Shade Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 dar tu joci ... ? Ce ti se pare anormal in ce a zis el ... ?Decat sa te chinui ore sa faci solo low lvl instances pt shards ... mai bine te duci unde sti tu ca faci mai multi bani si cumperi itemu care ai nev.Ma uit la multi cum se chinuie sa stranga primal life farmand bogs langa sporeggar , multi magi frost care se chinuie cu water elementals sa`si iau primal water , multi shamani care incearca sa farmeze elementale pt primals etc etc ... In loc sa stai sa farmezi ceva ce sti ca iti e greu , te duci frumos la ce sti ca poti [ ex : frost mage , vrei primal water... te duci in AH , iti cumperi wateru si daca simti ca nu vrei sa dai bani pe el , ci vrei sa iti irosesti timpul farmand ... te duci si farmezi primal fire sau scryer rep items ]Corect. Alternativ, daca nu-ti place farming te duci si faci dailies.@andy31: bai paladin cu boots de spelldmg si iteme neenchantate, cand o sa ajungi tu in mh/bt atunci sa indraznesti sa comentezi pana atunci /shoo...de trinketu de spelldamage sau gemul cu spellhit nu mai zic...gear flame = fail. Daca ai iteme mai bune ca el nu inseamna ca n-are dreptul la o parere.Pt inceput pt a atrage un nr mai mare de jucatori au creat imaginea potrivit caruia daca itzi faci hunter lvlaiesti foarte repede si acum ca s-au trezit cu un numar masiv de hunteriFaptul ca au creat o clasa mai buna la solo decat celelalte nu inseamna ca au facut-o pentru a atrage playeri. Faptul ca nu le dau buffs incredibile acum nu inseamna ca nu or sa le dea. Faptul ca numarul de hunters e mare nu inseamna ca o sa ii lase sa fie cei mai slabi din joc pentru a il reduce.Si forteaza BM spec cu pet tallent tree Faptul ca pets or sa aiba talent trees nu inseamna ca vor "forta" BM tree. Pets sunt o parte importanta a oricarui spec, si cum nu stim inca talentele pe care le vor avea, putem foarte bine presupune ca vor avea sinergii si cu survival sau marksmanship.In ceea ce priveste shammy , si inainte de bc s-au plans jucatorii de lipsa cc-ului , iar blizzard au omis acest aspect in primul expansion pt un motiv ( nu-l cunosc dar sunt sigur ca e intemeiat : poate fiindca ar face shammy-up prea op,idk ) .Dar prin hex thing cedeaza presiunii impuse de jucatori.Blizzard intotdeauna au tinut cont de ceea ce zic jucatorii, in nici un caz nu va fi prima data cand asculta de sugestiile lor. Faptul ca nu au dat CC shamanilor in tbc nu inseamna ca au avut un motiv anume, si nu inseamna ca a fost intemeiat.Rogue sa sapaie tot ? zomg , pai aduci 4 rogueshi shi un healer ( tank ? noo.. am vazut cu totzi cum a tankat rogue-ul gruul ) si nu mai ai nevoie de nimic altceva (jk); Chiar nu vad ce rau va face sap daca va putea fi folosit impotriva tuturor. E limitat asa cum este, oricum: nu poate fi refolosit in combat, necesita melee range si stealth... sap pe beasts/etc aduce utilitate raid-ului fara sa faca rogue-ul OP versus celelalte clase. Iar faptul ca un rogue in BT gear poate sa tankeze gruul in anumite conditii nu inseamna ca orice rogue poate deasemenea sa tankeze gruul, sau ca tanks sunt degeaba.Death knight, pretind ca nu e in nici un fel superior orcarei clase . Total fals (imo ) din cate am vazut in alpha testing dk-ul nu are counter class ,are talents incredibil de imba si rune sistemul e mai bun decat rage/energy (desigur aici vine contra argumentul : pai e alpha, inca nu e echilibrat )Considerand ca talentele alea "imba" sunt balansate pentru lvl 80, mi se pare ca incerci sa compari o clasa