N3vermore™ Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 kevin realy? cine iisus se trezeste la 7 jumate in vacanta ma aburitule? si mai lasama.. ai iesit din guild ca un turk dupa ce nu ti-a dat brani autorithy da? numa turci fac UNI CHAT OKQE? OR BAN OKE? acum ca am guildul 43/50 , si al doilea cel mai tare guild de pe server, sunt f multi membrii care nu au union chat, ei ce fac? ies?plang ca tine? se duc la mare ptr 14 ore? Link to comment
Guest AbSeNtU Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 ah gata am inteles.. esti pe modelu hai la aia in guilda cwa3 ca ajtea au party tare mah si ne facem bo$$si sa rupem ochiu maro la server nu? nu ma refeream la asta :)) ma refeream la faptu ca imi fac pty de euro si de asta nu am maif acut lvl Link to comment
Guest taranuldelatara Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 daca vrei , ai chef, ai timp , si poti sa te joci pt cap lvl , esti no lifer , daca ai lvl 30 esti noob.... Link to comment
ciupilan Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Ma dc tot sunteti de pe acelasi servar ,certativa fratilor pe game chat nu veniti aici sa va vaitati de ce face unu si altul de pe servar cu voi .. nu uitati k aici este un foprum de sro nu de probleme privind certurile din sro ... ai ceva de intrebat despre sro,ai ceva noutati despre sro,ai ceva problema cu sro-ul posteaza .... Nu veniti sa va spuneti parerea despre membrul din guild si alte chesti ... dc tine-ti mortisi faceti un guild forum sau servar forum pt discutii de genu asta .... Link to comment
cri2032 Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Iisus tzestos, cum a fost la mare kevin?De sambata seara pana duminica dimineata? cum a fost briza marii? ce n-as da sa traiesc si eu aceeasi experienta... arata-mi pe cine am pupat in cur din guild, umad brah? failure pe iSRO, failure private server? umad umad umad? si din nou, orele de 12-2 noaptea le am ca ore de culcare in timpul scolii, cred ca e destul de trist sa iti inviti BAIETI sa doarma cu tine peste noapte, sa ai la cine sa ii spui buna dimineata, cand defapt esti foarte singuratic la orele tale de 7-8, umad? prin simplul fapt, la un metru si un shnitzel sa nu ai gura sparta inseamna ca esti destul de bun la asslicking. OT: am observat din ce in ce mai multa lume ca e disperata sa isi upgradeze nova+7 seturile ptr SOM, iar ei nu realizeaza ca itemele de 118 sunt chiar mai bune. si ieri de curiozitate am intrat pe iSRO, cel putin pe tibet nu am mai putut gasi nici macar 1 item nova pe stall network -_- On : M-am apucat de farm pe rome , 200k sp atm xD ! Exo vreau sa vb cu tine ceva , da-mi un pm. OFF: A fost foarte frumos , ca in real life , daca o sa ajungi si tu la mare anu asta o sa vezi ! Daca ai o problema cu cineva care se duce la mare pentru 2 zile , gandeste-te la real life iar si mai fa un lvl pe sro . 14 ore? Daca duminica a fost urat/ploua eu nu ma duceam imediat la un netcafe si bagam silk la greu ca poate poate pica item asa ca am plecat :) [ In ciuda ta , imi permit sa ma duc la mare cand vreau si sa ma intorc la fel ] Invit baietii la mine :))? Pacat ca toti 3[ eu , varamiu si un prieten] jucam [<--- trecut , eu nu mai joc ] in 2 camere mari si avem loc . La dormit hmm , same , eu cred ca in 2 camere avem loc 3 persoane . Cand erati pe la 85-90 si toti spuneau sa va opriti un pic din lvl ca ati batut de ore bune incontinu dar tu erai ala care spunea nu , mai batem pana la ora aia , pauza si dupa iar batem<--- NO LIFER x 100 times Fata de tine , eu pot sa stau acasa si sa ma joc , nu sunt nevoit sa ma duc la netcafe in fiecare zi incat sa dau bani sa ma joc ceea ce am si acasa , asta doar sa vada altii ca ai 100 si alte chestii :o ! Faza cu shnitzel nu o inteleg , poate ca e o vorba de unde vii tu , daca nu iti convine in romania poti sa pleci la bozgori la tine acolo , nu e nici o pierdere :tiphat: ON again : Lvl 110 pe dsk :bananadance2: ! @Ciupilan : Nu am ce sa ii fac , nu e roman , doar a emigrat aici , si crede ca le stie pe toate :) Link to comment
