Jump to content

smokeRR

Forumist
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by smokeRR

  1. Lancelot - last visited 26 Septembrie

    Just - last visited 10 August

    adrian - last visited 24 Noiembrie 2021 (probabil ca la el inca nu s-a schimbat anul, el a ramas inca in 2021)

    Acesti oameni reprezinta si conduc comunitatea Linkmania. Activitatea zilnica a celor care au condus sectiunea de SA:MP probabil ca nu era destul de satisfacatoare. Sa va fie rusine celor care inca detineti functii degeaba, doar de dragul amintirilor. E momentul de o curatenie GENERALA, iar in momentul de fata cea mai buna curatenie este aceea pe care o incepi din varful piramidei. @41nd poate te intereseaza si pe tine activitatea oamenilor tai din staff. Am incercat sa iti usurez munca prin a evidentia ultima logare pe forum a respectivilor.

  2. Incep prin a spune ca in momentul de fata imi este scarba sa mai accesez acest forum, iar asta se datoreaza in mare masura conducerii, o conducere toxica, pe care nu o inteleg de ce trage cu dintii de aceste functii.

    @41nd ce faci tu ca si reprezentant(ADMINISTRATOR) al aceste comunitati? Verifici activitatea MANAGERILOR? Verifici magariile pe care le fac acestia? 
    @Kitterolul tau in aceasta comunitate care mai este? Nu oferi nici-un ajutor constructiv cand vine vorba de proiecte, nu reprezinti vre-un proiect anume, activitatea ta pe forum tinde spre 0.

    @freezeRtu ce mai cauti aici? ti s-a oferit acea functie din dorinta de a deschide un nou proiect ce viza sectiunea SA:MP, ai abandonat proiectul, dar ai ramas cu functia..raman confuz. Ti-ai batut joc si mi-ai sters contul activ in aceasta comunitate inca din 2009, chiar daca “sefii” tai ti-au ordonat sa nu o faci, asta denota ce caracter josnic si infect poti avea. Aici vreau sa imi raspunda @41nd si @Kitte, bineinteles, daca au placerea si vor sa demonstreze ca sunt demni de functia pe care o detin, cu ce l-au tras la raspundere pe acest indivind pentru faptul ca mi-a stes contul fara nici-un inident, ci doar din ura si dusmanie pentru faptul ca noi am reusit sa ridicam la un anumit nivel acel server. 

    As putea sa ii enumar aici pe toti cei care fac parte din staff, dar nu mai are rost, efortul lor depus in cadrul acestei comunitati reflecta locul unde se afla aceasta comunitate in momentul de fata, adica la pamant, si cu siguranta acolo va ramane cat timp ei vor face parte din conducere si nu vor da credite persoanelor ce isi doresc cu adevarat sa se implice in dezvoltarea comunitatii( @Aka ).

    Sfatul meu pentru intregul colectiv (SA:MP), daca cumva acest topic va fi sters si nu se vor primi raspunsuri concrete la toate intrebarile, va propun sa uitati de aceasta comunitate, va pierdeti timpul degeaba.

    Va salut cu stima, caci respect nu meritati!

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...