de lvl 70 in tbc cu una de lvl 80 in wotlk. Te faci de ras in alte cuvinte. Pe langa asta, inca nu am vazut toate talent trees.2 2h weilding on warrior e crazeee (parca vad frostmourne intr-o mana shi thunderfury intr-alta XD ) . Din nou o incercare de a satisface un nr mare de jucatori care vor mai mult dps din clasa lor (sculptata totushi intr-alta directzie).Parca mai inainte te plangeai de DK ca o sa fie imba, acu te plangi de warrior ca e imba? Fury warriors si-asa nu se pot compara cu pure damage classes in DPS, macar asta o sa le dea ceva competitivitate. Iar faptul ca warrior are protection tree nu inseamna ca e "sculptat" in directia tanking-ului, asa cum nici paladinul nici druidul nu sunt 100% tanking classes.dar in pvp va fi haos total Atata timp cat o clasa/combinatie de clase nu va invinge tot 90% intr-un anume bracket, pvp-ul se va numi balansat. Cu cat mai mult skill ai nevoie pentru a ajunge undeva, cu atat mai bine. Cu cat mai mult va conta skill-ul versus gear, cu atat mai bine. Eu cred ca asta vrea Blizzard, nu? Quote
goldensilver Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Nu dau quote-uri ca probabil doar noi doi o sa citim in totalitate posturile . Hunterul nu e in nici un caz clasa cea mai buna la soloing ( termen prin care cred ca te referi la lvlin ) .Sunt sigur ca un shammy ,drood , sau demonology lock pot lvlii la fel ,daca nu mai repede decat hunteru .In schimb Blizz a creat imaginea ca daca te faci hunter lvlaiesti mai intens ,( rezultat vid walktroughs ca joana's etc ) doar o incercare petty de a atrage mai multzi jucatori inarmatzi psihologic cu increderea aparenta ca alegerea acestei clase va avea un avantaj in drumul spre maximum level.Majoritatea hunterilor se orienteaza spre BM ( " cel mai bun spec pt levelit este bm , cel mai mare survival rate in bg este BM si alte stereotipuri ) deci talent trees pt pets consideri tu ca o inspire spre mm si sv ?te contrazici in aceeasi fraza cu subiectu shammy. de ce ? pai zici ca blizz tzine cont de ce ceea sugereaza playerii ( bineinteles in limita bunului simtz ) ;dar e bine stiut ca shammyz au cerut cc inainte de tbc , iar blizz a ignorat aceasta cerere ( ceea ce itzi garantez ca au facut dintr- un motiv intemeiat ,evident ) In cazul roguelui e absolut evident ca sap pe tot este OP . Imi vin in minte atatea scenarii pvp in care rogue-ul are si mai multe avantaje decat in prezent ( dupa cum stim setupul 2v2 in care e inclus rogue-ul este singuru care a ajuns la 3000 rating ) Motivu pt care fac sap pt toate creatures e probabil ca si rogue-ul e o clasa predominanta , si in felu asta potzi sa adugi mai multzi rogueshi in raiduri / heroice in care main mobs nu sunt humanish . ca sa simplific situtatzia nu o sa compar nici dk lvl 70 vs oponent de acelashi level , nici in bracketul de lvl 80,La lvl 59 caracterul meu era twinked out , cu cele mai bun enchanturi shi gear .Un lvl 55 dk isi bate joc de mobii din western plaguelands pe cand eu ,hunterul " specializat pe soloin " nu aveam nici o santza sa ma iau la intrecere cu acesta clasa ,care era cu 4 lvle mai mica decat mine (btw full epic dk = crappy pre tbc gear , toate greenurile din ol sunt mai bune deci va rog sa nu mentzionatzi acest argument ) Ba da , in pve pala si warrior mereu o sa isi poata indeplini mai bine rolul de tank decat damage dealer. ( aseara in heroic retri pala-ul full epic dadea mai putzin dmg decat blue drood tank ) .Bun si la sfarsitul acestui post , imi pun intrebarea : ce scop are ? Si raspunsul e probabil: Imi exprim dezamagirea legata de unghiul in care blizz isi orienteaza jocul controversial din multe puncte de vedere. ( aici se deschide o alta serie de discutzii in care sunt indignat de endorsing-ul masiv pe partea horde rezultand in dezechilibrari serioase , de faptul ca fiecare aspect al jocului te determina |dar NU forteaza| sa petreci din ce in ce mai mult timp in fatza acestuia ,pt a produce si mai multi bani companiei ) Cand apare wotlk( si o sa fie echilibrat ) o sa avem raspunsurile la intrebarile si dezbaterile de mai sus . Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Sincer ma intreb daca tu te-ai gandit macar putin la ceea ce ai scris acolo. Trec peste aberatiile de la leveling, si te intreb cu ce ar putea sa devina mai OP un rogue in PvP pentru ca o sa poata sa dea sap la altceva decat humanoids? Crezi ca o sa ii dea sap la pets? Sa isi strice unul din cele mai bune combouri pentru un pet in loc sa dea sap la cineva care chiar conteaza?Revenind la setupul in care s-a ajuns la 3000 rating asta e din categoria noi citim dar nu gandim. Daca te uiti putin cine a ajuns la 3000 rating ai sa vezi ca e un setup aiurea pentru high lvl ratings in arena, daca ai avea curiozitatea sa si citesti forumurile de PvP ai vedea ca respectivii au facut win trading, cu alte cuvinte 2 chars fara gear deloc pe ele ar fi putut face 3k rating in modul respectiv daca ar fi avut chef si timp sa joace la ore stupide.In ce priveste DK, cred ca ai auzit de notiunea de ALPHA a unui joc? Adica stagiul ala in care unele aspecte ale unui joc abia sunt concepute si cand unele chestii dupa ce vor fi testate poate nu vor ajunge nici macar in close BETA. DK era overpowered in momentul lansarii Alpha, cand corpse explosion era bugged, si multe alte abilitati nici macar nu functionau, chestii care deja au fost fixate. Sa discuti acum abilitatile unor clase inseamna sa faci teorie degeaba, dual wield la 2handed weapons la warriors a fost si in beta la TBC in caz ca nu stiai si nu a intrat in joc cand a fost Live, la fel ca multe alte chestii.Referitor la pala/warriori ca dmg dealers nu te limita la propriile experiente si apoi generaliza la intreaga populatie din WoW pentru ca s-ar putea ca experienta ta sa fie cam subtire. De curiozitate cauta pe WWS sa vezi ce fac warriorii din un guild numit Borked si o sa vezi ca se poate ajunge la cifre la care alte clase nu viseaza, si nu ma refer la bossi cu vulnerabilitati. Quote
goldensilver Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 NU !"dual wield la 2handed weapons la warriors a fost si in beta la TBC "Aceasta afirmatzie e falsa . Argumente: am experimentat TBC beta si nu era nici un warrior 2h dual weilding . Game developerul wow in timpul WWI 2008 a mentzionat clar ca ideea de 2hdualw era doar un fragment din imaginatzia unui jucator care a anuntzat talent builds imaginare si fake inainte de aparitzia expansionului .Apoi a spus ca s-au inspirat din asta la aparitzia wotlk . Revenind la afirmatziile tale legate de setupul care a ajuns la 3000 rating.Din nou false, ceea ce scrie pe forum sunt aberatiile unor ofticatzi (care probabil si-au luat bataie )Setupul Rogue Holy paladin a batut multe dintre echipele "mandre" din battlegroup pana a ajuns la 3000 , ( nu la ore inccesibile cu luptele "aranjate" asha cum pretind totzi looseri ) Dezbaterea damage dealing PVE warrior/pala este absolut inutila ,stim totzi de ce. In continuare concluzionez discutzia sap la rogues . In pve in ceea ce priveste heroice ( ca s-a anuntzat ca acestea inca se pastreaza , si mai ales in 10 man high end raids ) rogue-ul o sa aiba destul cc incat sa nu ai nevoie decat de rogue * X , tank si healer . Iar in pvp are si acolo un impact semnificativ si-mi vin in minte multe scenarios , care implica hunters , droods, si shammyz Quote
