Jump to content
ShinySat

Intrebari fara raspuns...

Recommended Posts

Buna seara/dimineata!

 

Am tot vrut sa scriu despre asta dar m am luat cu altele zilele astea... Vad totusi ca altcineva s-a buguit din cauza modificarilor si a pus cateva intrebari de bun simt care au fost tratate cu nonsalanta┬á­čś×┬á

Nu ma deranjeaza bug-ul sau modul cum a fost facuta implementarea. Am invatat sa trec peste asta..

 

Pe data de 13 am vazut in changelog o modificare care, cum spune si Stezul, nu a existat pe nici un database linkmania si pe nici un alt server pe care eu personal am jucat. Modificarea a fost introdusa in changelog fara nici o sugestie sau vreo dezbatere publica. Intr-un fel v-ati autosesizat cu o modificare care nu a mai existat pana acum; asa "peste noapte". Fapt care pe mine ma pune pe ganduri despre transparenta deciziilor care ne afecteaza mai mult pe unii si mai putin pe altii.

 

Situatia nu ma duce cu gandul altundeva decat ca cineva din grupul de admini care are char in alianta fara castel s-a folosit putin de influenta sa....rog sa ma scuzati daca credeti ca fac acuzatii pe nedrept, dar alta concluzie nu pot sa trag! ...mai ales ca ati evitat raspunsul la intrebarile "cheie" puse in topicul de mai sus....

Nu este normal! avand in vedere ca inca exista bug la goblin raportat pe forum cu 3 changelog uri in spate inca nu este rezolvat. De unde autosesizarea asta ?!? Frumos si transparent ar fi ca modificarile de genul sa fie discutate la sugestii inainte de implementare. 

 

De aceea eu as vrea sa stiu cum ati judecat si cine a recomandat meduzei aceste schimbari "exclusive" care nu au mai existat pana acum pe linkmania niciodata .

 

Toate cele bune va doresc...si multumesc pentru atentie!

Edited by ShinySat
Link to comment
Share on other sites

Salut,

In primul rand toate modificarile care se fac sunt dezbatute de tot stafful (pro & cons), nu se implementeaza ceva nou fara sa fie toata lumea de acord, deci insinuarile tale sunt doar pareri personale si atat.

Mai mult, serverul de MU este un joc online, PRIVAT, care este afiliat cu LinkMania/RDS RCS care, de asemenea este o companie privata, nu apartine de o anumita primarie sau guvern, nu toate modificarile trebuie dezbatute public

Daca un anumit BUG nu este rezolvat a doua zi, nu inseamna ca nu se lucreaza la rezolvarea lui.

Link to comment
Share on other sites

Salut, regula a fost introdusa pentru ca se abuza de o chestie: Cei care detineau castelul faceau PK in hartile normale si fugeau pe server-ul de CS ca sa scape de phono fara a mai avea vreo consecinta asupra PK-ului, ca sa scapam de acest mic abuz am decis sa interzicem intrarea phono pe serverul CS (Crywolf, Lorendeep)

Am raspuns simplu si concret, "nonsalant" daca vrei sa ii spui asa pentru ca de la inceputul server-ului am explicat de nenumarate ori, noi ca si development nu avem prieteni sau matusi si unchi care joaca mu linkmania, nu avem absolut nici cel mai mic interes ca o persoana sau alta sa fie avantajata, si nici o modificare nu este adusa in acest sens. Deobicei o modificare se introduce in momentul in care se raporteaza o problema de catre jucatori si noi consideram ca intr-adevar ceva nu se intampla ok - la fel ca in aceasta situatie unde am primit nenumarate mesaje legate de faptul ca oamenii fug in LoT ca sa abuzeze de PK - ca sa intelegi ca nu a fost o autosesizare si ne-am trezit noi intr-o dimineata sa facem modificari.

Pe langa asta, sunt multe modificari "exclusive" la noi pe server si configuratii care nu au mai fost nicaieri altundeva, asa ca nu inteleg de ce fix aceasta problema te incurca? Am si zis in acel topic ca este un feature adaugat acum 2 zile care nu functioneaza cum am crezut si din cauza aceasta v-a fi scos la urmatorul update.

Este adevarat ca unele buguri sunt raportate de mult si nu sunt reparate (de ex. goblinul), dar sa stii ca unele configuratii dureaza o secunda sa fie introduse, iar cu altele poti sa te chinui saptamani pana sa gasesti o rezolvare finala. Daca nu am gasit o rezolvare inca nu inteleg ce vrei sa facem?

Intr-un ultim gand, este ultima oara cand raspund mesajelor de genul, si nu din cauza "lipsei de grija", ci pentru ca pur si simplu imi pierd timp raspunzand unor acuzatii complet aiurea, fara nici un sens sau baza, cand as putea sa petrec acest timp facand progres la reparatia goblin-ului ca exemplu, sau absolut orice altceva. Nu a fost si nu va fi niciodata necesar sa ne justificam pentru modificarile care le aducem.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
├Ś
×
  • Create New...