DFR Posted May 7 Share Posted May 7 ~Nickname: DFR ~Descriere sugestie (cat mai detaliat): Propun ca atunci cand ajungi in checkpointul final si primesti banii, sa ti se repare vehiculul. Optional sa fie schimbata si culoarea masinii, ca sa mai diversifice putin, dar partea cu reparat e destul de necesara si dau ca exemplu Courier, unde mergi in multe checkpointuri si mai dai de cate un stalp, un zid, etc. (mai ales ca urci si pe dealuri), iar un repair de genu ar fi bine venit ca sa poti continua activitatea fara sa te trezesti ca iti bubuie pe la mijlocul activitatii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeXicaNu. Posted May 7 Share Posted May 7 Nu cred ca e nevoie de repair sa primesti la final, mai ales ca exista repair kit la un 24/7. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DFR Posted May 8 Author Share Posted May 8 Eu te cred ca exista alternative, dar oare chiar face cineva asta la masina de job? Ideea e sa faci cat mai mult jobul fara sa iti pui probleme, insa daca complici pana si treaba asta atunci nu va mai fi de interes jobul respectiv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...