Shade Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 O sa folosesc quote-uri ca sa intelegi mai bine la ce ma refer.Hunterul nu e in nici un caz clasa cea mai buna la soloing ( termen prin care cred ca te referi la lvlin ) .Sunt sigur ca un shammy ,drood , sau demonology lock pot lvlii la fel ,daca nu mai repede decat hunteru .Faptul ca hunterul e una dintre cele mai bune clase la solo in loc de CEA MAI BUNA nu inseamna ca au facut-o pentru a atrage playeri. Ia mai citeste odata primul meu argument, tocmai ai repetat argumentul de dinainte care a fost total gresit.In schimb Blizz a creat imaginea ca daca te faci hunter lvlaiesti mai intens ,( rezultat vid walktroughs ca joana's etc ) doar o incercare petty de a atrage mai multzi jucatori inarmatzi psihologic cu increderea aparenta ca alegerea acestei clase va avea un avantaj in drumul spre maximum level.Sunt sigur ca Blizzard l-a platit pe joana pentru a alege hunter ca clasa lui de speed runs, si sunt la fel de sigur ca ai dreptate in teoriile conspiratiei pe care le cam aberezi.Majoritatea hunterilor se orienteaza spre BM ( " cel mai bun spec pt levelit este bm , cel mai mare survival rate in bg este BM si alte stereotipuri ) deci talent trees pt pets consideri tu ca o inspire spre mm si sv ?Faptul ca toti se orienteaza spre BM nu inseamna ca MM/surv or sa fie useless in wotlk, sau ca pet talent trees nu vor contribui la imbunatatirea lor. Si inainte sa ma iei cu "hai sa fim seriosi", nu uita ca un destro lock ar pierde o gramada de folos in pvp daca nu ar exista succubus.te contrazici in aceeasi fraza cu subiectu shammy. de ce ? pai zici ca blizz tzine cont de ce ceea sugereaza playerii ( bineinteles in limita bunului simtz ) ;dar e bine stiut ca shammyz au cerut cc inainte de tbc , iar blizz a ignorat aceasta cerere ( ceea ce itzi garantez ca au facut dintr- un motiv intemeiat ,evident ) Daca blizz a optat sa adauge CC la shamani in wotlk in loc de tbc, din nou nu dovedeste nimic. Nici faptul ca blizz nu tine cont de ce zic playerii, nici faptul ca au avut un motiv intemeiat. Iar faptul ca tu ma asiguri nu ma incalzeste cu nimic. Din nou teorii ale conspiratiei, din nou aberatii.La lvl 59 caracterul meu era twinked out , cu cele mai bun enchanturi shi gear .Un lvl 55 dk isi bate joc de mobii din western plaguelands pe cand eu ,hunterul " specializat pe soloin " nu aveam nici o santza sa ma iau la intrecere cu acesta clasa ,care era cu 4 lvle mai mica decat mine(btw full epic dk = crappy pre tbc gear , toate greenurile din ol sunt mai bune deci va rog sa nu mentzionatzi acest argument ) Deci tu ai vazut un DK de lvl 55 in epics omorand mobi cu usurinta. Iar hunterul tau cel mare si tare in outland greens (care nu-s nici pe departe mai bune decat pre-tbc epics) nu putea sa tina pasul. Sper ca iti dai seama cat de useless a fost argumentul asta. Btw daca tu ca hunter de 60 nu poti sa distrugi EPL in totalitate, mi-e mila de tine.In cazul roguelui e absolut evident ca sap pe tot este OPLa fel cum si nuke prin bubble la warlocks e OP? La fel cum si CC la shamans e OP? La fel cum si dual 2handed la warriors e OP? La fel cum si...Ahem. Faptul ca o abilitate e