Jump to content

Rothschild

LinkManiac
  • Posts

    2,699
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    73

Posts posted by Rothschild

  1. La 21.03.2024 la 18:43, Liviubaws a spus:

    Abia astept sa va bag la bulau 👮‍♂️

    Stai cuminte că "National Guard, oriunde oricând suntem mereu pregătiți" ! 😏

    La 22.03.2024 la 13:31, Ionut a spus:

    Salutare!

    Felicitări, fak “you”!

    Nu mă așteptam la tine dar ai făcut o mișcare frumoasă, era și timpul, mai bine să nu se mai piardă timpul și să dea acceptul  @41nd 

    Cu puțin noroc poate își revine toată comunitatea, este o activitate destul de “moartă” de când nu avem server de Samp…

    Cand eram eu renumit pentru asta, tu fugeai de bau-bau(baws) :))

    Yakuza încă te mai caută pe turf... 

  2. La 30.04.2023 la 18:02, FuK a spus:

    Salut,

    O sa va tinem la curent in legatura cu progresul nostru, nu o sa facem nici o cerere de proiect pe forum pana cand nu avem GM-ul si panelul puse la punct, nu cum s-a intamplat pana acum... cereri de proiecte pe forum, galagie mare aici pe forum si pe partea de scripting nimic..

    ❤️❤️❤️❤️

    • Love 1
  3. La 17.11.2022 la 10:54, kamikazee a spus:

    Mi-ati sters V.I.P-ul.... Ati uitat ca D.N.B SUNA BINE.

     

    Pacat. Sper ca toti oamenii cu care m-am intersectat prin comunitatea asta sa reuseasca tot ce si-au propus 🙂 Ne-am trait o bucata din viata impreuna, asa ca mult succes tuturor!

    Măcar am rămas cu amintirile și cu amprentele lăsate pe aceasta comunitate, nici acum nici in 100 de ani nu or sa facă ceea ce am făcut noi acum 10 ani 😒🙏

    • Upvote 2
  4. La 09.05.2022 la 23:13, Frank a spus:

    Dar trebuie implicare din partea persoanelor capabile, care stiu sa ghideze Linkmania, serverul asta niciodata nu o sa mearga inainte fara persoanele lui. O conducere noua niciodata nu o sa faca nimic. E ca si cum ai lua un copil si i-ai da o alta mama.

    Aici sunt de acord cu tine 

    La 10.05.2022 la 8:27, Babur a spus:

    Asta e problema la majoritatea de pe linkmania, toti va ganditi la trecut.Ce a fost, a fost, acum urmeaza ceva nou si cum am mai spus, eu chiar imi dau tot interesul sa fac acest server, care sa aiba jucatori si sa fie placut jucatorilor.

    Vreau mai multa implicare din partea jucatorilor dar si a staff ului linkmania, daca ne imobilizam macar 10% din comunitate tot reusim sa facem ceva frumos, dar observ ca mai bine spuneti ceva negativ legat de server(ca nu merge, ca nu va mai merge), de ce sa gandim asa?

    Eu zic mai bine sa dati un sfat constructiv pentru server si sa va imiplicati cat puteti si cat va permite timpul dacat sa va exprimati niste frustrari din trecut.

    Nu stiu ce administratori a avut serverul in trecut dar eu nu sunt ca acele persoane, sa dau inapoi pentru niste motive proaste, toti din trecut(cum va place), doar s au folosit de numele linkmania ca sa isi deschida dupa o comunitate de sa:mp, asta ca tot laudati unele persoane din trecut..

