-GUNIT- Posted March 27, 2023 Posted March 27, 2023 1. Mini Map ala nu se poate scoate cu Tab pentru ca tot apare din nou din nou.. se poate scoate de tot? 2. SM ar trebui sa piarda switch daca isi da teleport SAU sa ia dmg in teleport. Ati facut sa nu ia dmg cat SM este in teleport dar ai zis @Meduza ca nu se poate tine sw in telerpot dar CS trecut a stat sm pe switch in telerpot si nu puteam sa ii facem nimic iar switchul nu se pierdea. Quote
-GUNIT- Posted March 27, 2023 Author Posted March 27, 2023 3. ORA in care se desfasoara CS ar trebui schimbata. acum s`a facut de la ora 21:00, dupa trecerea la ora de vara, dar multi cred ca ar prefera sa fie de la 19:00 sau 20:00 Quote
Solution Meduza Posted March 27, 2023 Solution Posted March 27, 2023 1. Acel minimap are si alte utilizari si nu poate fi scos din harta LorenDeep 2. Quote Ati facut sa nu ia dmg cat SM este in teleport dar ai zis @Meduza ca nu se poate tine sw Poti te rog sa-mi amintesti unde am mentionat lucrul asta pentru ca nu tin minte sa fi spus asta. Ca sa opresti un SM din teleport trebuie simplu sa fie imobilizat (ex. Ice Arrow). 3. Event-urile revin la ora normala dupa update-ul de astazi. Quote