amoniaku Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 nu stie careva cum o sa se numeasca rangul la 115 si 120 ptr euro si chi (ex: baron count etc) Link to comment
ciupilan Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 China : -Captain lvl 95 -General lvl 100 -Senior General lvl 105 -Chief General lvl 110 -Vice General Lord lvl 115 -General Lord lvl 120 Euro : -Knight lvl 95 -Baronet lvl 100 -Baron lvl 105 -Count lvl 110 -Marquis lvl 115 -Duke lvl 120 Link to comment
Kiidu Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 hm bine ca nau facut King ca altfel saracii turci si-ar ucide zilele.. also. Vice General Lord.. wtf? daca are un nume TR_STRONGBOW_TR o sa fie pe tot ecranu.. Link to comment
N3vermore™ Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Iisus tzestos, cum a fost la mare kevin?De sambata seara pana duminica dimineata? cum a fost briza marii? ce n-as da sa traiesc si eu aceeasi experienta... arata-mi pe cine am pupat in cur din guild, umad brah? failure pe iSRO, failure private server? umad umad umad? si din nou, orele de 12-2 noaptea le am ca ore de culcare in timpul scolii, cred ca e destul de trist sa iti inviti BAIETI sa doarma cu tine peste noapte, sa ai la cine sa ii spui buna dimineata, cand defapt esti foarte singuratic la orele tale de 7-8, umad? prin simplul fapt, la un metru si un shnitzel sa nu ai gura sparta inseamna ca esti destul de bun la asslicking. OT: am observat din ce in ce mai multa lume ca e disperata sa isi upgradeze nova+7 seturile ptr SOM, iar ei nu realizeaza ca itemele de 118 sunt chiar mai bune. si ieri de curiozitate am intrat pe iSRO, cel putin pe tibet nu am mai putut gasi nici macar 1 item nova pe stall network -_- On : M-am apucat de farm pe rome , 200k sp atm xD ! Exo vreau sa vb cu tine ceva , da-mi un pm. OFF: A fost foarte frumos , ca in real life , daca o sa ajungi si tu la mare anu asta o sa vezi ! Daca ai o problema cu cineva care se duce la mare pentru 2 zile , gandeste-te la real life iar si mai fa un lvl pe sro . 14 ore? Daca duminica a fost urat/ploua eu nu ma duceam imediat la un netcafe si bagam silk la greu ca poate poate pica item asa ca am plecat :) [ In ciuda ta , imi permit sa ma duc la mare cand vreau si sa ma intorc la fel ] Invit baietii la mine :))? Pacat ca toti 3[ eu , varamiu si un prieten] jucam [<--- trecut , eu nu mai joc ] in 2 camere mari si avem loc . La dormit hmm , same , eu cred ca in 2 camere avem loc 3 persoane . Cand erati pe la 85-90 si toti spuneau sa va opriti un pic din lvl ca ati batut de ore bune incontinu dar tu erai ala care spunea nu , mai batem pana la ora aia , pauza si dupa iar batem<--- NO LIFER x 100 times Fata de tine , eu pot sa stau acasa si sa ma joc , nu sunt nevoit sa ma duc la netcafe in fiecare zi incat sa dau bani sa ma joc ceea ce am si acasa , asta doar sa vada altii ca ai 100 si alte chestii :o ! Faza cu shnitzel nu o inteleg , poate ca e o vorba de unde vii tu , daca nu iti convine in romania poti sa pleci la bozgori la tine acolo , nu e nici o pierdere :tiphat: ON again : Lvl 110 pe dsk :bananadance2: ! @Ciupilan : Nu am ce sa ii fac , nu e roman , doar a emigrat aici , si crede ca le stie pe toate :) netcafe? eu ma duc acolo doar ptr ca ma cheama kidu, nu ptr altceva si da observ ca tu sti sa iti inviti BAIETI sa doarma cu tine in camera, cand nu sti ce inseamna atmosfera Link to comment
