Jump to content

PePe

LinkManiac
  • Posts

    2,694
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    46

Posts posted by PePe

  1. Salut la toti baietii batrani si grei, legends will revive 😎
    Sus Linkmania 🏅

     

    Acum 12 minute, Rothschild a spus:

    Care este IP serverului

     

    Gasit pe Discord - 188.212.104.42:7777

    • Love 1
    • LinkMania 1
  2. Acum 15 ore, smokeR a spus:

    Poate ca in acest moment domnii “imbracati” in rosu isi vor dea seama care a fost motivul pentru care @Sevraj te-a sanctionat atat pe server cat si pe forum. Limbajul folosit de tine in aceasta sectiune publica dovedeste cele intamplate in trecut.

    @Claudiuu @Kitte

    Nu cauta scuze.

    Vad ca o tot tii asa, ca nu m-a sanctionat degeaba. Unde e dovada pentru care am primit restrictie forum/panel/server? Pentru ce sa dezgropam subiecte? Nu mi-a convenit ce face ala, l-am denuntat cu dovezi, pa. Pentru ce mai dai pe forum pe aici? Nu va merge serveru’ de apartament? Hai, valea de pe Linkmania.

  3. Acum 11 ore, filtzeR a spus:

    Mult succes atunci. Cand o sa vezi cate probleme vor fi, atunci poate iti vei da seama ca trebuie sa fie si cel putin o persoana ce a fost in staff intr-o functie mai mare care știe ce înseamnă LM. Asa a procedat si vechea conducere la început, au renegat veteranii (ToV power) crezand ca vor da lovitura cu generația noua si plina de basini, dar ce sa vezi, tot veteranii au ramas in final si tot ei vor ramane. 

    Si pana acum crezi ca a fost cineva platit pentru asta? Nu dragul meu, tot pro bono s-a făcut totul, pentru "binele serverului". Iar cu cei noi stii care e faza? Dupa ce se recruteaza helperi si lideri, se lasa de server. Diferenta este, ca veteranii care se agata de functii ca intr-un partid politic, cum spui tu, tot raman pe server chiar daca li se respinge o cerere.

    Ba tu esti ultimul prost, baiatul vrea sa faca ceva si tu ii zici de clanu’ tau clandestin 🤦🏻‍♂️😂

    • Like 1
    • Haha 1
  4. Am fost lider pentru ca mi-au dat baietii care se ocupau, tu aveai doar functie, nu tu mi-ai dat. 
    “Frumoase” vorbe aici in public, @41nd el mi-a dat restrictie pentru ca am zis o parere scurta ca se duce in jos serverul, iar el uite cum vorbeste, cum e balanta asta?

    P.S: sevraj, am luat liderul ala prea pe merit si pe activitatea enorma a factiunilor ce o detineam alaturi de baietii buni 😉, refuzand gradul de admin(nu cu admin mentineam activitatea, ci cu functia de lider).

  5. Te contrazic, am fost peste masura constructivi si am adus solutii, contra a fost tot sevraj, dovezile sunt pe forum cu zecile pe pagina de “sugestii”! De ce vorbesti in necunostiinta de cauza?

    Cine se crede veteran si ia peste picior generatia noua? Eu nu am vazut vreun caz! Si ce ai vrut sa zici cu “v-a lasat sa luati functii” ? A luat cine a dovedit ca merita, exemplu de alt abuz si manevra sunt eu, care am fost scos din functia de lider pe motiv ca “a folosit injectie cand fugea de cops” wtf!? Asta s-a folosit de cand e serveul din 2008, nu era nici un regulament, facea parte din joc... 🙂 

    P.S: ai vazut generatia noua “luata peste picior de veterani” cat sunt in IRC spre exemplu? Ca au fost ajutati de Roth si Pabu, toti au sanse nu? Ai vazut cati aveam in clanul Old School Team de i-am invatat sa joace si rupeau “veteranii” din alte clanuri? A stai nu ai vazut asta, ca tu nu ai timp de joc, intri doar cate o tura sa faci caterinca pe /wt

    Nu mai vorbiti in necunostiinta de cauza.

    • Like 1
    • Haha 1
    • Burn 1
  6. Cum poti sa scrii prostiile astea smoker :)))cati s-au lasat din cauza mea sau a factiunii mele(IRC) tu te auzi? Jucatorii lasati sunt aia restrictionati de sevraj, uita-te pe canalul meu ca am 300 de video cu factiunea IRC si departamentele, numa’ astea au tinut serverul activ si cati jucatori nu au video de genul,  dar s-a intors sevraj sa strice tot, jalnic. Cum poti sa zici ca ai avut incredere in el...?

    A stai, noi suntem aja care jucau cate 14ore si voi intrati seara jucati 30minute si va bagati din admin tot ce trebuie si incurcati joaca la baieti, abuzuri... de ce s-au lasat atatia, dau de ce au inceput sa acuze si sa injure jucatorii pe sevraj? Crezi ca degeaba asa? O stii si tu, dar e normal sa ii tina si cineva partea.

    • Upvote 1
  7. Nu te mai chinui sa scrii basme de 2 pagini!

    ”un individ injura un coleg si spune ca sevraj e de vina” te te chinui sa faci penteu server ceva? Ce? Sa vinzi ai sa faci manevre pe bani reali, bani care se duc in buzunarul tau.

    Nu o mai lungi!

    P.S: “indivizii” primesc restrictie pentru ca dau lucrurile pe fata 😁

     

    Nu stiu de ce te-au primit inapoi dupa ce ai facut si in trecut, in momentul de fata este aceeasi situatie, nu o mai da in basme.

    Acum 1 oră, Claudiuu a spus:

    Asta este relevant pentru tine, daca ne cunosti sau nu? insemna ca opiniile noastre nu sunt relevante doar din cauza ca nu stii cine suntem, ce dovezi mai vrei sa ti se aduca? nu iti ajung alea care au fost deja aduse? 

     

    • Like 1
  8. Acum 6 ore, zReloaD_69 a spus:

    Intrebarea mea este ce sens au discutiile de pe discord/youtube? Sanctiuniile se dau pe samp pentru ce se intampla pe samp =)))))))

    Pentru ca el face asta!? Sanctioneaza si daca scrii ceva de el pe yahoo🤦🏻‍♂️ Asta e ideea, noi suntem batjocoriti pe unde se apuca, dar daca e invers el da direct restrictie.

    O stii si tu ca esti vechi, ai fost patit, dar acum v-ati imprietenit.

  9. Acum 13 minute, Claudiuu a spus:

    Pentru cine are o opinie de impartasit, o sa va rog sa va pastrati o anumita decenta cand postati, fara vulgariti, poze "obscene" care incalca regulamentul forumului, aici nu este free-chat, discutam doar ce este de discutat si atat. 

    Cred ca a vrut sa arate doar “cat de apreciat” e  de jucatori domn sevraj pentru actiunile lui.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...