Jump to content
silversky

Ati avea curaj sa luptati intr-un razboi?

Ati avea curaj sa luptati intr-un razboi?  

361 members have voted

1. 1. Ati avea curaj sa luptati intr-un razboi?

• Da
      154
    • Nu
      65
    • Nu stiu,depinde de circumstante
      142

Recommended Posts

Posted

Cred ca da...cu toate ca sunt de parere ca violenta nu rezolva niciodata nimic, si nu vad rostul razboaielor. Se presupune ca am trecut de stadiul in care trebuie sa ne luptam pentru ce ne trebuie :|

Make love, not war tongue.gif

Posted

Da,in caz de razboi conventional si pt. o cauza dreapta as lupta.

In caz de razboi nuclear,bacteriologic sau chimic(N.B.C)nu cred ca si-ar dori careva sa lupte.

Posted

dc nu? inca mai am simtul aventurii si a pericolului - dar nu in sensul de a merge pe bicicleta printre masini cu 15 dioptrii la ochelari (vezi reclama)

Posted

Poate intr-un razboi psihologic ... 0.000000001% sanse sa mor pe acolo sunt si asa prea mari. Ma ocup singura de asta, nu am nevoie de ajutor extern.

Posted

off topic : pfff da ii iau ca la cs cu ak biggrin.gifcool.gif si la sf cu cutitu pe la spate ( sau facaletu nush ma mai gandesk are dmg'u mai mare )

Logik k nu. Stau in casa si arunc cu caramizi in inamici

on topic : NU box.gifbiggrin.gif

Posted

depinde de circumstante..

de buna voie si nesilit d nimeni NU... dak as avea de ales intre war si ..stiu eu puscarie dontknow.gif m'as baga la o bataie

Posted

Eu chiar as vrea sa lupt intr-un razboi. M-am gandit de multe ori cum ar fi. Armata nu am facut-o din cauza ca m-am dus la facultate asa ca ar fi cam interesant, oricum ce e la noi in armata e mai multa f....e decat recrutare pentru un eventual caz de razboi.

Oricum o sa murim odata, dc sa nu murim luptand pentru ceva nobil: libertate/pace/anti-terorism/dreptate!!!

Mai demult m-am gandit si la Legiunea Straina dar un prof mi-o povestit despre un prieten de-al lui ce a patit acolo si ca nu a rezistat ... oricum nu asta m-o speriat, ci sunt cerinte enorm de mari, nu ajunge oricine acolo.

Posted

Nu shtiu :) ...depinde de circumstante ... si deasemenea de ce fel de razboi ;) ...daca e sa ma lupt ca pe vremea lu` Pazvante corp la corp ...poate nu as risca (daca as avea de ales :P) ...dar razboaiele din ziua de azi mi se par mai ok ..chiar daca mor si acum oameni...macar nu asa de multi si riscul nu e chiar atat de mare :) ... ash prefera sa fiu pilot :wub: ..:D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...