Jump to content
Mihnea

Grand Theft Auto 6 - GTA 6

Recommended Posts

GTA 6 Project Americas

 

GTA 6 are parte de o dezvaluire foarte interesanta astazi, in cel mai mare leak de pana in momentul de fata pentru noul joc, asta in conditiile in care lumea asteapta cu nerabdare tot felul de informatii despre titlu, iar astazi aflam o noua dezvaluire complexa.

GTA 6, conform acestui leak urias, urmeaza sa aiba actiunea desfasurata in Vice City, si un nou oras bazat pe Rio de Janeiro, plus o serie de misiuni care ar fi gandite pentru Liberty City, cu o harta uriasa pregatita de catre cei de la Rockstar Games pentru jucatori.

Desigur ca personajul principal va fi un barbat, nu o femeie, asa cum s-a spus in unele leak-uri, utilizatorii inceapand in joc ca un traficant de droguri care avanseaza intr-un cartel pentru a ajunge seful acestuia.

Acesta ar urma sa fie serios inspirat din Narcos, deci vom avea oponenti in ceea ce priveste traficul de droguri, si va trebui sa ne construim un imperiu urias in timp ce ne lupta cu diversi competitori, deci vorbim despre o actiune foarte complexa pentru titlu.

 

 

Sursa

  • Like 1
  • Upvote 2
  • Love 1
Link to comment

GTA 6 are astazi parte de o rasturnare completa de situatie in ceea ce priveste noutatile care sunt pregatite de catre Rockstar Games pentru noul sau joc, iar asta vine ca o veste surprinzatoare pentru lanarea titlului asteptat de catre foarte multa lume Acesta are deasemenea dezvaluit faptul ca in toata aceasta perioada a fost facuta si o foarte mare harta cu locatii care va fi disponibila pentru jucatori chiar din momentul lansarii, si nu prin expansiuni, asa cum au spus unele zvonuri aparute in ultima perioada.

GTA 6 cu dezvoltarea inceputa in 2014 ar trebui sa fie deja intr-un stadiu destul de avansat, asta desigur daca de atunci si pana acum Rockstar Games a dedicat suficient de multe resurse pentru el, si nu a lasat totul sa decurga de la sine, acordandu-i abia recent foarte multa atentie.

“Într-o postare, ștersă acum, de pe Reddit, un leaker dezvăluie într-un stream live că Grand Theft Auto VI se află în pre-producție din 2014, ceea ce în sine este interesant din doua motive. În primul rând, este faptul că, în timp ce aceasta marchează o altă perioadă de dezvoltare lungă pentru Rockstar Games, este încă departe de cea mai lungă. În al doilea rând, dacă este adevărat, atunci acest lucru înseamnă că Rockstar Games a lucrat simultan la două proiecte simultan, ceea ce reprezintă o îndepărtare semnificativă de modul în care își creează de obicei titlurile.”

idevice

Link to comment

Ori ce leak nu e final release, degeaba cautam noi leakruri noi, ca tot aia e, pana nu o sa vina trailerul oficial de la Rockstar putem sa credem ori ce, faptul ca au fost diferite leakuri nu inseamnca ca asa o sa arate produsul final si asta o stiti cu totii bine, pana la urma GTA V nu a avut leakuri si uite cati bani au smuls astia de la Rockstar, parerea mea este ca: cu rabdarea treci si marea, si cu cat anticiparea este ma i mare cu atat produsul, sa speram, o sa fie ma i bun. Doamne ajunta 🙂

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...