Jump to content
Meduza

Program mentenanță - Season 2

Recommended Posts

Season 2 Classic

Program mentenanta
In acest topic vom posta data si ora in care vor avea loc mentenantele de la server. Estimativ, o mentenanta regulata ar trebui sa dureze oriunde intre 15-45 de minute. Pentru a verifica status-ul live al server-ului va rugam sa vizitati https://mu.linkmania.ro/status/

 

 

Edited by Meduza
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Urmatoarea mentenanta este programata pentru Sambata, 4 Februarie ora 20:00 pentru rezolvare de bug-uri si cateva mici modificari pentru spoturile din Arena, o sa postam mai multe informatii in changelog.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Urmatoarea mentenanta este programata pentru Miercuri, 15 Februarie ora 20:00.

Ca sa fim siguri ca scapam de problemele de conexiune, in timpul mentenantei de miercuri vom trece  server-ul pe planul de mitigare permanent al traficului, in asa fel speram sa putem preveni aceste atacuri. Deoarece este un update destul de maricel, durata ar trebui sa fie de minim o ora. Pana atunci, noi incercam sa aducem server-ul online cat de repede in cazul in care primim un flood, dar nu putem sa garantam faptul ca nu vor mai aparea mici disconnect-uri de 2-3 minute.

Ne pare rau pt toate inconvenientele care s-au intamplat in ultima perioada, vom incerca sa compensam cu anumite bonusuri si events dupa update.

Link to comment
Share on other sites

Maine la ora 16:00 vom deschide Crywolf, LorenDeep si inscrierile pentru CS.

Urmatoarea mentenanta este programata pentru Miercuri, 22 Februarie, ora 20:00. Vom da un scurt restart de 2-3 minute pentru update-uri.

Link to comment
Share on other sites

Mentenanta este amanata pana Luni, 27 Februarie, ora 20:00, astazi nu o sa se dea restart.

Pe langa fix-urile care sunt de facut vom introduce un update mai consistent, probabil cu cele mai multe elemente noi de la deschiderea server-ului. Intre timp vom posta un nou client cu un launcher functional, ca sa scapam de problemele care apar odata cu patch-urile care trebuiau aplicate manual. Lucram sa actualizam si pagina de guides cu noile iteme, event-uri si modificari care se aduc.

La inceputul lunii Martie vom da drumul la o serie de events care sa rasplateasca activitatea pe server si sa compensam pentru timpul in care am avut probleme de conexiune, mai multe detalii despre desfasurarea lor va aparea tot pe pagina de guides.

Link to comment
Share on other sites

Mentenanta de astazi se amana pana Luni, 13 Martie, ora 20:00. Motivul amanarii este ca vom primi update-ul la software mult asteptat din partea developer-ului, si intr-un final vom putea adauga sistemele noi: Takeover command, Battle Pass, Daily Reward si multe altele. Este nevoie sa facem un ultim update la client in care v-a trebui sa aplicati un patch manual, si ca sa evitam problemele am decis sa asteptam cu update-ul de azi, si vom lua acest timp pana Luni sa pregatim setarile pentru noile modificari.

Ca si un mic bonus deoarece sunt cateva probleme importante care nu vor fi rezolvate azi, am acordat o intrare in plus in events (BC,DS,CC) pentru toti jucatorii pana Luni, playerii normali vor putea intra de 3 ori iar cei premium de 4 ori per zi.

Link to comment
Share on other sites

In timp ce testam noile modificari din ultimul update, am gasit 2 bug-uri legate de sistemele noi introduse care pot afecta gameplay-ul grav. Am asteptat pana in ultimul moment sa vedem daca primim un hotfix, ceea ce nu s-a intamplat inca, iar in consecinta nu putem adauga update-ul pe server-ul principal.

Amanam update-ul cu doua zile pana Miercuri, 15 Martie, ora 20:00 - daca nu primim inca un patch pana atunci vom introduce simplu modificarile pe care le avem deja pregatite, si urmeaza sa anuntam o noua mentenanta pentru noile sisteme odata ce primim o versiune stabila, fara probleme.

Modificari pregatite pentru Miercuri:

- Modificat aspect pentru numele jucatorilor in joc
- Modificat level de intrare LorenDeep la 100
- Adaugate 5 spoturi Bali in Arena2 (157,116+)
- Adaugat drop Jewel of Guardian in LoT
- Adaugat drop lipsa pentru monstrii de inceput LoT
- Adaugat drop Jewel of Harmony in Kanturu (toate hartile)
- Adaugat Spear la drop pentru iteme rare
- Adaugata zona non-pvp in Crywolf Altar
- Adaugat  1 Golden Tantalos,  1 Great Golden Dragon
- Redus numarul de Golden Twin Tale de la 4 la 2
- Schimbat timpul invaziei Golden de la :25 la :30
- Scos acces-ul pentru caractere PK pe server-ul de CS (Crywolf, LorenDeep) si Arena
- Fix pentru zen consumat pe spot Bali/Soldier
- Fix pentru spawn monstrii in Devil Square
- Fix pentru DL Summon in anumite harti
- Fix pentru Store, acum se poate deschide in majoritatea hartilor
- Fix pentru mix Horn Fragment
- Ridicat HP pentru Kundun, Balgass, Pharaoh si Hell Maine
- Crywolf event schimbat de la 20:30 la 19:30

Link to comment
Share on other sites

Avand in vedere ca pana in acest moment nu am primit un patch care sa rezolve bugurile din functia "Takeover", aceasta nu poate fi implementata momentan.

In consecinta, la urmatorul update de saptamana viitoare;

  • introducere reguli pentru KS/PK spot, procedura preluare spot ( o sa apara in regulament zilele astea) - In vigoare: 27 Martie 2023
  • modificare Arena din zona non-PK in harta normala
  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...