puternica nu o face imbalansata decat comparata cu alte abilitati. Cat despre sap in pvp, cred ca glumesti. Ai uitat probabil ca hunters au flare?Si raspunsul e probabil: Imi exprim dezamagirea legata de unghiul in care blizz isi orienteaza jocul controversial din multe puncte de vedere.Stiu cum e sa te ocupi de o comunitate de cateva mii de oameni, si sincer nu vreau sa imi IMAGINEZ cum e sa te ocupi de cateva milioane. Insa un lucru e clar:- controversial = oameni care pleaca. Poti sa zici ca Blizzard iti vrea banii si vrea sa te joci, dar poate nu te gandesti ca cel mai sigur mod de a face asta e sa te faca sa-ti PLACA jocul.endorsing-ul masiv pe partea hordeSay what? Ce-ar fi sa aduci argumente in loc sa versi balarii?Si despre alea 3000 rating: faptul ca un rogue + paladin a ajuns acolo nu spune ABSOLUT NIMIC despre cat de OP e sap in pvp, mai ales ca setup-ul ala nici macar nu e popular (si crede-ma, daca ar fi viabil, ar fi popular).rogue-ul o sa aiba destul cc incat sa nu ai nevoie decat de rogue * X , tank si healer1. in instante 3x rogues + tank +healer deja e un setup solid, chiar si fara sap-ul schimbat.2. In raids nici nu se pune problema.Pe langa asta, te contrazici singur deja: zici ca blizzard vrea oamenii sa faca hunteri, apoi zici ca vrea sa-i faca rogues.Deh, ce sa zic. Pana acum faza cu huntard s-a adeverit in proportie de 80%. Ba chiar am vazut un hunter plangand pe un blog cum ca "suntem marginalizati, blizzard nu le pasa de noi" pentru ca nu exista nici un leaked unofficial wotlk talent tree pentru ei. Quote
goldensilver Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 dintre toate chestiile de mai sus o pun accentu doar pe una dintre ele deoarece am incredere ca atunci cand o sa apara wotlk , si o sa aiba sortate problemele , o sa dau un mare quote urmat de " I told you so! " Endorsing masiv pe partea horde , la care tu ai raspuns " Say what? Ce-ar fi sa aduci argumente in loc sa versi balarii? " Trebuie sa fii foarte foarte obosit la aceasta ora tarzie , ca sa nu fie deja evident ca blizz in special de la TBC orienteaza atentzia spre hoarda . E nevoie sau dau argumente ? Nu e evident ?Incep in ordine cronologica descrescatoare : WWI 2008 , lead singerul lvl70elite tauren cheiftain , si lead art director blizz entertainment a tipat de x ori per minut petrecut pe scena " for teh horde " si alte chestii interesante precum ( petty little gnomes etc etc ) In mai toate imaginile shi flashurile folosite de blizz ( spre exemplu pagina oficiala )sunt portretizate imagini cu horde: Midsummer fire festival , are trolls and tauren in prim plan, arena tournament, Prankul de 1 aprilie cu Terran Tauren si foarte foarte multe altele. Ajungem la discutzia draenai vs blood elf in care e evident care clasa e mai appealing ,mai placuta ochiului, iar de aceea acum rasa be predomina in procente uluitoare.Nu voi include in argument procentul de bg castigate overall , caci in fond depinde de team work , skill etc ( desi si nea art director a spus " that's why u alliance always loose bgs so much , u don't stick together)Atentzionez ca e o discutie si dezbatere matura , civilizata cu scopul lamuririi unor aspecte si cel de exprimare al opiniei proprii ,iar fragmente de natura infantila de genu : "mi-e mila de tine" " Te faci de ras" "versi balarii" desi ignorate ( probabil fiind datorate unei ore tarzii , la un loc poate cu pleonasmele ) nu sunt apreciate . Quote
