Jump to content
demonium

Exista Dumnezeu

EXISTA DUMNEZEU?  

61 members have voted

1. 1. EXISTA DUMNEZEU?

• 1. DA
      38
    • 2. NU
      14
    • 3. NU STIU\INCA CAUT RASPUNSUL
      5
    • 4. EXISTA CEVA, DAR NU DUMNEZEU
      2

Recommended Posts

Guest filozoful
Posted

mai omule... vad ca esti pe langa subiect... Pai nu ti-am spus eu ca nu ai citi vreodata Biblia? Daca imi areti un o propozitie care sa contina cuvantul Hercules, iti promit ca ma fac MAIMUTZA ! am scris destul de clar?

si din cate am vazut pe forum, tu tot pe langa scrii la mesaje... nu am spus eu ca am aschii din cruce, sau ca citesc zilnic Sfanta Scriptura... Ai cumva probleme? Mai citeste o data ce am scris! am spus doar ca am citit Sfanta Scriptura!

se vede ca tu esti pe langa subiect... defapt, pe forumul asta ar trebui sa vina toti aia care nu au auzit de Sfanta Scriptura si sa se bata in piept ca au fost candva maimutze...

bine macar ca nu s-a zis ca am evoluat din sobolani. :huh:

si faza cu schwartzenegger sa stii ca nu e plauzabila! acuma tu crezi ca s-a impreunat maimutza X cu maimutza Y si a iesit omul? atunci unde-i evolutia? aia-i deja altceva! :angry:

hai mai fii serios!

Posted

mai ai si tupeu sa zici ca io-s pe langa subiect...

P.S. Ce spuneam eu se numeste IRONIE sau o poti considera "caterinca de tine"... din moment ce tu ma iei cu "baiete" pentru ca ai citit scriptura... imi permit.

00000005.gif

Guest filozoful
Posted

mai omule... vad ca esti pe langa subiect... Pai nu ti-am spus eu ca nu ai citi vreodata Biblia? Daca imi areti un o propozitie care sa contina cuvantul Hercules, iti promit ca ma fac MAIMUTZA ! am scris destul de clar?

si din cate am vazut pe forum, tu tot pe langa scrii la mesaje... nu am spus eu ca am aschii din cruce, sau ca citesc zilnic Sfanta Scriptura... Ai cumva probleme? Mai citeste o data ce am scris! am spus doar ca am citit Sfanta Scriptura!

se vede ca tu esti pe langa subiect... defapt, pe forumul asta ar trebui sa vina toti aia care nu au auzit de Sfanta Scriptura si sa se bata in piept ca au fost candva maimutze...

bine macar ca nu s-a zis ca am evoluat din sobolani. :huh:

si faza cu schwartzenegger sa stii ca nu e plauzabila! acuma tu crezi ca s-a impreunat maimutza X cu maimutza Y si a iesit omul? atunci unde-i evolutia? aia-i deja altceva! :angry:

hai mai fii serios!

"mai omule... "

sper ca ai observat in ultimul meu mesaj....... sau nu ai avut ce sa scri si te-ai legat de treaba asta? ai ramas fara cuvinte? sau cum e?

apropo... nu am tupeu... eu doar imi spun parerea... :)

Posted

luciferus666 si slim-shady , va sustin fratilor ... mosh` craciun e baza :lol: !

ia ... astia cu nenea` , luati-va de mana cu el si mergeti catre lumina ca

vad ca tare prosti si naivi sunteti ca sa credeti in asa ceva . adica sa fim

totusi seriosi ... dumnezeu ? infinit ? sfant ? diavol ? iepurasu` de pasti ???

marmota ??? mosh craciun ? mos nicolae ? sfantu` piper si altii ? minciuni

fratilor , minciuni ... ala de mai sus cu sfanta scriptura :

nu dau 2 bani pe o carte plina de minciuni fratele meu ... <_<

Guest filozoful
Posted

aolex si slim-shady ..... succes pt. noua religie... ce doctrina o sa aveti? ce teorii? :D :rolleyes:

aolex nu il incurca pe Dumnezeu cu mos craciun... sunt 2 chestii total diferite. mai degraba as clasa maimutza (evolutia) cu mosu' craciunu'. 2 chestii de copii mici..

