StefanMarius Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 Salut! Doresc o categorie numita PUBG Mobile, cred ca multi dintre voi cunoasteti jocul.Vreau sa "gazdui" acest joc aici , astfel putem comunica mai mult. Jocul este populat, putem creea o echipa mare de jucatori si sa ne creem "Hq-ul" aici pe server. Odata ce voi avea aici pe forum o categorie, cred ca vor aparea si membri noi si astfel va fii si o activitate mai mare. Am un clan creat pe joc si in acest fel putem juca impreuna, astept un raspuns. Multumesc!
StefanMarius Posted December 6, 2018 Author Posted December 6, 2018 @41nd sper sa lasi o parere cat mai recent! Multumesc!
41nd Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 Acum 34 minute, StefanMarius a spus: @41nd sper sa lasi o parere cat mai recent! N-am nimic împotrivă - dacă un Manager e dispus să te ajute cu subforumul.. 1
Lancelot Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 spune-mi cam ce de ai nevoie- Deja am avut o sectiune pe forum MOBA- dar nu prea a fost activa
StefanMarius Posted December 6, 2018 Author Posted December 6, 2018 (edited) @Lancelot as dori o sectiune ce se baza pe Pubg: Am un clan facut unde sa recrutez, sa fac evenimente si unde sa discut cu jucatori. As aveai nevoie asa: Staff: Sa primesc Moderator la aceea sectiune: StefanMarius - PUBG Admin(daca se poate) Categorii Pubg Mobile -Festivals CLan -Regulament -Anunturi si Informatii Publice -Aplicatii -Evenimente -Discutii diverse despre joc Daca se poate face si sa primesc un raspuns. Si inca ceva, promit ca va fi activa. Edited December 6, 2018 by StefanMarius
StefanMarius Posted December 6, 2018 Author Posted December 6, 2018 Subforumul se poate numi si MOBA , poate pe viitor vor mai fii adaugate jocuri de genul acesta. Si Pubg Mobile sa fie o categorie a acestuia.
Doggy Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 Salut Stefan, Sunt Ownerul celei mai mari comunități de PUBG Mobile din România, cu activitatea membrilor pe serverul de discord. LinkMania.ro și PUBGMobile.ro sunt deja în colaborare, dacă dorești mai multe informații te rog să accesezi postarea creată de Dima Dan, te așteptăm să ni te alături. Cu multa stimă, Echipa pubgmobile.ro
Luci Posted December 7, 2018 Posted December 7, 2018 Nu cred ca e nevoie de un subforum pentru un joc, cred ca un topic e de ajuns. Si WoW jucam multi, insa nu avem subforum aici. 1 1
StefanMarius Posted December 12, 2018 Author Posted December 12, 2018 @Lancelot pot primi un raspuns, daca ma ajutati cu subforum-ul,categoriile si restul.Astfel sa ma pot apuca de treaba! Multumesc!
Lancelot Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 Salut din partea mea e ok Dar ma gandesc cum sa-l impartim AS face o categorie mai generala Mai ales ca exista si multi care joaca Fortnite.
StefanMarius Posted December 12, 2018 Author Posted December 12, 2018 @Lancelot ma gandeam la un Subforum numit "MOBA" impartit in PUBG Mobile,Fornite si ceva jocuri active ce aduc activitate pe forum si seriozitate. Sau ceva Strategy Games, nustiu cum sa explic.Pana la urma jocurile sunt bazate pe pe strategie ceva. Asta poti alege tu facand categoria si jocurile alese.
Luci Posted December 14, 2018 Posted December 14, 2018 Uitati-va ce poza are la profil. Daca si tu ajungi moderator pe Linkmania chiar dau quit de tot. ontopic: a mai fost subforum de MOBA games din cate imi aduc aminte, nu a mers. 2
StefanMarius Posted December 14, 2018 Author Posted December 14, 2018 @Luci nu inteleg ce doresti? Ce poza am, am sange astfel sa ma arat nu imi pun poze cu pisicute.Sau ala esti tu? Inteleg ca esti invidios sau cine stie ce probleme ai, dar ar fii mai ok sa ne vedem fiecare de treaba lui.
kenezu Posted December 16, 2018 Posted December 16, 2018 cum naiba sa fii admin pubg wtf? nu poti bana jucatorii si nu ai acces la celelalte comenzi :)))
StefanMarius Posted December 16, 2018 Author Posted December 16, 2018 6 minutes ago, kenezzu said: cum naiba sa fii admin pubg wtf? nu poti bana jucatorii si nu ai acces la celelalte comenzi :))) Ce admin spui tu acolo? Eu am un clan pe PUBG si vreau sa fac o categorie pentru joc, unde sa fac evenimente, concursuri etc.Nu inteleg ce admin spui tu acolo si comenzi. @Lancelot te rog sa inchizi topicul, nu mai doresc nimic! Multumesc!
kenezu Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 La 06.12.2018 la 17:47, StefanMarius a spus: Am un clan facut unde sa recrutez, sa fac evenimente si unde sa discut cu jucatori. As aveai nevoie asa: Staff: Sa primesc Moderator la aceea sectiune: StefanMarius - PUBG Admin(daca se poate)
StefanMarius Posted December 18, 2018 Author Posted December 18, 2018 "PUBG Admin" - ma refeream la gradul pe forum, la categoria de Pubg.Nu am spus acolo ca sunt admin pe joc sau ce mai spui tu!
Brotherhod Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 La 06.12.2018 la 22:05, Doggy a spus: Salut Stefan, Sunt Ownerul celei mai mari comunități de PUBG Mobile din România, cu activitatea membrilor pe serverul de discord. LinkMania.ro și PUBGMobile.ro sunt deja în colaborare, dacă dorești mai multe informații te rog să accesezi postarea creată de Dima Dan, te așteptăm să ni te alături. Cu multa stimă, Echipa pubgmobile.ro @StefanMarius, cred ca ar trebui sa vorbesti si cu @Dima Dan . @Lancelot, ce spui ?