Negruu Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 kevin realy? cine iisus se trezeste la 7 jumate in vacanta ma aburitule? si mai lasama.. ai iesit din guild ca un turk dupa ce nu ti-a dat brani autorithy da? numa turci fac UNI CHAT OKQE? OR BAN OKE? acum ca am guildul 43/50 , si al doilea cel mai tare guild de pe server, sunt f multi membrii care nu au union chat, ei ce fac? ies?plang ca tine? se duc la mare ptr 14 ore? ShadowSquad forta <333 pacat de 1 membru ratat din guilda restu e treaba ceas Link to comment
Albert1994 Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Joaca cineva pe Zszc retro? Link to comment
AHIL3 Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Joaca cineva pe Zszc retro? yo vad ca e forum de isro nu ii pasa nimanui de serverele astea pe care joaca cei care au avut 42max pe isro stie cnv daca daggerul da dmg mai mare ca si crossbow-ul intr-o perioada mai lunga de timp? de ex un xbow ii face ks unui dagger la uniques ma refer la cei din templu daca au aceleasi arme bneinteles? :whistle: Link to comment
BijuuMode Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 We would like to inform our users that Manual Patch Client and Full Client for Legend VIII Mysterious Temple of Jupiter Update (Ver. 1.315) is now available for downloading at Silkroad online home page. - Full Client for Legend VIII Mysterious Temple of Jupiter version is Ver. 1.315. - Legend VIII Manual Patch Client: Mysterious Temple of Jupiter version is for Ver. 1.309 and 1.314. Please check the version of client before downloading. You can download the manual patch client now, however it will not work until Legend VIII Mysterious Temple of Jupiter Update on August 2, 2011. The players who already have the previous client, ver 1.309 and ver 1.314, can easily update to the newest version, 1.315, by executing the manual patch client. Thank you. Link to comment
Kiidu Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 :))))))) PURE WIN FACE. ba henryet bla bla tu te iei de alti ca is noobi in isro si deaia joaca pe serverele private.. cand tu nu stii ca daggers au cel mai rapid combo si cel mai mare atack rate animation din tot jocu.. realy.. grow a brain and use it please. Link to comment
AHIL3 Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 :))))))) PURE WIN FACE. ba henryet bla bla tu te iei de alti ca is noobi in isro si deaia joaca pe serverele private.. cand tu nu stii ca daggers au cel mai rapid combo si cel mai mare atack rate animation din tot jocu.. realy.. grow a brain and use it please. ma gandeam si yo cu ce sa bat la uniques ma cu crossbow sau daggers pentru ca e mai nasol sa fiu acolo langa el mai bine dau de la distanta intelegi? ma gandeam ce arma sa imi fac daggere sau crossbow k pt un +7 egy nu e de aici de acolo + k dp ce il schimb trb alti bani investiti in proofs si alte cacaturi stiam sho dreastu k daggerele au attack rate mare dar nah combo blow da dmg mai mare knd e kd butterfly blow nu are dmg foarte mare...si dasta intrebam intelegi?nu vreau sa ma duc sa atac si sa il ia altii :right: Link to comment
cri2032 Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 ma gandeam si yo cu ce sa bat la uniques ma cu crossbow sau daggers pentru ca e mai nasol sa fiu acolo langa el mai bine dau de la distanta intelegi? ma gandeam ce arma sa imi fac daggere sau crossbow k pt un +7 egy nu e de aici de acolo + k dp ce il schimb trb alti bani investiti in proofs si alte cacaturi stiam sho dreastu k daggerele au attack rate mare dar nah combo blow da dmg mai mare knd e kd butterfly blow nu are dmg foarte mare...si dasta intrebam intelegi?nu vreau sa ma duc sa atac si sa il ia altii :right: Uniques nu prind kd niciodata :tiphat: E mai bine sa dai de la distanta pentru ca are multi moby pe langa si cu daggdesp poate sa iti prinda dmg mare si iti trebuie heal... 300k sp :whistle: Link to comment
