Vyorel903 Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Alte 10lvle de facut plictisitoare ca naiba ... Pana la urma unici aia din Templu pica ceva din ei ? sau sunt pusi acolo sa pierdem timpul degeaba? OFF:Schimb 20euro Psc Pentru 20euro Paypal >> PM Link to comment
Utza Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Alte 10lvle de facut plictisitoare ca naiba ... Pana la urma unici aia din Templu pica ceva din ei ? sau sunt pusi acolo sa pierdem timpul degeaba? OFF:Schimb 20euro Psc Pentru 20euro Paypal >> PM Da , stonuri , gold si soketuri... Link to comment
Sleya Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 pnm...cam tot aia e....eu am setul LA +5,except hands....alea sunt son +0 cam clean.....si legs care sunt sos 12D sau cum dracu se numesc,deci cred ca mai bine raman cu LA....si asa am prins un party la moobs 120...care cred ca dau mai mult cu phy att....sau muma' lor,dracu sa-i ia cu ce nu dau astia :| oricum mersi ca te-ai oferit sa imi imprumuti setul :P ,tu mai joci?pe MaxBluu?sau pe care? Pai pe dsK joc... Adica tine b*tul un prieten si acum farmez un china :D ! O sa stau mai mult de 10 min pe sro de prin septembrie :tiphat: Tie cum iti merge cu warlok'ul? merge ok...ce pot sa zic...e mai bine decat wizz :)) momentan il boteaza angel ca eu plec in concediu la noapte :) cand revin sper sa aud de bine...in sensul ca o sa cada drops si tabs :)) ca altfel nu cred ca are vreun viitor sro :| ....in rest...cu chinezii....nu stiu daca o sa mai ma obosesc sa ii cresc...probabil o sa ii folosesc pentru fgw cum mi-a propus angel :-?? apropo...vad ca tovarasul Lee are sun +10 glavie 12D...felicitari daca inca mai esti prin zona :D Link to comment
alexscugy Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 doamne ce e cu asta :blink: http://www.rev6.com/player/Hercules/Scare_Crow.html He must have no life at all Link to comment
dsK Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 doamne ce e cu asta :blink: http://www.rev6.com/player/Hercules/Scare_Crow.html He must have no life at all eu nu inteleg dc mereu lumea spune de unul care are un super set, sau e super bun la pvp sau mai stiu eu la ce... ca nu are viata. poate omul e full de bani, il doare fix in pix de 500-1000$.. si si-a permis sa faca si asta ;) Link to comment
Kiidu Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 ok. i mad. got money got powah. Link to comment
dsK Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 ok. i mad. got money got powah. vezi ca dare e la mine, il tin in euro party. are 45% Link to comment
Utza Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Perfeeect , am bagat prem +, lucky avatar , si cu doar 160 de silk am facut legs +...3 . Fck alchemy... e belea fratilor. Pana la anu cred ca imi fac tot setul +3 :) . Link to comment
Kiidu Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 bai fratica esti norocos eu cu 21 de stones nu am reusit sa fac +1 darmai +3.. Link to comment
dsK Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 kidule imi zisese kevin sa vand stafful de pe dare si sa ii dau 5b, zi-mi ce sa fac :) Link to comment
Kiidu Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 kevin nam zis asa am zis ca vreau sa vand nu mai plange dupa goldu ala atata ca til dau si da , ma gandesc sa il vand pentru ca chiar nu ma mai atrage jocul asta.. intreaba pe server daca poti daca vrea sa cumpere cineva staff legend+5 sau contu.. Link to comment
cri2032 Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 kevin nam zis asa am zis ca vreau sa vand nu mai plange dupa goldu ala atata ca til dau si da , ma gandesc sa il vand pentru ca chiar nu ma mai atrage jocul asta.. intreaba pe server daca poti daca vrea sa cumpere cineva staff legend+5 sau contu.. De un timp tot obisnuiesti sa te iei de mine , de acum nu mai stau ca prostu sa zic lasa ca esti prietenu' meu Eu plang dupa gold? Te-ai rugat de mine cu te rooog si toate kkturile si ti-am spus ca iti dau 3b , cand ai intrat pe cont si ai vazut ca mai sunt bani iar ai inceput sa plangi , sa juri sa imi dai inapoi si sa iti dau mai mult , atunci am zis 5b si asa a ramas . Daca eu plang dupa gold pentru ca tu spui " iti dau gold pe 1 aug , ba sapt viitoare" si nici macar nu raspunzi la telefon/ mess trebuie sa dau de tine pe ESRO unde esti tot timpu . Daca stiam ca o sa faci asa nu ma bagam Link to comment
Sissif Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 aveti probleme cu cel ce face singur lvl :D (MODE) ? pe site lor vad : "Currently there are 0 Silkroad Chars online with S--tMod! " Link to comment
pantera92 Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 Imi explica si mie cineva care e faza cu eventu ista am cules 39 protectors seal si 1 guardians seal si am primit un Alibaba Seal , ce tr sa fac cu alibaba seal ila? sau daca se poate vinde cu cat se vinde? Link to comment
