Satoshi Nakamoto Posted November 15, 2022 Share Posted November 15, 2022 primul topic draga Meduza. cu anticheatul brazilian pe care il utilizezi poti face printscreen intregului ecran (nu doar ferestrei jocului) cine imi da mie asigurari ca nu folosesti datele mele personale? poate am un document deschis cu cnp-ul, poate fac o plata cu cardul. care este perioada de retentie a acestor date? de ce ai inchis topicul? ti se pare normal sa ai acces de administrator sa sa imi poti vedea procesele ce ruleaza in memoria ram? astept un raspuns de la @41nd pana miercuri sau voi inainta o plangere la rcs Link to comment Share on other sites More sharing options...
41nd Posted November 15, 2022 Share Posted November 15, 2022 3 hours ago, Satoshi Nakamoto said: astept un raspuns de la @41nd pana miercuri sau voi inainta o plangere la rcs Salut, ți s-a oferit un răspuns aici: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satoshi Nakamoto Posted November 15, 2022 Author Share Posted November 15, 2022 (edited) 44 minutes ago, 41nd said: Salut, ți s-a oferit un răspuns aici: multumesc de raspuns. solicit sa imi oferiti in privat informatiile stocate ale contului meu de utilizator pe mu.linkmania.ro (screenshoturi din pc meu, informatii referitoare la hardware) apoi sa le stergeti. data conectarii a fost ieri, 14.11.2022 in intervalul orar 20-21. daca aveti nevoie si de alte informatii, va stau la dispozitie. Edited November 15, 2022 by Satoshi Nakamoto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meduza Posted November 15, 2022 Share Posted November 15, 2022 3 minutes ago, Satoshi Nakamoto said: multumesc de raspuns. solicit sa imi oferiti in privat informatiile stocate ale contului meu de utilizator pe mu.linkmania.ro (screenshoturi din pc meu, informatii referitoare la hardware) apoi sa le stergeti. data conectarii a fost ieri, 14.11.2022 in intervalul orar 20-21. daca aveti nevoie si de alte informatii, va stau la dispozitie. Salut, Daca citeai Terms of service si Privacy Policy integral intelegeai in ce consta anticheat-ul. Noi personal nu trebuie sa-ti oferim nici un fel de asigurari, toate asigurarile sunt scrise in politele respective. Tot acolo scrie si perioada de retentie si poti gasi raspunsuri la restul de intrebari. Unele optiuni la noi sunt dezactivate, precum cel de screenshot, de exemplu. Am inchis topicul pentru ca nu este un subiect de dezbatut, daca nu esti de acord cu acesti termeni si conditii, tot ce trebuie sa faci este sa mergi mai departe si sa nu accesezi jocul. Noi nu accesam nimic pana tu nu ne oferi acordul si aprobarea. Daca in acel interval de timp nu ai folosit vreun hack incat sa fii blocat/banat atunci nu avem absolut nici o informatie personala a ta stocata la noi pe server. Poti sa imi trimiti numele contului tau pe https://linkmania.support sa stim sigur ca il stergem, ca sa fii linistit ca nu mai avem nici datele contului cu care te-ai inregistrat. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...