Guest filozoful
Posted

Slim-Shady te sustin daca e dreptate si adevar... dar nu vad nici o logica sa fim condusi de maimutze... :rolleyes:

Posted

Slim-Shady te sustin daca e dreptate si adevar... dar nu vad nici o logica sa fim condusi de maimutze... :rolleyes:

mah tu esti tampit sau te faci ? cine a spus ca maimutele au ceva de a face cu

asta ? crezi ca maimutele au aparut numai asa si gata , s-a facut omul ? nu ...

atata ca de la o celula la un organism intreg (omul) se trece si prin stadiul de

maimuta . intelegi ? nu are nici un sens ce spui tu ... si da , prefer sa cred ca

mos craciun exista decat sa cred intr-un zeu inventat de niste ciobani ... daca

mai demult vindeca oamenii , acuma de ce nu o mai face ? i s-a terminat prafu`

magic sau ce ? numai minciuni nene draga , numai minciuni ... <_<

Guest filozoful
Posted

aolex: explica-mi te rog putin cum au aparut maimutzele... inceputul te rog... si apoi mai explica-mi de unde a aparut si omul.. astept niste lamuriri.

Posted

aolex: explica-mi te rog putin cum au aparut maimutzele... inceputul te rog... si apoi mai explica-mi de unde a aparut si omul.. astept niste lamuriri.

citeste sfanta scriptura :evil: :muwhahahaha:

Guest filozoful
Posted

explica-mi te rog din punct de vedere al evolutiei!

Guest filozoful
Posted

mersi de raspuns. eu ma retrag.... nu m-ati convins.

Posted

@filosoful daca as fi in locul tau mi-as da foc

trebuie sa ai "muuulta minte" ca sa crezi ca pamantul a fost creeat in 6 zile si ca nimic nu evolueaza

si daca nimic nu evolueaza si totul e creat de dumnezeu unde au disparut dinozaurii sau de ce nu aratam cu totii la fel daca tot ne tragem din Adam si Eva

sincer sa fiu ma pufneste rasul cand vad ca voi chiar credeti ce scrie in biblie

voi nu sunteti cu nimic mai presus decat cei care se inchina la soare sau la alte prostii; mai plauzibila este povestea cu mos Craciun decat povestea voastra cu despicarea apelor si invierea mortilor :lol: :lol: :lol:

nu stiu ce sa cred despre oamenii de tipul lui filosoful ; sa fie naivitate, sa fie prostie, povestile astea le credeam si eu cand eram la gradinita si-l asteptam pe mos craciun

se pare ca el nu a evoluat deloc si a ramas la stadiul de "oier" rob

apropo, sclavia a fost abolita de mult cum va puteti considera "sclavii lui dumnezeu" sau roabele lui dumnezeu nu mai stiu exact

nu e nici o rusine ca am EVOLUAT din maimute, mai rusinos e sa fii sclavul unui zeu care nu exista

Guest filozoful
Posted

dovedeste-mi ca nu exista Dumnezeu! fara ocolite. daca imi dovedesti, ma evoluez in maimutza!

