LifeGuard Posted June 3, 2020 Posted June 3, 2020 Acum 13 minute, morf a spus: Haideti sa incercam sa nu deviem de la scopul acestui topic, cum a mentionat mai sus, Ripper nu are o comunitate pentru serverul lui. Avand in vedere ca suntem inca in negocieri cu el privind setarile serverului, este dreptul lui sa caute si alte variante, urmand sa isi aleaga cea mai buna solutie pentru el. Păi din ce vedem noi el are deja o comunitate .
cRs Posted June 4, 2020 Posted June 4, 2020 Mi se parea mie ca imi este cunoscut mirosul asta dupa foamea de bani r3 xpl0ziv
morf Posted June 4, 2020 Posted June 4, 2020 (edited) Incercati sa va abtineti de la comentarii irelevante. Multumesc. cRs stiu ca nu te poti abtine, but please try Edited June 4, 2020 by morf
Claudiu Posted June 5, 2020 Posted June 5, 2020 (edited) Dar din ce stiu se lucra la un server de season 6 si era aproape gata.. Edited June 5, 2020 by Claudiu 1
morf Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 @Ripper Multumim pentru interesul acordat comunitatii LinkMania, dar in acest moment, dupa mai multe discutii interne, consideram ca nu ar fi benefica o colaborare. Succes in continuare, hope you find what you are looking for. Mersi.