Sparkshot Posted March 7, 2023 Share Posted March 7, 2023 https://ibb.co/WHf9nLf https://ibb.co/KzW3mgY Link to comment Share on other sites More sharing options...
czrl1312 Posted March 7, 2023 Share Posted March 7, 2023 Dupa ce ca ai fost neserios si ai facut ce ai facut cu prietenul nostru Cosette , vii aici si te plangi cu ss la o confersatie intre mine si tovarasul meu ? Se vede clar chiar in "dovada" ta ca omul ne pune noua o intrebare , iar tu te bagi ca musca-n lapte in conversatia noastra . El intreaba , eu raspund , tu sar in stilul peste in conversatia noastra ... P.s: TEXT PRELUAT DIN DEX fute [At: (a. 1628) DRHB XXII, 62, ap. TDRG / V: ~ta / Pzi: fut / E: ml futuere] (Pop) 1-2 vtr (Trv) A avea raporturi sexuale. 3 vt (Fam) A obliga pe cineva la eforturi prea mari Si: (fam) a freca (22). 4 vt (Fam) A certa. 5 vt (Fam) A înșela. 6 vt (Fam; șîe a ~ la cap sau la icre sau la melodie) A agasa. 7 vt (Și îae) A plictisi. 8 vt (Fam; îe) A(-și) ~ timpul (sau vremea) A pierde timpul (vremea). 9 vt (Îe) A ~ una (sau o bătaie) cuiva A da o lovitură (sau o bătaie zdravănă) cuiva. 10 vi (Fam; îe) A i-o ~ cuiva A se răzbuna pe cineva Si: (pfm) a i-o trage cuiva. 11 vt (Fam; șfg) A învinge. 12 vt (Fam; gmț) A face. 13 vt (Fam; gmț; șîe a ~ treaba) A lucra prost. 14 vt (Fam) A distruge. 15 vt (Îc) ~-vânt Om de nimic. 16 vt (Orn; îae) Codobatură (Motacilla alba). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stezul Posted March 7, 2023 Share Posted March 7, 2023 Va salut ! 1.Nu vorbeam cu voi ci cu tovarasii mei de pe spot dupa cum se vede (cu cezareell). Eu am intrebat ce faceti, el a zis ca a cunoscut fete noi, si eu daca va futeti.... 2. Zici ca sunteti mimoze pudice :)) cum sa postati asa ceva.... mi se pare frustrare. 3. Definitie din dex : fute [At: (a. 1628) DRHB XXII, 62, ap. TDRG / V: ~ta / Pzi: fut / E: ml futuere] (Pop) 1-2 vtr (Trv) A avea raporturi sexuale. 3 vt (Fam) A obliga pe cineva la eforturi prea mari Si: (fam) a freca (22). 4 vt (Fam) A certa. 5 vt (Fam) A înșela. 6 vt (Fam; șîe a ~ la cap sau la icre sau la melodie) A agasa. 7 vt (Și îae) A plictisi. 8 vt (Fam; îe) A(-și) ~ timpul (sau vremea) A pierde timpul (vremea). 9 vt (Îe) A ~ una (sau o bătaie) cuiva A da o lovitură (sau o bătaie zdravănă) cuiva. 10 vi (Fam; îe) A i-o ~ cuiva A se răzbuna pe cineva Si: (pfm) a i-o trage cuiva. 11 vt (Fam; șfg) A învinge. 12 vt (Fam; gmț) A face. 13 vt (Fam; gmț; șîe a ~ treaba) A lucra prost. 14 vt (Fam) A distruge. 15 vt (Îc) ~-vânt Om de nimic. 16 vt (Orn; îae) Codobatură (Motacilla alba). Link to comment Share on other sites More sharing options...
czrl1312 Posted March 7, 2023 Share Posted March 7, 2023 Practic ti s-a intors magaria pe care ai facut-o , ai patit sau ati patit ce ati facut si voi , crezand ca sunteti tari in oase , iar cand ati vazut ca se ingreuneaza treaba , ai venit cu coada intre picioare sa plangi aici . Nu e frumos ce ai facut dimineata ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stezul Posted March 7, 2023 Share Posted March 7, 2023 fix dai un pumn , primesti unul mai tare si apoi plangi la diriginta. sper ca nu dati repost la post ca v-am facut mimoze pudice, este o floare, da se rusineaza la atingere, cum ati facut si voi Link to comment Share on other sites More sharing options...
morf Posted March 7, 2023 Share Posted March 7, 2023 Avand in vedere contextul, no suspend. Link to comment Share on other sites More sharing options...