jas2jas Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 pai cum sa bagi bani in mining o_O ?Omg , nu prea m'ati inteles , a baga bani in mining - a merge la ah , a cumpara ore si a incepe sa smeltezi -_-EDIT:pe ce sa cresc un hunter (gear praf ) de la 70 la 80 , si un build daca imi puteti da , multumesc Quote
morTy Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Beast Master e cel mai bine , asa l-am dus eu pe al meu pana la 80http://www.wowhead.com/?talent#cAbGzxgRcuzgst0eVb Quote
Stef Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 am o problema cu wow, am reinstalat si aceeasi problema:"File: .\Client.cppLine: 3103file: signaturefileWoWBuild: 8606" daca stiti ce a-si putea sa facPS: am folosit repair si tot degeaba :| Quote
Shuriken Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 pai cum sa bagi bani in mining o_O ?simplu cumperi http://www.wowhead.com/?item=2901 si deja ai bagat bani :)) Quote
ChoWdeR Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 am o problema cu wow, am reinstalat si aceeasi problema:"File: .\Client.cppLine: 3103file: signaturefileWoWBuild: 8606" daca stiti ce a-si putea sa facPS: am folosit repair si tot degeaba :|ai sters wow.exe si dupaia repair ... ? Quote
Stef Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 am sters wow.exe launcher.exe si am dat repair si tot asa imi face :| Quote
Mamut Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 incearca cu un alt client, poate al tau e stricat... Quote
Guest RENEk Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 in sf. am omorat pe General ( ... ) . Dupa vreo 8 wipeuri , a venit si winul , yay ! Acuma sa vedem hardcore fail la yogg Quote
Guest Acrono Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 daca joci pe un serverl high-full ca si populatie o sa ai probleme la crescut mining in outland,datorita INFESTATIEI numite DK ce e prin outland si toti merg pe Mining+BS (acuma poate nu-si mai face toata lumea DK dar acu 2-3 luni cam asa era).Asa e si acuma ma... Eu tot nu sunt de acord cu rahatul asta. Pe toate serverele e full DK care rupe tot... Celelalte chr sunt varza pe langa un DK lucrat, orice ar fi... Quote
Shade Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 in sf. am omorat pe General ( ... ) . Dupa vreo 8 wipeuri , a venit si winul , yay ! Acuma sa vedem hardcore fail la yoggnormal sau heroic?noi cred ca am avut mai multe wipes la general... desi majoritatea din cauza lag + bugged clouds Quote
ChoWdeR Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Asa e si acuma ma... Eu tot nu sunt de acord cu rahatul asta. Pe toate serverele e full DK care rupe tot... Celelalte chr sunt varza pe langa un DK lucrat, orice ar fi...cam chiulesti de la scoala .... inca ceva :D joci pe official :) ?nu cred ca dk sunt cei mai buni :) :D, nu e niciunul cel mai bun :P Quote
Guest RENEk Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 normal sau heroic?noi cred ca am avut mai multe wipes la general... desi majoritatea din cauza lag + bugged cloudsheroicma enerveaza ca eu la general cam tot timpu stau in clouds . din cauza placii video (blocheaza jocu ~5 secunde) nu ma pot misca si vine noru :< Quote
Stalk3r Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 heroicma enerveaza ca eu la general cam tot timpu stau in clouds . din cauza placii video (blocheaza jocu ~5 secunde) nu ma pot misca si vine noru :<doamne da ce placa video ai? Verifica driverele sa fie la zii, curata de praf , oricat de slaba ar fii si cu minimum system req. in instante ar trebuii sa mearga fluent. Quote
Lasher_ro Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Sa mearga fluent fara addonuri eventual. Altfel, nu prea :P Quote
Guest RENEk Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 doamne da ce placa video ai? Verifica driverele sa fie la zii, curata de praf , oricat de slaba ar fii si cu minimum system req. in instante ar trebuii sa mearga fluent.e un 8600 GTS . stai calm nu e vorba ca nu poate sa duca , sau ca addonurile mele sunt prea high-req . am 2GB ram , nu e problema . Orice aplicatie fullscrean frameaza . Tind sa cred ca e de la win 7 . Am driveru la placa video last , special de win 7 . Quote
M0rtix Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 haha mi-a dat azi unu 5k gold la sarth ca sa dau pass la un trinket care ii trebuia lui!! worthy business :D Quote
Spiky2013 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 haha mi-a dat azi unu 5k gold la sarth ca sa dau pass la un trinket care ii trebuia lui!! worthy business :Dvreau si eu ptr epic flying =( Quote
Shuriken Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 vreau si eu ptr epic flying =(la cate daily quests exista acuma nu e chiar asa greu sa faci 5k gold. Quote
Mamut Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 daca ai engi ca meserie nu stiu daca mai faci repede gold... Quote
Spiky2013 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 la cate daily quests exista acuma nu e chiar asa greu sa faci 5k gold.abia astept sa fac 80 (inca un lvl) si sa ma apuc si eu ca lumea de alte chestii, gen daily quests ptr gold :Dsi inca o chestie: dupa ce ajung la 450 cu lw, vreau sa schimb skinning cu enchanting... merge? :) Quote
Stef Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 sin skinning castigi usor gold, + ca e usor de crescut, Quote
jas2jas Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 abia astept sa fac 80 (inca un lvl) si sa ma apuc si eu ca lumea de alte chestii, gen daily quests ptr gold :Dsi inca o chestie: dupa ce ajung la 450 cu lw, vreau sa schimb skinning cu enchanting... merge? :) depinde de server in general mats de enchanting ( infinite dust , greater eternal essence ) se vand foarte bine .. pe serverul meu un stack de infinite dust e cam 90-100 g si e chiar usor de facut.. Pot sa spun ca o sa faci o groaza de bani din dailyuri + greenurile care o sa iti cada in timp ce faci dailyuri .. eu fac cam un stack de infinite dust la 2 zile si tot asa unul de greater eternal .. fara sa farmez nimic , cred ca cele mai avute meserii sunt mining + enchanting ( de lunea trecuta pana martea asta am facut 4000 g lejer , fara stres.. ) Quote
BlueEnergy Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Eu urasc questurile...si cum la leatherworking am fost prea lenes sa sa cresc profesia, sunt skill low...am gasit acum vreo 2 saptamani o sansa nesperata de a face bani. Farmatul petilor. Cel mai aiurea a fost Oozling Disguise...am stat 2 zile in pestera din WPL sa-l farmez si l-am vandut cu mai putin decat am crezut din prostia mea bineinteles....1.500gold. Dar...partea buna e ca in 4 zile de farm, maxim cateva ore pe zi cu rogueul meu e ca plimbarea prin parc am farmat 5 Azure Whelping pe care i-am vandut fiecare cu 1000g minim. Asa ca...daca acum 2 saptamani aveam 800 de gold si priveam cu ingrijorare cum dau saptamanal in Ulduar cateva sute de gold usor pentru flask/food/potions si repairs...acum am aproape 9.000gold si sunt tot un zambet! :) Quote