Jump to content
Lancelot

LinkMania Mu [Veterans]

Recommended Posts

Posted
Acum 21 ore, Lancelot a spus:

Mai sunt cativa rataciti. Cred ca Morf si o mana de autisti.

Cred ca Sly era embrion pe atunci

Eu cu Ratselop suntem autistii?

Posted
La 20.12.2024 la 0:02, Lancelot a spus:

Mai sunt cativa rataciti. Cred ca Morf si o mana de autisti.

Cred ca Sly era embrion pe atunci

Am trăit să-l văd și pe Ion Iliescu pe forumul Linkmania.

• Like 1
  • Haha 3
Posted

Salutare! Din intamplare cautand prin passwords am gasit si contul de linkmania. Ce vremuri, imi aduc aminte cu drag perioada 2005. Mai joaca cineva jocul asta? 😄

• Thanks 1
  • Love 1
Posted
Acum 11 ore, Zaicooo a spus:

Salutare! Din intamplare cautand prin passwords am gasit si contul de linkmania. Ce vremuri, imi aduc aminte cu drag perioada 2005. Mai joaca cineva jocul asta? 😄

Mamaaaa, 97d ❤️ 

Posted

Lanselot, el mai bagă, noaptea pe la 2, lucru manual, server offline - noușăptiDÎ. Se joacă cu legendele lui: Lisa Ann, Nelly Kent. Angel Wicky.

Posted
La 24.01.2025 la 15:20, Sly a spus:

Lanselot, el mai bagă, noaptea pe la 2, lucru manual, server offline - noușăptiDÎ. Se joacă cu legendele lui: Lisa Ann, Nelly Kent. Angel Wicky.

Intra singur și sa vezi ce ii da,reset după reset.cel puțin 3-4 apuca sa dea pana dimineata,asta dacă nu se trezește careva din casa și îl prinde cu mace-ul in mana.

Posted (edited)

Nu pot sa cred ca mai exista linkmania, și încă mai am contul. Nici nu aveam mail atunci.

@Lancelot tu ești soldat ? Parca ne-am vazut o data in București, cu Diana si mai era un băiat.. prin 2004 sau ceva de genul :).

Bwt, cred ca am fost si eu in HH 🙂

oricum totul pare ireal...mai exista posibilitatea sa punem serverul pe picioare?

Edited by ducks
Posted (edited)

Ar trebui sa redenumeasca linkmania in lancemania …

@Lancelot inca nu am uitat ca mi-ai dat warn acum vreo 20 de ani pentru ca am facut un poll in care am Intrebat daca face lumea pipi in duș.

P.s. unde l-ai trimis pe mvas?

Edited by Wonderer
Posted
La 13.04.2025 la 19:40, Wonderer a spus:

Ar trebui sa redenumeasca linkmania in lancemania …

@Lancelot inca nu am uitat ca mi-ai dat warn acum vreo 20 de ani pentru ca am facut un poll in care am Intrebat daca face lumea pipi in duș.

P.s. unde l-ai trimis pe mvas?

Si mie imi blocase toate conturile 😔

Posted
La 13.04.2025 la 20:40, Wonderer a spus:

Nu-l judeca greșit, pe vremea aia descoperise și el că te poți distra și singur.