flakyn1 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 As vrea sa ajung in Anglia ca sa ma uit la meciurile lui Manchester United si desigur sa vizitez tot ce se poate.
yBFdetroit Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Am fost in cateva tari, dar pe langa acelea, as dori sa vad Finlanda si Portugalia.
parkour13 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 in Marea Britanie pt ca nu am fost sau Franta dar acolo am mai fost ...
Theodor Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Marea Britanie. As avea multe de invatat de la englezi
Greeny Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 In Olanda,prima oara am mers cu tata la 17 ani,am lucrat pe o ferma de flori din Prinsenbeek,foarte bine platita,patronul de acolo accepta doar romani si polonezi deorece spune el ca lucra bine si ieftin,am fost vreo 5 romani si 6 polonezi,dupa aceea cand am facut 18 ani am mers singur,lucrez acolo de 3 ani ,in fiecare an timp de 3 luni(iunie,iulie,august),tot acolo am cunoscut si o fata,cu care is de 3 ani impreuna,ea e olandeza,eu roman.De la ea am invatat si olandeza destul de mult,la fel cum a invatat si ea de la mine romaneste. Deci da as fi votat Olanda daca era,dar nu este. Nu vreau sa traiesc acolo din simplul motiv ca drogurile si prostitutia sunt legale,nici nu ma intereseaza,Olanda si tarile nordice sunt clasate cele mai sigure tari din Europa. Va salut :tiphat:
Guest Slowboz Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Marea Britanie dar cel mai mult vreau sa ajung in Texas .
Svastik93 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Am fost in cateva tari dar as vrea sa ajung in Marea Britanie sau Rusia,asa ca votez prima Marea Britanie :right:
DrSpeed Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Germania,deoarece este tara cu cea mai tare economie,cu cele mai bune masini si cele mai tari autostrazi.Spania si Anglia ar fi urmatoarele destinatii pentru mine:)