Jump to content

freezeR

Alumni
 • Content count

  2,054
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2,168 Popular în Comunitatea LinkMania

About freezeR

 • Rank
  =================
 • Age 19

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Relationship
  In a relationship
 • Country
 • Location
  Focsani - Bucuresti
 • Internet from
  Telekom RO
 • Age 19

Recent Profile Visitors

10,911 profile views

Mood

 • satisfied.
 • Currently Feeling satisfied.
 • Age 19
 1. Demisii School Instructors

  Nick: freezeR Rank: 1 Motiv: Nu ma regasesc aici.
 2. Discutii School Instructors

  Nu pot ajunge la sedinta deoarece la 18 plec la Bucuresti, pe la 10 voi posta si activitatea cand ajung, multumesc frumos.
 3. Materiale si Droguri

  Nu am stiut ca primim take mats si take drugs la Supermachy si am ramas fara ele, se pot restitui va rog frumos? Aceasta este ultima poza cu /stats, se pot verifica logurile, nu am facut nimic cu ele, am primit take la event... https://i.imgur.com/B5X9jfY.png
 4. Sugestie MP

  O data ce ai ales sa devii cop iti asumi acest lucru, ai avantaje si dezavantaje, eu cred ca nu e oki 10 rob = 1 diamant, iar punctele rob le poti folosi oricand, insa mission point-urile sunt inutile o data cu terminarea listei de misiuni
 5. Sugestie MP

  Din cate ati vazut acum sistemul de misiuni functioneaza pe baza de mission points, o data ce am terminat (sau nu) lista misiunilor, mission point-urile se strang acolo, propun sa le putem vinde, iar daca din misiuni primim bani, rp, diamante, propun sa putem vinde in fiecare luna maximum 100 MP = 3 diamante / 10 rp / 250.000$ (fiecare alege ce sa primeasca)
 6. Raport activitate School Instructors

  Nume: freezeR Rank: 1 Poza /stats veche: Poza /stats noua: Ore jucate: 11 Activity points: 11
 7. Eram intr-o misiune "Off Road" si-mi explodeaza vehiculul langa un checkpoint, am coborat repede si dintr-o prostie am intrat fara vehicul in acesta . Am terminat misiunea fara vehicul in ciuda faptului ca nu ar fi trebuit sa-mi ia checkpointurile o data ce nu eram intr-un vehicul de tip off road.
 8. Sugestie Parc Auto pentru Vanzarea Masinilor Personale

  Indiferent de locatie, ar trebui adaugata si o functie "Vechicle MOTD" si printr-o comanda sa putem seta detalii despre vehicul. Iar cand un jucator doreste sa mearga in parcul auto ca sa isi aleaga un vehicul, pentru detalii cu privire la vehicul ales urca in acesta si ii va aparea detaliile pe care le lasa vanzatorul de exemplu "Supergt 1324 km , pret 900.000$". Asa va fi mai usor pentru achizitionarea unui vehicul deoarece nu trebuie sa mai stai sa mai cauti proprietarul pentru detalii.
 9. Problema Login (nerezolvata)

  Acum e ok, multumesc frumos, am reinstalat SA-MP.
 10. Problema persista incontinuare, nu inteleg de ce topicul meu a fost inchis si mutat la "Probleme rezolvate" cand in primul rand nu a fost problema rezolvata si eu nu am primit un raspuns sa stiu si eu ce se intampla. Mentionez ca incerc sa ma conectez de 2 zile si nu merge. Am probat sa nu fie de la mine , m am conectat la LMRP fara probleme, astept si eu un raspuns.
 11. Discutii Grove Street

  nici pe @LoveLess
 12. Bug Login

  Nu ma pot loga la server, de la inregistrare nu m-am putut loga. Functioneaza comenzile gen /report /stats insa imi apare ce se vede in imagine. L-am anuntat pe @Zergyu si a incercat si el sa-mi dea respawn, jail, invite si deasemenea nu a functionat absolut nimic, mi-a spus ca atunci cand vorbeste cu mine ii apare ca sunt AFK. Tin sa mentionez ca de 3 ori am incercat sa ma conectez la server si aceeasi problema am intampinat-o. Nu functioneaza nici o functie din cele care apar in ss "<<" ">>" "spawn". https://imgur.com/rWdS9LO https://imgur.com/rWdS9LO Update: Un prieten si-a facut cont fara probleme dupa ce eu am intampinat aceasta problema si am incercat din nou sa mi fac cont cu alt nume, deasemenea la fel, aceeasi problema.
 13. Discutii Grove Street

  Da, eu. @MariusDMS
 14. La multi ani Sevraj!

  La multi ani, sanatate, fericire si toate cele bune!
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×