cri2032 Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 Imi explica si mie cineva care e faza cu eventu ista am cules 39 protectors seal si 1 guardians seal si am primit un Alibaba Seal , ce tr sa fac cu alibaba seal ila? sau daca se poate vinde cu cat se vinde? Cine are cele mai multe Alibaba Seals castiga eventul cand se termina sau cel putin asa sunt eu informat.. Link to comment
Kiidu Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 hm de ce te ataci am zis aiurea. si da stau pe esro tot timpu ca numa aia imi permite netu. trebuie sa reinstalez mess si nu il pot downloada. + ca pe tel ma poti suna oricand. chillax pls. Link to comment
dsK Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 kidule, care e oferta la care sa ma opresc pt staff? deocamdata au oferit 2 cate 7.5b, dar mi se pare prea low Link to comment
Kiidu Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 si mie... nu prea stiu preturile din ultima perioada.. baietii scuzati spamu dar.. puteti sa ma ajutati si pe mine cu un pret pentru staffu ala? legend +5 Link to comment
BijuuMode Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 in gol;d e 6b pe venus a 2 oara pe venus [23:37:04] TerdreCigany killed Seth Link to comment
N3vermore™ Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 kevin umad fiindca kidu se joaca pe esro? acolo unde ai dat fail? sa te vad cum te descurci tu pe isro cu alchemia la +, cand tu ti-ai permis sa mergi la mare ptr 12-15 ore :)) Link to comment
dsK Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 kevin umad fiindca kidu se joaca pe esro? acolo unde ai dat fail? sa te vad cum te descurci tu pe isro cu alchemia la +, cand tu ti-ai permis sa mergi la mare ptr 12-15 ore :)) ce treaba are marea cu silkul? si eu am fost la mare 3 ore, am fost sa ma pis, sa mananc ceva si m-am intors. asta inseamna ca nu am bani sa stau 1 sapt sau 2? 8 last offer, incerc sa ajung macar la 8.5b xD Link to comment
orezExpandat Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 Auziti,am prins pe un char urmatorul bug : am luat dc si a incercat sa se conecteze in urmatorul minut si zice ca e deja conectat si sa incerc in 5 minute.Tot incearca ala saracu de 1h sa intre,nu stiti cum as putea rezolva?sau trebe sa astept pana marti la inspectie cand probabil da disconnect la toata lumea,si chiar la charu meu "deja logat" ? Link to comment
cri2032 Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 kevin umad fiindca kidu se joaca pe esro? acolo unde ai dat fail? sa te vad cum te descurci tu pe isro cu alchemia la +, cand tu ti-ai permis sa mergi la mare ptr 12-15 ore :)) Dat faptul ca ai 19 ani si esti no-lifer stand toata ziua pe calculator nu mai am probleme sa imi pun in privinta ta:tiphat: Am spus ca il gasesc pe kidu doar pe esro pentru ca pe mess nu e " ca nu ii permite netu " si la telefon tot timpu dar i-am dat vreo 5 mesaje si no answer . Cum spune si exo , ce legatura are alchemia cu mersul la mare? Daca eu imi permit sa merg la mare , sa stau cat vreau si sa plec cand vreau ai vreo problema cu asta? Daca tu te duci la mare pentru 7 zile si sa stai un porcaraia de pe litoral cu alge si toate prostiile , go on . Pentru cunostina ta generala , famiile adevarate se duc in WEEKEND [ <--- Sambata-Duminica daca ti notiunea timpului , dar nu prea cred ] sa le spunem "mici excursii" gen brasov , sibiu , mare si alte locatii dar imi pare rau pentru tine ca nu o faci asa niciodata.... M-am oprit sa ma joc ESRO pentru ca acolo trebuie sa nu ai real life ca sa ajungi SMECHER ceea ce esti tu , trebuie sa stai ore sa aduni iteme , sa faci lvl si toate chestiile . Prefer sa las un B*T amarat si eu sa ma duc 15 ore la mare , got me kiiddy <3? Eu nu sunt ca tine , sa vad SILKS PENTRU PLUS SI DAU FAIL TOT TIMPU :o MA LAS DE JOC <- MA LAUD PE LINKMANIA LA STATUS <- MA APUC DE ESRO SI SUNT SMECHER '',..,'' . O sa vad eu ce o sa fac cu alchemia , daca nu pot sa o fac singur nu este absolut nici o problema pentru ca o sa cumpar item deja facut . @On Magic+5 e cat un rare+0? Proof ca nu raspunzi pe tel http://imageshack.us/f/821/img0851f.png/ Link to comment
BijuuMode Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 Auziti,am prins pe un char urmatorul bug : am luat dc si a incercat sa se conecteze in urmatorul minut si zice ca e deja conectat si sa incerc in 5 minute.Tot incearca ala saracu de 1h sa intre,nu stiti cum as putea rezolva?sau trebe sa astept pana marti la inspectie cand probabil da disconnect la toata lumea,si chiar la charu meu "deja logat" ? dami pm cu id tau de mess ca sa vb acolo as putea sa te ajut... Link to comment
Kiidu Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 rofl kevin . chill pls. stiu ca nu raspund pe tell ca il tin pe slient daca crezi ca te-am scamat o voi si face daca te comporti si reactionezi asa. stii ca nu am scamat pe nimeni in viata dar orice are un inceput in special daca un tryhard ca tine este implicat. iti vei avea goldu daca incetezi cu spamu aiurea si cu plansu pe aici. Link to comment