raruletz. Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 Salut, foarte frumoase. Imi poti face si mie o semnatura cu skin-ul lui Sweet [270] si sa scrie Helper 1 - n0ne. + Right man in the right place. Foarte tari cele de sus, felicitari! Quote
Jackk Posted April 20, 2020 Author Posted April 20, 2020 Acum 2 ore, n0ne. a spus: Salut, foarte frumoase. Imi poti face si mie o semnatura cu skin-ul lui Sweet [270] si sa scrie Helper 1 - n0ne. + Right man in the right place. Foarte tari cele de sus, felicitari! Quote
XhYper Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 Salut,sunt frumoase.Ai putea sa imi faci si mie un avatar cu poza asta click ? Sa scrii undeva mai jos XhYper. si intr-un colt LinkMania.Multumesc! Quote
Jackk Posted April 21, 2020 Author Posted April 21, 2020 Acum 21 ore, XhYper a spus: Salut,sunt frumoase.Ai putea sa imi faci si mie un avatar cu poza asta click ? Sa scrii undeva mai jos XhYper. si intr-un colt LinkMania.Multumesc! Quote
READER Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 Salut, Sunt frumoase, insa cred ca poti mai mult de atat. Daca ai putea sa-mi faci si mie pe poza asta un avatar, cat mai frumos, cu efecte ce stii tu, daca ai putea pune efectul asta ca in poza asta(de flacari): aici Textul sa fie: READER ceva frumos, poti pune undeva sub nume " 1337 " Mersi frumos! @Jackk Quote
Linnoxx Posted April 28, 2020 Posted April 28, 2020 Sunt super frumoase. Succes și tine o tot asa. Quote
Kitte Posted April 30, 2020 Posted April 30, 2020 Citat regulament Citat Membrii ce iși dau cu părerea asupra lucrărilor postate de alții trebuie sa alcătuiască un comentariu cât mai complex. Încălcarea acestei reguli va duce la sancționarea membrului în cauza cu un avertisment verbal la prima abatere până la WARN-UP. Cine mai posteaza doar ca sa isi creasca numarul de postari gen "bravo" vor primi warn. Pentru bravo aveti optiunea de a da reactie la post. Folositi-o cu incredere. Multumesc Quote