Shade Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 WWI 2008 , lead singerul lvl70elite tauren cheiftain , si lead art director blizz entertainment a tipat de x ori per minut petrecut pe scena " for teh horde " si alte chestii interesante precum ( petty little gnomes etc etc )Deci unul dintre devs e fan horde. Asta ii face pe toti fani horde? Nu.In mai toate imaginile shi flashurile folosite de blizz ( spre exemplu pagina oficiala )sunt portretizate imagini cu horde: Midsummer fire festival , are trolls and tauren in prim plan, arena tournament, Prankul de 1 aprilie cu Terran Tauren si foarte foarte multe altele. Deci web designerul e fan horde. Ce legatura are asta cu jocul?Cat despre terran tauren, tu chiar si in prank-uri de 1 aprilie vezi favorizare? Oh dear. Probabil o sa te legi si de prank-ul cu Bard, ca l-au facut blood elf. Tsk.Ajungem la discutzia draenai vs blood elf in care e evident care clasa e mai appealing ,mai placuta ochiului, iar de aceea acum rasa be predomina in procente uluitoare.AHEM. Atunci hai sa luam ambele factiuni overall... saracii trolli si undead ce urati sunt, clar avantajeaza alianta.procentul de bg castigate overall 3 din ele sunt mirror maps iar AV din cate stiu favorizeaza alianta./fail? Quote
virus_ro Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Revenind la afirmatziile tale legate de setupul care a ajuns la 3000 rating.Din nou false, ceea ce scrie pe forum sunt aberatiile unor ofticatzi (care probabil si-au luat bataie )Setupul Rogue Holy paladin a batut multe dintre echipele "mandre" din battlegroup pana a ajuns la 3000 , ( nu la ore inccesibile cu luptele "aranjate" asha cum pretind totzi looseri ) Nu ma pot abtine sa nu comentez ceea ce spui tu aici. Uite`te la ce gear au inainte sa spui ca sunt buni si au batut multe echipe "mandre" din battlegroup ... Tu chiar n`ai o treaba omule! - Cateva argumente :1. Nu sti impotriva cui au jucat2. Team`ul a avut flawless 101-0 win3. Setup`ul era infect4. Aveau gear blue + cateva kara items si blue violet signet 5. O intrebare - Daca tot sti tu asa multe despre ei si despre "looseri" [ cu 1 i ... ] cu care au jucat , spune`mi si mie , mai sti pe ce realm era team`ul ? Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 NU !"dual wield la 2handed weapons la warriors a fost si in beta la TBC "Aceasta afirmatzie e falsa . Argumente: am experimentat TBC beta si nu era nici un warrior 2h dual weilding . Game developerul wow in timpul WWI 2008 a mentzionat clar ca ideea de 2hdualw era doar un fragment din imaginatzia unui jucator care a anuntzat talent builds imaginare si fake inainte de aparitzia expansionului .Apoi a spus ca s-au inspirat din asta la aparitzia wotlk . Revenind la afirmatziile tale legate de setupul care a ajuns la 3000 rating.Din nou false, ceea ce scrie pe forum sunt aberatiile unor ofticatzi (care probabil si-au luat bataie )Setupul Rogue Holy paladin a batut multe dintre echipele "mandre" din battlegroup pana a ajuns la 3000 , ( nu la ore inccesibile cu luptele "aranjate" asha cum pretind totzi looseri ) Dezbaterea damage dealing PVE warrior/pala este absolut inutila ,stim totzi de ce. In continuare concluzionez discutzia sap la rogues . In pve in ceea ce priveste heroice ( ca s-a anuntzat ca acestea inca se pastreaza , si mai ales in 10 man high end raids ) rogue-ul o sa aiba destul cc incat sa nu ai nevoie decat de rogue * X , tank si healer . Iar in pvp are si acolo un impact semnificativ si-mi vin in minte multe scenarios , care implica hunters , droods, si shammyzCred ca traiesti doar intr-o lume a ta