Jump to content
-GUNIT-

reguli anti KS / PK spot

Recommended Posts

nu prea inteleg motivul pt care nu s`au bagat in regulament.

lipsa lor nu aduce nici un beneficiu decat promoveaza nesimtirea si ura in joc si favorizeaza pe cei cu reseturi multe care pot hartui pe cei cu reseturi mai putine pana cand renunti ca nu ai ce face in joc si dai X.

 

@Meduza

Edited by -GUNIT-
Link to comment
Share on other sites

Adevarat!

Probabil ca asta si vor, sa fie favorizati cei mari si sa ramana doar ei pe spoturile bune si poate in viitorul apropiat si pe srv . Pentru ceilalti lasa ca le mai dam 2 3 spoturi de bali in arena 2 sa dea acolo la gramada si i-am rezolvat.

Si comanda pentru Takeover se tot amana la ea doar sa mai prinda ceilalti putin avantaj, macar daca nu vreti sa o introduceti din cauza ca sunt probleme, faceti reguli de ks si o alta alternativa de preluare spot pentru ca cei mici nu au nici o sansa in fata celor mari...Practic dintr-un server frumos o sa ajunga un server de ... sa nu ma exprim cum.

Momentan e un srv in care se aplica legea junglei. 

O zi buna!

 

Edited by xTin
Link to comment
Share on other sites

Nu exista reguli pentru ks/pk pe spot pentru un motiv simplu si logic ... Nu exista takeover momentan. Cand o sa se bage takeover o sa fie si reguli de ks/pk 100%. S-a mai discutat asta in alte topicuri.

Ce ar fi sa existe reguli contra pk/ks de la inceput ? Va spun eu ce s-ar fi schimbata. Nimic. Pentru ca cine joaca de la inceput ar fi tinut acelas spot arena/k7 pentru ca nimeni nu putea sa faca takeover si nu mai putea 

da nici macar la ks ca mna daca nu e legal iei ban ... si atunci nici asta nu v-ar fi convenit si v-ati fi plans de acelas lucru. Deja s-a mentionat ca se baga takeover in curand, aveti putina rabdare.

Link to comment
Share on other sites

Poi cum am mai spus, nu exista preluare/takeover e tot aceeasi chestie nu ? adica faci takeover sau preluare rezultatul final este acelasi - iei spotul. Nu exista si s-a mentionat ca nu o sa se bage preluare pana la takeove. Tu nu ai mentionat nimic de preluare in postul tau initial doar de ks/pk si daca cautai in topicurile anterioare ai fi vazut ca s-a mai raspuns la intrebarea aceasta de 100 de ori.
Si s-a spus de catre admini de la inceputul servarului ca o sa se bage takeover aveti un pic de rabdare. 

 

Link to comment
Share on other sites

Acum 6 minute, -GUNIT- a spus:

eu nu vad motivul simplu si logic de care vorbesti. si pana sa existe takeover erau reguli de ks/pk/preluare si era ordine pace si armonie pe server

 

Fara takeover pk/ks , nu cumva se poate pune monopol pe spoturile bune ?! Ia gandeste , make sense ? 

Exercitiu de imaginatie :

maine baga rules pentru pk si ks , la ora 20:00 update 

la ora 20:05 toate spoturile bune ocupate cu pp-uri permanente in care se ruleaza membrii guildelor care detin spoturile 

Concluzie cu intrebare : Iti convine sa vina guildul BETIVII VASLUIENi si sa umple spoturile arena si guildul CUTITARII OLTENESTI sa ocupe spoturile K7 si ei sa dea rr la doua zile si tu la 4 ?

P.s:  pana sa inceapa un consumator de substante halucinogene produse in cada , un razboi pe motiv ca pune monopol pe o anumita mapa , in afara de farmeri nu era nimeni pk-uit in spot de party . 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...