Guest Tudyro Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 Buna Ziua tuturor si bine v-am gasit :) Am si eu cateva intrebari la care sper sa primesc raspuns :D Joc pe Sparta si am un Nuker de 82 , nu am mai jucat silkroad de vreo 1 an jumate -2 , si din cate vad , foarte multe chestii s-au schimbat de atunci Nu inteleg mai deloc cum sta treaba cu Trade-u si Hunter :) am facut lvl 20 la Hunter Job , as vrea sa stiu de la ce lvl pot face un trade ? trebuie sa fiu echipat cu costumu de hunter sa primesc good-suri cand omor mobi ? vreau daca se paote niste detalii complexe despre aceste lucruri :) daca este vre-un binevoitor sa ma ajute va astept ori aici ori pe Sparta nume : KenWo0d sau pe mess: tudy_cobra. Mersi anticipat Link to comment
Albert1994 Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 Joaca cineva pe Zszc retro? yo vad ca e forum de isro nu ii pasa nimanui de serverele astea pe care joaca cei care au avut 42max pe isro stie cnv daca daggerul da dmg mai mare ca si crossbow-ul intr-o perioada mai lunga de timp? de ex un xbow ii face ks unui dagger la uniques ma refer la cei din templu daca au aceleasi arme bneinteles? :whistle: Eu fad ca nu este topic de zszc retro, eu doar am intrebat. Si copile, am avut 2 char 90ff cind a fost cap 90, si cind sa deschis cap 100 am ajuns pina la 96, dupaia hacked. Link to comment
_andrei_ Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 Buna Ziua tuturor si bine v-am gasit :) Am si eu cateva intrebari la care sper sa primesc raspuns :D Joc pe Sparta si am un Nuker de 82 , nu am mai jucat silkroad de vreo 1 an jumate -2 , si din cate vad , foarte multe chestii s-au schimbat de atunci Nu inteleg mai deloc cum sta treaba cu Trade-u si Hunter :) am facut lvl 20 la Hunter Job , as vrea sa stiu de la ce lvl pot face un trade ? trebuie sa fiu echipat cu costumu de hunter sa primesc good-suri cand omor mobi ? vreau daca se paote niste detalii complexe despre aceste lucruri :) daca este vre-un binevoitor sa ma ajute va astept ori aici ori pe Sparta nume : KenWo0d sau pe mess: tudy_cobra. Mersi anticipat Pentru Trade iti trebuie level 70 , dar nu vor aparea Thief Npc. E de rahat noul sistem de job. Da trebuie sa ai costumul de Job Link to comment
NukeR_MaN Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 Joaca cineva pe Zszc retro? yo vad ca e forum de isro nu ii pasa nimanui de serverele astea pe care joaca cei care au avut 42max pe isro stie cnv daca daggerul da dmg mai mare ca si crossbow-ul intr-o perioada mai lunga de timp? de ex un xbow ii face ks unui dagger la uniques ma refer la cei din templu daca au aceleasi arme bneinteles? :whistle: Eu fad ca nu este topic de zszc retro, eu doar am intrebat. Si copile, am avut 2 char 90ff cind a fost cap 90, si cind sa deschis cap 100 am ajuns pina la 96, dupaia hacked. Si tu incurci "f"-ul cu "v"-ul? :D . @ahile ti-a stat post-ul lui in cap ? Link to comment
edy105 Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 Sal http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=416642 wizz 110FF pentru cei interesati, scuze.. Link to comment
BijuuMode Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 Orez dar tu nu ai b*t? :-? Off dau 2 inv pe flielist free (datimi email doar de gmail ) pe privat pm. Link to comment
orezExpandat Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 Orez dar tu nu ai b*t? :-? Off dau 2 inv pe flielist free (datimi email doar de gmail ) pe privat pm. Ba da am,dar nush unde sa ii pun sa bata,sau daca merita sa ii pun...is 110 si sp'uri am destule.Astept sa bage marti update si atunci ii pun la bataie. :) Link to comment