unde doar tu ai dreptate si restul habar nu au ce vorbesc. Tu in beta la TBC? Inseamna ca ai o memorie selectiva si iti amintesti doar ce vrei, au fost si altii in beta si faza cu 2 handed weapons exista, daca ai fi fost in beta macar atat ti-ai fi amintit.Paladin/rogue setup nu are sanse la rating mare in arena. Sa ai scor perfect in albastre cand te intalnesti cu echipe full S3, cand norocul joaca un rol foarte important in arena, cand in 2 vs 2 orice setup are un contrasetup pe care il intalnesti cel putin o data pe zi e o utopie.Dezbaterea WArrior/Pala dps nu e inutila ti-am si dat unde sa cauti ca sa vezi ce poate face clasa, argumenteaza pentru ca am chef sa mai rad putin cand o sa revin pe forum la amiaza si e bine sa am ceva hilar de citit.La fel si pentru sap la rogues care devin OP in PVP din cauza asta, spune-mi si mie cateva din scenariile alea, sau sunt doar texte care dau bine pe forum? Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 In continuare concluzionez discutzia sap la rogues . In pve in ceea ce priveste heroice ( ca s-a anuntzat ca acestea inca se pastreaza , si mai ales in 10 man high end raids ) rogue-ul o sa aiba destul cc incat sa nu ai nevoie decat de rogue * X , tank si healer .Mersi de fraza asta, am ras bine acuma dimineata la cafea , astept restul pe amiaza daca se poate.Asta demonstreaza cam ce sti tu despre class mechanics si arata cam la ce nivel ai facut tu PvE probabil prin Kara/Heroics poti sa iti permiti sa folosesti rogues cati vrei si sa reusesti sa omori un boss, insa in high end raids de care vorbesti nu o sa intalnesti niciodata asa ceva, datorita unui fapt foarte simplu : rogue depinde de cateva clase pentru a putea fi top dmg dealer. Quote
Evn Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Luati o pauza please, deja a luat-o aiurea conversatia. Quote
Legacy Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Dupa ce am terminat TN(am facut questurile de la freewind post) , care e locul cel mai potrivit sa fac in continuare lvl ? raman in TN ? sau .... ? Quote
Glau Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Pentru un Hunter care arma sau arme ar fi cea/cele mai potrivite in melee ? Voi ce folositi la "melee"? De polearm ce ziceti ? Pareri ? Quote
Legacy Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 eu am pe hunter meu two-handed blade http://eu.wowarmory.com/item-info.xml?i=22995 Quote
filth Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 orice arma e ok pentru hunter, atata timp cat e stat weapon. adica sa nu te intereseze DPS'u, ci mai mult staturile (ex: agility, atack power, haste rating, hit rating, stamina)la 70 presupun ca o sa vrei ori Dual Wield si sa iti dai enchant de +20 agility pe ambele, sau un polearm din BT / SWP pe care iti pui +35 agi sau savagery (de preferat agi)faptul ca majoritatea hunterilor sunt 41/20/0 (BM spec) se datoreaza faptului ca nu stiu altceva, sunt snobi majoritatea dintre ei..eu schimb specu la fiecare raid... dar tot timpu merg cel putin pana la 2/3 expose weakness in surv. tree pentru ca sunt surv. hunter din guilda..am incercat cam toate combinatiile inclusiv cu 7 puncte in BM si restu mm/sv, dar totusi, cel mai mare dps il fac ca BM. dar asta nu inseamna ca e cel mai bun spec de raiding. intr-un raid conteaza nu numai dps'u tau, ci si avantajele care le aduci tuturor din raid..si cu 3% dmg la party nu te scoti >.> Quote
