Jump to content
irinel77

Server furien - cs 1.6

Recommended Posts

Salut, nu stiu cati dintre voi ma stiti, sunt scripterul server-ului de SA:MP la care administrator este @axelutz3. As vrea prin acest topic sa propun si un server de furien pe jocul Counter Strike 1.6 deoarece in ziua de astazi nu mai exista servere de furien cum existau in 2014-2015, acum au aparut tot felul de modificari al modului de joc ce se indreapta spre nepopularea serverelor. Am mai avut astfel de proiecte si in 2018, dar si in 2019, un exemplu foarte bun ar fi serverul furien.bluegaming.ro unde, in 2018, a avut 32/32 constant undeva la 3-4 ore in fiecare zi si am avut rank 7 pe gametracker in lume si locul 1 in Romania, modul de joc fiind Furien Classic, Scopul nostru ar fi urmatorul: dupa deschiderea server-ului de SA:MP (rpg.linkmania.ro) pe data de 9 octombrie, am vrea sa facem si un proiect pe cs 1.6 cu un addons facut DE LA 0 de catre mine, ce poate atrage o multime de jucatori de furien, chiar si vechi (sunt multi veterani care sigur si-ar dori sa joace furien classic insa nu mai exista servere). Costurile pentru intretinerea server-ului (boost-uri, host etc.) le vom suporta NOI, doar am vrea sa incadram serverul in comunitatea Linkmania pentru a-si reveni la viata.


Later edit: Probabil va intrebati: "ba, asta are 15 ani, ce server de furien si addons sa faca asta ma, sigur nu stie nimic ))" - raspunsul este nu: m-am apucat de cs 1.6 din 2011, de la frageda varsta de 5 ani :)) si am inceput sa invat a scripta si in CS 1.6 prin 2017 cand incepusem foarte bine sa invat Pawn. Chiar si prima data, cand mi-am deschis un server de furien, au fost in fiecare zi cate 20-30 playeri pe server mereu. De atunci am invatat foarte multe si sunt foarte capabil de a dezvolta un addons proaspat de la 0.

 

Ca si organizare, avem in plan:

- un addons bine optimizat si scris pe partea de cod

- un gameplay foarte placut care sa atraga jucatorii: Acum au aparut tot felul de servere care nu definesc deloc modul furien asa cum este el. Noi vrem ceva care sa fie pe placul tuturor, clasic si cu multe evenimente ce tin jucatorii activi.

- multe evenimente organizate pe forum (de asta avem nevoie si de un forum la categoria CS 1.6)

- o echipa administrativa care se poate ocupa de mentinerea respectarii regulilor ale modului de joc

- si multe alte lucruri...

 

Acesta este scopul nostru, sa reinviem comunitatea de cs 1.6 din Romania revolutionand-o cu un nou server ce o sa bata toate serverele din Romania la capitolul furien. Acum, doamne ajuta sa ne fie acceptat serverul! Noi ne dorim foarte mult sa ajungem in topuri. 

  • LinkMania 3
Link to comment
Share on other sites

Sugerez să vă axați pe SA:MP momentan, după ce serverul va fi deschis oficial, va fi stabilizat la un anumit nivel d.p.d.v. tehnic și totul va decurge bine, cu siguranță vom dori să colaborăm și pentru un astfel de proiect. 
Rămâne topicul deschis pentru feedback-ul jucătorilor.

  • Confused 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, freezeR said:

Sugerez să vă axați pe SA:MP momentan, după ce serverul va fi deschis oficial, va fi stabilizat la un anumit nivel d.p.d.v. tehnic și totul va decurge bine, cu siguranță vom dori să colaborăm și pentru un astfel de proiect. 
Rămâne topicul deschis pentru feedback-ul jucătorilor.

Exact asta si urmaream, ca sa fiu sincer. Intai punem serverul de samp pe picioare, ne asiguram ca treaba merge aici si il deschidem si pe cel de cs 1.6. 

Pe deasupra, irinel o sa se ocupe de organizarea staffului + organizarea serverului de cs 1.6, eu o sa fiu doar un investitor ( ma voi implica in moderarea sectiunii si voi aduce si idei pentru dezvoltarea serverului dar activitate minima ) + ma voi ocupa in continuare de samp zi de zi ca si pana acum, bineinteles. In afara de asta, irinel nu are atributii in organizarea staffului pe samp ci doar in zona de scripting deci are timp destul sa se ocupe de ambele proiecte, mai ales ca are addons facute de la 0 si au avut succes in trecut.

 

Sustin proiectul dar si pe irinel ( isi vede de treaba lui ) si daca cumva sunt jucatori de cs 1.6 ramasi prin comunitate, va invit sa spuneti o parere aici despre viitorul proiect.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Un server de 1.6 se face imediat, lasa-ti-l sa-si faca damblaua. Poate e stress-relief pentru el sa lucreze la un server de CS cat ia pauza de la SA:MP.
Linkmania era candva cea mai mare comunitate de CS, de acolo a crescut si de cand au parasit spamericii camera v-ati batut joc de ea.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

@irinel77  

Sustin acest proiect 100%, din partea mea orice server este bine venit ; dar tind sa cred ca modul furien nu prea se mai cauta in zilele de astazi. Eu unul nu am jucat, si nici nu ma atrage acest mod. Prefer modul clasic, rareori respawn. Fiecare cu gusturile lui.

Am intervenit si atunci cand @axelutz3 a incercat sa deschida, deci BIG PRO !. -> 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...