BijuuMode Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 (edited) Orez dar tu nu ai b*t? :-? Off dau 2 inv pe flielist free (datimi email doar de gmail ) pe privat pm. Ba da am,dar nush unde sa ii pun sa bata,sau daca merita sa ii pun...is 110 si sp'uri am destule.Astept sa bage marti update si atunci ii pun la bataie. :) bagate si u in zeama cu astea din guild :)) ca de marti o sa se faca party 24/7 (de isi permit astea sa stea is egy,polonezi etc in guild toti cu $$) Offf: mai am o invitatie dacaaveti deja cont pe filelist nu imi cereti ca o sa luati disabe pe ambele) sory de 2xpost (R_Superstar sa dai edit si sa le unesti.) Greetings Silkroaders, We, Joymax, are pleased to announce that 'Legend 8: Mysterious Temple of Jupiter' is going to be updated on August 2nd. We would like to present the following information about the update's contents and events. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- [Update Contents] Content 1 : Max level is increased to 120 The level cap for all races in Silkroad is increased. New skills are added as the level cap increases for a more improved and dynamic battle. Character Lv./Skill Cap Raised * Character Lv.: All races Lv. 110 -> 120 * Skills: New/reinforced skills added for each skill class. Skill Mastery Level Cap Raised * Chinese: Lv. 330 -> 360 * European: Lv. 220 -> 240 Content 2 : New Hunting Grounds and New Dungeons with Normal, Advance, and Expert difficulty level - The Temple of Jupiter : 106Lv ~ 120Lv - Hall Of worship : 106Lv ~ 120Lv - Zealots' Hideout : 111Lv ~ 120Lv Content 3 : Better and more challenging AI for the new Unique monsters - Jupiter can cast powerful wind and lightning magic. - Yuno can cast a variety of powerful nature magic. - The Earth's strength is just as immense as its size. - Baal uses tremendous physical, magical, and summoning attacks. - Bablion specializes in powerful black magic and a variety of summoning spells. - Zielkiaxe is highly agile, and uses a variety of status ailment attacks including weakening and curses. Content 4 : A huge amount of new quests and monsters ---------------------------------------------------------------------------------------------------- [Event] On the official launch of Legend 8 Mysterious Temple of Jupiter we invite you to unravel the mysteries within the new Dungeons, participate on the events and get rewarded. * Event period: August 2 ~ August 30, 2011 (4 weeks) 1. Call for level 112 We invite you to take the challenge of reaching level 112 before the end of the event. Special item awaits those who will be able to surpass this challenge. 2. Post your screenshot and receive rewards Take a screenshot of the Legend 8 new dungeons and monsters and post it at the screenshot bulletin board for the event. Best screenshot that will be chosen will be rewarded an exclusive item. 3. Heroes of the past! Come back! Jupiter is waiting for you! Legend 8 update welcomes back users who haven't been logged for a long period of time. Now is the chance to come back and get premium items by just logging in during the event period We will be looking forward to provide and ensure our players the exciting new changes brought by the "Mysterious Temple of Jupiter" update on August 2nd. For more information about Joymax and the "Legend 8: Mysterious Temple of Jupiter" update, please visit the official website. Off: inv au fost date.:) Done. :) Edited July 31, 2011 by Random Hero Link to comment
orezExpandat Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 HA, ce chestie faina e si temple asta: poti sa mergi ca thief si sa farmezi.Acuma am lasat si eu sa farmeze.Cate sp ati farmat maxim intr-o zi? Unii de la mine din guild zic ca si 50k sp dar nu cred ca e posibil asa mult,intr-o zi :| . Link to comment