Flake Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 hey all.. am o intrebare. varul meu are o problema : se poate juca world of warcraft de pe calculator avand internet prin wap-unlimited ? (adik folosind un Nokia 5200 pe post de modem,3g+) Quote
Dr.Oetker Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Pentru un Hunter care arma sau arme ar fi cea/cele mai potrivite in melee ? Voi ce folositi la "melee"? De polearm ce ziceti ? Pareri ?Pai eu zic ca la lvl mic ar fi bine TWO-Hand cu multe bonusuri gen Agiliti,intelect,stamina.La lvl 70 deobicei se foloseste dual-wield dar depinde de preferintele tale :)@Legacy am vazut de mult sigul ma intrebam cand vei posta :right: Quote
Aldguth Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Toti hunterii pe care ii vad au pvp 2-handed axe, soooo Im not so sure about the dual wield thing. Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Pai probabil pentru ca e mai simplu sa iei un axe care nu avea rating requirement (fiind considerat off-hand pentru hunteri) la care se adauga faptul ca uneori nu ai ce face si trebuie sa stai cateva secunde in melee range, iar un raptor strike cu un 2hander are dmg mult mai mare. Dual wield de obicei se foloseste in PvE, fiind 2 arme in general adunate stats de pe 2 arme + 20 agility enchant sunt mai bune decat stats de pe un 2hander+35 agility, acum depinde si la ce nivel de gear are acess fiecare hunter. Quote
M0rtix Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 am dat azi tame la un http://petopia.brashendeavors.net/html/mob...ethorntiger.php si nu are decat growl. la beast training am abilitatile de la fostul pet ( un boar ) si nu le pot invata pe pisica. am fost la pet trainer si nu aveam ce sa invat. cum pot sa invat claws? bite? prowl? Quote
Legacy Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 pai mie mi s-a spus sa bag piscia in stable si sa ma duc sa iau un lup/urs etc sa invat claw si bite , iar apoi sa le abandonez scot pisica si dau la beast trainning si cred ca o sa o pot invata , testat pe un alt char. Asta am de gand sa fac azi ptr hunter meueu unul , ca dmg , am facut si 230 cu sabia two-handed Quote
M0rtix Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 aha am inteles. thx bossLE: well am dat tame la alte beasts si am invatat claw si bite ( rank3) am fost la trainer si nu am lower ranks si nici higher ranks. ce tre sa faC? :) Quote
filth Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 fi atent.fiecare beast care il iei, are abilitati diferite, inclusiv de diferite nivele!!=> o pisica din barens are avea claw lvl2dar una din 1k needles ar avea lvl 5nu ai cum sa faci rost de abilitatilea astea si sa le inveti, decat daca mergi sa dai Tame la animalu care are abilitatea aia. o data ce ai luat animalu, faci 5-10 killuri cu el si o sa iti apara :"you have learned a new ability (name)" si o sa poti sa dai Train la spellu ala sau wutever, aplicandu-l la orice animal care o sa il ai in viitor (desigur, nu poti sa i dai unui Windserpent BITE, dar unui lup poti, daca ai luat inainte o pisica) etc. Quote
Legacy Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 vai , mi-a stat toata noaptea gandul la wow si acuma cand sa joc: e miercuri --- iar stam pana la 11-12 <_< Quote
zetulescu Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 O intrebare....aseara in tim ce faceam BF .....mi-am dat seama ca m-ar ajuta f mult niste add-onuri...singurele pe care le am este unul decursive si inca unu...x-pearl parca.....ce addoane imi recomandati ca resto druid...multumesc...nu stiu ceva..sa am si action-barurile alea mai apropiate. Quote