Jump to content

Meduza

Tehnician MU S2
  • Posts

    163
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    25

Community Answers

  1. Meduza's post in 2 sugestii Castle Siege was marked as the answer   
    1. Acel minimap are si alte utilizari si nu poate fi scos din harta LorenDeep

    2. 
    Poti te rog sa-mi amintesti unde am mentionat lucrul asta pentru ca nu tin minte sa fi spus asta. Ca sa opresti un SM din teleport trebuie simplu sa fie imobilizat (ex. Ice Arrow).
     
    3. Event-urile revin la ora normala dupa update-ul de astazi.
  2. Meduza's post in Revizuire Castel Siege Versiunea 2 was marked as the answer   
    Salut, sunt anumite subiecte care nu sunt puse la dezbatere si care vor ramane exact cum s-au stabilit in perioada beta, precum experienta sau evenimentul Castle Siege, cred am fost cat de concret se poate in raspuns si fara sa fie nevoie sa mai dau alte detalii.

    Pe langa asta, nu imi permite timpul sa stau sa va scriu teze de doctorat pentru fiecare idee care apare, culmea, in momentul in care personal nu va convine ceva.
     
  3. Meduza's post in Probleme după Update was marked as the answer   
    Salut, o sa verificam problemele cu anciente in lot si pick-ul la jewels, din cate am inteles din partea altcuiva sunt unele spoturi care nu aveau drop de fel, urmeaza sa anuntam ce modificari se aduc odata ce incercam pe serverul de test si rezolvam problemele.
    In ultimul update am scos 2 Golden Twin Tales si am adaugat 2 Golden Tantalosi in schimb, GGD are un bug si pana la urmatorul restart nu o sa apara pe harta/lista. Hell Maine si Kundun ramane sa-i modificam tot atunci, probabil vom reduce subtil hp/dmg si o sa crestem semnificativ reward-ul in cat sa fie atractiv. Mersi de raport!
  4. Meduza's post in Event time și store nu funcționează în lot / crywolf was marked as the answer   
    Salut,
    Crywolf, LorenDeep(LOT) ruleaza pe un server separat fata de cel principal si din acest motiv exista anumite diferente pe aceste harti, din moment ce DS/BC/CC si Invaziile au loc pe server-ul principal nu se pot afisa detalii live pe cel de CS, respectiv nu poti sa accesezi stores sau party disponibile in Search Party acolo.
  5. Meduza's post in Blocat was marked as the answer   
    Incercati sa nu iesiti PK de pe server-ul de CS, am dat unstuck pe ambele charactere. Dupa ce revine website o sa puteti folosi functia Unstick de acolo
  6. Meduza's post in Aceeasi problema la goblin zen was marked as the answer   
    Salut, daca te uiti in changelog pentru ultimul patch o sa vezi ca inca nu apare nimic legat de mix, inca nu am facut nici o modificare deoarece sunt mai multe iteme care au problema asta si inca nu am finalizat cu toate. Incearca sa ai aproximativ 50-100m zen in inventar si ar trebui sa-ti mearga, desi intr-un final iti cheltuie doar 5m.
    Legat de durabilitate, la update-ul anterior am crescut rata de rezistenta a itemelor cu aproximativ 25% adica un item ar trebui sa se sparga cu 1/4 mai greu, nu am crescut durabilitatea numeric efectiv pe item si nici nu am scazut costul de repair. In acest sens nu cred ca vom mai face modificari, daca sunteti in harti mari in care momentan nu prea faceti fata si primiti damage considerabil trebuie sa va asumati ca itemele se distrug.
  7. Meduza's post in Summon orb elf ? was marked as the answer   
    Salut, momentan se gaseste doar Orb of Summoning Goblin in joc, urmatoarele orb-uri vor aparea odata ce gasim o utilitate pentru acest spell.
  8. Meduza's post in Problema Launcher Kit nou was marked as the answer   
    Salut, urmeaza sa schimbam launcher-ul complet.

    Jocul se poate deschide direct din Main.exe fara sa fie afectat in vreun fel de Launcher pana atunci.
  9. Meduza's post in Bug Zen Goblin was marked as the answer   
    Salut, ca sa rezolvati aceasta problema trebuie doar sa aveti mai mult zen in inventar, nu va cheltuie mai mult decat este scris, dar trebuie sa detineti o cantitate mai mare ca sa va lase sa dati mix.
    Au scaptam multe lucruri din cauza altor probleme care le-am avut cu server-ul in ultima perioada, speram ca pe urmatorul update sa finalizam si problema cu mix-ul :).
  10. Meduza's post in Goblin Zen Bug was marked as the answer   
    Urmeaza sa rezolvam problema in urmatorul update, pana atunci poti reusi doar daca adaugi mai mult zen in inventar. Desi iti ia corect cat scrie taxa, trebuie sa adaugi zen in inventar pana iti permite sa dai mix.
  11. Meduza's post in dc in timpul Blood Castle-lui was marked as the answer   
    Am dat un -1 pentru entry-uri la toate event-urile de astazi, tuturor jucatorilor.
  12. Meduza's post in iteme rare was marked as the answer   
    Salut, sunt deja configurate anumite iteme ca sa functioneze aproximativ cum ai descris. Seturile Pad/Leather/Vine si Kris/Rapier/Gladius/Short Bow/Short Sword/Small Axe/Small Shield/Skull Staff sunt iteme care pot fi gasite doar in drop-ul de la monstrii pe hartile mici (pana in LostTower7)
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...