Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

pai cum sa bagi bani in mining o_O ?

Omg , nu prea m'ati inteles , a baga bani in mining - a merge la ah , a cumpara ore si a incepe sa smeltezi -_-

EDIT:

pe ce sa cresc un hunter (gear praf ) de la 70 la 80 , si un build daca imi puteti da , multumesc

Posted

am o problema cu wow, am reinstalat si aceeasi problema:

"File: .\Client.cpp

Line: 3103

file: signaturefile

WoWBuild: 8606"

daca stiti ce a-si putea sa fac

PS: am folosit repair si tot degeaba :|

Posted

am o problema cu wow, am reinstalat si aceeasi problema:

"File: .\Client.cpp

Line: 3103

file: signaturefile

WoWBuild: 8606"

daca stiti ce a-si putea sa fac

PS: am folosit repair si tot degeaba :|

ai sters wow.exe si dupaia repair ... ?

Guest RENEk
Posted

in sf. am omorat pe General ( ... ) . Dupa vreo 8 wipeuri , a venit si winul , yay ! Acuma sa vedem hardcore fail la yogg

Guest Acrono
Posted

daca joci pe un serverl high-full ca si populatie o sa ai probleme la crescut mining in outland,datorita INFESTATIEI numite DK ce e prin outland si toti merg pe Mining+BS (acuma poate nu-si mai face toata lumea DK dar acu 2-3 luni cam asa era).

Asa e si acuma ma... Eu tot nu sunt de acord cu rahatul asta. Pe toate serverele e full DK care rupe tot... Celelalte chr sunt varza pe langa un DK lucrat, orice ar fi...

Posted

in sf. am omorat pe General ( ... ) . Dupa vreo 8 wipeuri , a venit si winul , yay ! Acuma sa vedem hardcore fail la yogg

normal sau heroic?

noi cred ca am avut mai multe wipes la general... desi majoritatea din cauza lag + bugged clouds

Posted

Asa e si acuma ma... Eu tot nu sunt de acord cu rahatul asta. Pe toate serverele e full DK care rupe tot... Celelalte chr sunt varza pe langa un DK lucrat, orice ar fi...

cam chiulesti de la scoala .... inca ceva :D joci pe official :) ?

nu cred ca dk sunt cei mai buni :) :D, nu e niciunul cel mai bun :P

Guest RENEk
Posted

normal sau heroic?

noi cred ca am avut mai multe wipes la general... desi majoritatea din cauza lag + bugged clouds

heroic

ma enerveaza ca eu la general cam tot timpu stau in clouds . din cauza placii video (blocheaza jocu ~5 secunde) nu ma pot misca si vine noru :<

Posted

heroic

ma enerveaza ca eu la general cam tot timpu stau in clouds . din cauza placii video (blocheaza jocu ~5 secunde) nu ma pot misca si vine noru :<

doamne da ce placa video ai? Verifica driverele sa fie la zii, curata de praf , oricat de slaba ar fii si cu minimum system req. in instante ar trebuii sa mearga fluent.

Guest RENEk
Posted

doamne da ce placa video ai? Verifica driverele sa fie la zii, curata de praf , oricat de slaba ar fii si cu minimum system req. in instante ar trebuii sa mearga fluent.

e un 8600 GTS . stai calm nu e vorba ca nu poate sa duca , sau ca addonurile mele sunt prea high-req . am 2GB ram , nu e problema . Orice aplicatie fullscrean frameaza . Tind sa cred ca e de la win 7 . Am driveru la placa video last , special de win 7 .

Posted

la cate daily quests exista acuma nu e chiar asa greu sa faci 5k gold.

abia astept sa fac 80 (inca un lvl) si sa ma apuc si eu ca lumea de alte chestii, gen daily quests ptr gold :D

si inca o chestie: dupa ce ajung la 450 cu lw, vreau sa schimb skinning cu enchanting... merge? :)

Posted

abia astept sa fac 80 (inca un lvl) si sa ma apuc si eu ca lumea de alte chestii, gen daily quests ptr gold :D

si inca o chestie: dupa ce ajung la 450 cu lw, vreau sa schimb skinning cu enchanting... merge? :)

depinde de server in general mats de enchanting ( infinite dust , greater eternal essence ) se vand foarte bine .. pe serverul meu un stack de infinite dust e cam 90-100 g si e chiar usor de facut.. Pot sa spun ca o sa faci o groaza de bani din dailyuri + greenurile care o sa iti cada in timp ce faci dailyuri .. eu fac cam un stack de infinite dust la 2 zile si tot asa unul de greater eternal .. fara sa farmez nimic , cred ca cele mai avute meserii sunt mining + enchanting ( de lunea trecuta pana martea asta am facut 4000 g lejer , fara stres.. )
Posted

Eu urasc questurile...si cum la leatherworking am fost prea lenes sa sa cresc profesia, sunt skill low...am gasit acum vreo 2 saptamani o sansa nesperata de a face bani. Farmatul petilor. Cel mai aiurea a fost Oozling Disguise...am stat 2 zile in pestera din WPL sa-l farmez si l-am vandut cu mai putin decat am crezut din prostia mea bineinteles....1.500gold. Dar...partea buna e ca in 4 zile de farm, maxim cateva ore pe zi cu rogueul meu e ca plimbarea prin parc am farmat 5 Azure Whelping pe care i-am vandut fiecare cu 1000g minim. Asa ca...daca acum 2 saptamani aveam 800 de gold si priveam cu ingrijorare cum dau saptamanal in Ulduar cateva sute de gold usor pentru flask/food/potions si repairs...acum am aproape 9.000gold si sunt tot un zambet! :)