    Multumesc 😁

    Din experiența ți-o spun, stiu ce înseamnă sa administrezi LinkMania și ți-o spun prietenește. Este foarte greu, implica foarte multă implicare timp și banii ( foarte mulți) Peste 80% dintre noi, jucătorii vechi nu mai au timp pentru SA:MP mie personal mi-ar plăcea sa retrăiesc momentele de altădată însă consider ca este aproape imposibil ca serverul LinkMania sa mai fie ce a fost odată. Uitate la secțiunea de MU online ( acum 10 ani  LinkMania deținea cel mai populat server de MU online din România 

  5. La 31.01.2022 la 16:16, Roxor a spus:

    Tind să cred că am ajuns să trăim o telenovelă pe această secțiune, tipic Acasă TV. Mă joc de pe la începutul lui 2012 pe această comunitate, aveam vreo 10 ani la acel moment. V-aș plictisi la cât aș putea să vă povestesc. Acele vremuri nu se vor mai putea întoarce. Nu este vorba doar  despre istoricul comunității, istoricul conducerii, ci pur și simplu era vorba despre acei tineri care nu aveau griji, problematici asupra viitorului sau chestii de genul. Veneai de la liceu/școală, mâncai ceva și te puneai la calculator "să stai câteva ore", acele ore devenind 5-6 chiar. Nu spun că majoritatea playerilor trăiau asta, au fost și încă vor mai fi acei jucători "bătrâni" care frecventează acest joc de dragul amintirilor. 

    Erau mult mai simple acele vremuri, nu-ți doreai atât de multe sisteme pentru a avea un motiv să joci pe vreun server, posibil să-ți fi dorit numai o mașinuță, o casă, să simți și tu acolo că nu ai stat degeaba atâtea ore, dar astea le obțineai muncind la job. Intrai într-o facțiune, stăteai câteva luni pentru a avea un rank cât mai mare, după care intrai în alta unde era totul mai complex, nu trebuia doar să te plimbi cu ambulanța și să întrebi lumea dacă vrea /heal :)) 

    Toate astea s-au pierdut cu trecerea anilor. Au fost ani buni în care acest server s-a menținut pe linia de plutire, nu conta cine administra serverul, ci pur și simplu revenea datorită unor situații din viața reală, cum a fost acea perioadă în care se instaurase acel lockdown. Erau 300 de playeri, puteam să fim măcar 60-70 constanți la ora actuală, dar au intervenit niște orgolii sau păreri cu totul diferite față de ce dorea sau voia fiecare, ori se trezea vreun Haplea să ia totul. 

    Nu mă dau mare administrator sau fondator al unui server. Se putea continua lejer câțiva ani cu același GM, aceeași bază de date, dar conta mult să fie înțelegere între acele micuțe bisericuțe/tabere. Se puteau face bani în continuare, se putea să ne revenim și să nu mai fim niște invidioși/frustrați pe niște pixeli, se putea să devenim o comunitate unită, ș.a.m.d

    Toate astea sunt de domeniul trecutului, am rămas doar cu acel "Se putea". 

     

    In acele vremuri jucai de plăcere, însă acum lumea se joaca din dorința de a se afirma cât mai mult … atunci trăiai jocul din plin, legai prietenii strânse etc…

    Vremurile de atunci au apus de mult ! 

    La 04.02.2022 la 1:16, Sarbu a spus:

    Salut, eu nu sunt asa vechi cum sunteti voi dar vad ca toti o spuneti de faza cu sevraj si etc. Eu din ce-am inteles de la baieti apogeul linkmania a fost cand era sevraj si cu "inteligentul" de spoker pe treaba, asta fiind in carantina si au fost undeva la 300 si ceva de playeri. Prin perioada aceea eu m-am apucat de server si vreau sa va spun ca nu mai vazusem asemenea activitate pe un server cu asa putine sloturi din 2013. Din punctul meu de vedere nu a fost conducerea de vina cu adevarat, playerii frate, oamenii, noi stricam intotdeauna ce este frumos 😞 Pacat, mi-a placut serverul asta, mi-am legat si niste prietenii si am cunoscut cativa oameni minunati chiar daca a fost intr-un timp atat de  scurt. 

    Chiar dacă orgoliul nu ma lasă sa o spun, într-adevăr “tembelul” ăla de Sevraj chiar a făcut o treaba buna ! Însă au fost mai mulți factori ce au influențat negativ serverul de samp indiferent de conducere, întodeauna lucrurile au degenerat și au luat o întorsătura tragica .. 

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...