Posted

poate aolex are altceva mai bun de facut... ;)

ma rog... eu n-am, so: ar trebui sa citesti manualu de biologie sa vezi cum din organismele unicelulare se ajung la organisme pluricelulare... primele organisme au aparut in apa (ca deah.. fara apa nu este viata) in reactie cu caldura vulcanelor cand a luat forma scoarta terestra. Nu-i un lucru ciudat... organisme gasesti si in cele mai binzare locuri. In urma unor alti factori externi, organismele s-au dezvoltat (vezi muschii cand tragi de fiare, ce se umfla). In acel moment au aparut organismele care se hranesc cu alte organisme (asta se intampla doar in apa). Dupa retragerea apelor, organismele acvatice au fost nevoite sa-si gaseasca un nou habitat pe pamant, si printr-un proces indelungat numit EVOLUTIE, vietuitoarele s-au transmis de la apa la pamant (vezi ornitorincul)... etc... nu are rost sa continui... gasesti pe google, manuale de biologie, carti de specialite si nu in scripturi si biblie care (daca ar fi sa ne luam dupa cateva sute de ani de inchizitie) nu accepta ca pamantul a fi rotund, ca pamantul sa nu fie centrul universului si alte chestii care treptat s-au aratat ca sunt adevarate, oricat s-ar chinui religa sa nege.

Voi ziceti ca-i o chestiune de timp pana la apocalipsa. Eu zic ca-i o chestiune de timp pana cand se dovedeste ca dumnezeu nu exista.

Guest filozoful
Posted

slim-Shady - deaccord cu tine, dar sa stii ca omul nu poate evolua din ceva care este inferior lui din punct de vedere al gandirii... cum iti explici ca noi gandim? adica avem discernamant? maimutzele gandesc ce fac cumva?

Posted

Hai ca ma bag si eu in seama.

De 4 ani sunt ateu si ma simt mai liber. Mergeti voi ca si cainii la biserica si rugativa la aer. Dupa mine Dumnezeu a fost inventia omului sarac pt ca sa spere intr-o viata mai buna si continua si in ziua de azi.

Poate ma contrazic singur dar religia este un lucru bun deoarece multi oameni se supun legilor lui Dumnezeu, care ar trebui sa fie pt toti niste legi morale.

Oricum nu vreau sa sprijin propaganda religioasa indiferent ca e venita din partea unui satanist, ateu, evreu sau baptist.

Posted

mare semn de intrebare ai pus filozoful

eu nu cred ca religia ii fara un scop... din biblie am avea multe de invatat... biblia toata ii pe "şleau", adica trebe sa o citesti altcumva ca sa intelegi ce anume vrea sa zica. de ex turnul babilon poate reprezenta curiozitatea si egoismul omului... dumnezeu poate este un mijloc de "legare" a persoanelor... la fel ca matematica, poate fi un limbaj mondial. cei care au scris biblia au fost niste oameni foarte invatati, nu neaparat apostoli. din biblie invatam cum sa ne comportam in viata... ce ii rau FATA DE ALTII si ce ii bine. Probabil "apostolii" s-ar zgaria pe creieri cand ar vedea ce au facut oamenii cu religia... 4 ore de stat in picioare in care dai atentie lui dumnezeu si nu bibliei care are FOARTE multe de transmis.

Posted

probabil maimutele vegeteaza, stau si asteapta sa le creasca radacini

repet trebuie sa ai "muuulta minte" sa crezi ca animalele nu gandesc

iti spun eu, ar muri de foame daca nu ar gandi; sau probabil tu crezi ca toate animalele sunt hranite de dumnezeu

Guest filozoful
Posted

B) :) :P nu stiu care e mai mare inventie dintre evolutie si Dumnezeu B) :rolleyes: B) :rolleyes:

Posted

slim-Shady - deaccord cu tine, dar sa stii ca omul nu poate evolua din ceva care este inferior lui din punct de vedere al gandirii... cum iti explici ca noi gandim? adica avem discernamant? maimutzele gandesc ce fac cumva?

Omul invata, la fel ca si toate animalele, doar ca omul evolueaza intr-un mod mai accelerat decat restul animalelor datorita faptului ca suntem rasa superioara de pe pamant si suntem mult mai evoluati in gandire

Guest filozoful
Posted

Omul invata, - cine il invata? pentru ca maimutzele.. oricat ar fi de avansate, nu invata.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...