mare lvl care l-am vazut pana akum...atzi intalnit si lvl mai mare ?

Deocamdata max cap e level 60 toti care au ajunsi level 60 fac SP farm numai primesc exp.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...