Jump to content

Potco

LinkManiac
  • Posts

    1,025
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by Potco

  1. @Lancelotin perioadele alea de glorie, samp-ul aduna mai mulți playeri pe un server decât restul serverelor la un loc. 🙂

    @41nd pentru ce sa aducă dovezi daca asta o stim cu toții? Nu zic ca nu au făcut nimic in trecut(managerii), poate au meritat, dar in momentul asta, activitatea pe forum este nula, absolut NULĂ, TE COMPLACI VAZAND ASTA? 

    • Like 1
  2. @DeTheta exact ce am spus, ar fi niște oameni care sunt dispuși sa ajute, sunt dispuși sa aloce timp sau bănuți, e nevoie de amândouă in proiecte, dar vezi, nu se vrea de sus... Si pacat, Linkmania este un brand, are potențial de promovare, dacă vorbim pana in anii 2020, când vorbești de Linkmania pe plan de comunitate, o spui cu respect...

    Ar mai fi oameni care nu ar spune nu, @MuTechGuy, @Dumnezeu, @Sevraj, @Zergyu sunt doar câțiva, oameni cu potențial..

  3. @Sevrajbravo bro, ai pus punctul pe i direct, i-ai tăvălit constructiv pe toți.

    Cat despre ce ai spus tu in live ca sa preiau eu rolul, da, sunt dispus sa aloc bani și timp comunității, si când vorbim de bani, nu vorbesc de 10 euro pentru host și 5 euro pentru promovare, știi bine când am deschis CS-ul ca veniseră youtuberii care erau în trend la vremea aia, Priuta și Neveu si nu au venit pentru 5 euro.(Priuta aia de era cu "salveaza-ma Potco" când jucam CS:GO cu tine și @SenSei.) 😂😂

    Da, as accepta dupa ce as vorbii cu persoane care stiu ca sunt capabile sa ducă serverul unde a fost sau mai bine, persoane pe care te poți baza ca pot extinde o idee, pot scoate maximul din orice. Atunci da.

    Cat despre ce se poate salva, @41nd a fost activ și habar nu am daca macar si-a pierdut timp sa citească ce am scris noi aici.

    Nu sunt oo sa ia @41nd cateva persoane care crede el ca sunt ok, sa așeze lumea intr-o seara, când au o ora libera, intr-o conferinta pe TS, pe Discord si sa vadă cum pot salva ceva, ce proiecte ar fi pe termen scurt și mediu(de viitor nici nu se poate discuta în momentul de fata), ia, strange o echipa cu, cap, cu voința, dupa ce ai pus in picioare un server, cu aceeași oameni te poți extinde, ba un cs, ba un minecraft, avem doi oameni care au crescut foarte mult pe Youtube la partea de minecraft, doi foști admini aici(Costin și Ovidiu), nu ar spune nu la o mana de ajutor, il cunosc pe Costin, e un băiat inteligent și în același timp foarte educat, sunt sigur ca am gasii oameni pentru un server Rust sau orice altceva, asta ar trebuii sa facă 41nd, nu sa lase la izbeliște managerii care sunt acum, sa pună doua emoji-uri si rank-uri. Server de RageMP, in momentul de fata doar 3 servere românești din care se fac foarte, foarte mulți bani, are potențial, mt mai bun decât fivem. Idei gratis va dau.

    Nu merge ca suntem in 2022, ca lumea nu se baga, ba se implica, se implica din cauza ca oamenii astia ce au format o comunitate în ultimii 18 ani, au rămas cu multe amintiri placute, cu prietenii strânse, nostalgie, si da, s-ar implica fiecare cum poate, pe aria lui de cunoștințe. Aveți RDS-ul, puneți mana la munca, dezvoltați si investiti putin timp, sa vedeți cand dati roade cum o sa puteți cere alte privilegii celor de la RDS, e o companie mare, pentru ei sa investească 1000 de euro lunar sau sa ofere beneficii, e absolut nimic, bani de cafea.

    Faceți chestiile cu, cap, ca nu sunteți axelutz, arătați ca sunteți peste medie.

    • Like 1
  4. Ehe... @SenSei. pana nu se schimba partea administrativa, comunitatea o sa moara încet și sigur. 

    S-a format o caracatița ca și în politica, pe care cu greu o mai dai jos, chiar dacă suntem de ani buni aici, nu avem nici o putere.

    Imi aduc aminte de perioada CS:GO, cat ajutor am avut, nici măcar un thumbnail pe forum nu s-a pus, cu toate ca am plătit promovari si a fost fluxul cel mai mare de înregistrări de membrii noi din ultimii ani.

    Sa mai aduc aminte și ultima încercare cu @Sevraj, @Zergyusi @MaRyUsS.cum am fost înlăturați? Cand oamenii astia 3 au reușit sa atingă numărul maxim de jucatori 300/300? 

    Serios, nu inteleg de ce va mai țineți funcțiile, începând de la @41ndpana la ultimul moderator, va pune bine la CV sau aveți ceva la salar? Voi chiar nu vedeți ca ati distrus comunitatea? O comunitate care la un moment dat, a fost intr-o publicatie intr-o revista cu renume.

    Sigur ca @IceMan si @vrazvanîși plang munca depusa de ei pentru a crea asta. 

    Pacat. 

    Apropo @freezeRsau care a șters cealaltă postare, din respect pentru oamenii de la sa:mp, nu o faceți din nou, demonstrati ca aveți oua și va doriți binele comunității.

    • Like 15
    • Sad 1
  5. On 5/18/2022 at 2:28 PM, heineken said:

    eu mereu am luat pe pile fara sa citesc regulamentul.. 😞 

     

     

    nu l-ai prins tu pe soulseeker cand faceai ture de area 41.. vai de curul tau

    Poate uiti ca si in NG la mine au fost unii de au facut ture de Area 51 cu m4 in mână. 

     

    😁😁

    • Haha 1
  6. On 8/26/2020 at 10:05 PM, Frank said:

    Salut,

    Îmi cer scuze dacă creez confuzii sau altele dar aş dori să întreb de ce foştii membri ai staff-ului care chiar au pus o piatra în zidul comunitatii au fost trecuti in grupul de "LinkManiac" iar cei ce au fost in functie 1-2 luni maxim li s-a oferit functii de "ex-staff" "Alumni" , etc.

    Un mic exemplu, @Potco  ,@Need, @qwertz0r, @nemo si alti (se poate verifica in topicul de la GTA intern), au fost trecuti in acest grup chiar si cu helper. 

    Am fost moderator in tot acel timp cu @qwertz0r si s-a intamplat ca ambii sa ne lasam de joc in aceasi saptamana. 

    Iar spre exemplu eu ca Moderator pe GTA mai bine de 5-6 lumi am fost trecut "LinkManiac", pentru mine este indiferent, dar as vrea sa stiu motivul. 

    Se poate verifica istoricul functiilor in topicul de la GTA. Cred ca cei mai inalti in functie au acces.

    @41nd @Kitte 

    Scuze ca intervin dar eu nu am grupul din cauza funcțiilor de pe GTA. 😁

    • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...